delen waren niet compleet heb van de twee stuks 1 kunnen maken

delen waren niet compleet heb van de twee stuks 1 kunnen maken

Levering binnen 24 u

Levering binnen 24 u

super goeie site snelle levering top.

super goeie site snelle levering top.

Prix tres competitifs Livraison rapide Large choix

Prix tres competitifs Livraison rapide Large choix

Tres bon produit

Tres bon produit

Zo snel de volgende dag had ik het en alles netjes in de doos. Werkt prima

Zo snel de volgende dag had ik het en alles netjes in de doos. Werkt prima .Bedankt

La rapidite de livraison

La rapidite de livraison

Polecam

Polecam

valise milwaukee en promo devait etre vendue avec un accu m12 ou m18 offert

valise milwaukee en promo devait etre vendue avec un accu m12 ou m18 offert ...recu juste la valise et donc pas le cadeau promis pour cet achat !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Moest ik sterren in min geven zou ik het doen. Bestelling nooit toegekomen.

Moest ik sterren in min geven zou ik het doen. Bestelling nooit toegekomen. Mails gestuurd en steeds zeggen ze we gaan het oplossen maar tot op vandaag de bestelling nog steeds niet gekregen.

Postnl geeft aan dat het pakketje geleverd werd. Pakketje tot op heden nog

Postnl geeft aan dat het pakketje geleverd werd. Pakketje tot op heden nog niet ontvangen, klacht is lopende.

Telkens weer een prima service en zeer correcte prijzen! Ga er sowieso nog

Telkens weer een prima service en zeer correcte prijzen! Ga er sowieso nog bestellen

RAS ! Bon service.

RAS ! Bon service.

Commande promise sous 24h, 10 jours plus tard toujours pas livree. Le servi

Commande promise sous 24h, 10 jours plus tard toujours pas livree. Le service vente de fixami rejette la faute sur DHL, mais ne se tracasse pas du suivi de la livraison. Le service Fixami fait le mort et ne prend meme pas la peine de me repondre. Par contre mon compte est debite en moins de 2 minutes.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Het pakketje werd zoals beloofd reeds de volgende dag geleverd. Helaas had

Het pakketje werd zoals beloofd reeds de volgende dag geleverd. Helaas had een van de producten (spray) gelekt in de kartonnen doos...

Snelle service houden zo

Snelle service houden zo

Service rapide (quand cest de stock) prix souvent competitifs. En Belgique

Service rapide (quand cest de stock) prix souvent competitifs. En Belgique PostNL nest absolument pas un transporteur serieux. Cette commande na pas ete deposee chez moi, mais dans un point de distribution. Et ma commande suivante chez Fixami qui devait etre livree lundi est maintenant annoncee pour jeudi! Cest du PostNL. Et cest regulier. quel que soit lexpediteur. Je conseille fortement de

Steeds in orde met leveringen zoals overeengekomen

Steeds in orde met leveringen zoals overeengekomen

ik heb via paypal 2 metabo batterijen besteld en betaald. dat geld is al we

ik heb via paypal 2 metabo batterijen besteld en betaald. dat geld is al weken van mijn rekening (156 euro ongeveer) . er wordt nergens aanstalten gemaakt om deze lader en batterijen te leveren en dit is geen fair trade op die manier.

Ik vind het uitstekende sienstverlening

Ik vind het uitstekende sienstverlening