Geen gratis retouren

Correcte en snelle levering - helaas geen gratis retouren wat toch wel wat teleurstellend is (ik weet ondertussen dat het gewoon staat aangegeven op de website, maar tegenwoordig verwacht je dit toch een beetje automatisch als standaard).

Leveringstijd is top

Supper handig toestel !

Nog steeds niets ontvangen !!!

Niets ontvangen! Bezorging liep in het honderd. klantendienst opgebeld en na 35 minuten pas iemand aan de lijn. Tja

Zupper goede afhandeling. Deze kan ik zeker aanraden.

Correct

Alles is. Super verlopen ,materiaal is top bedankt grtjs

Très bon rapport qualité prix et très rapide

Top service , et très bon rapport qualité prix . Dommage que l on a pas , des remises ou cadeaux quand on est bon client .. Ça fait des années que je prend chez vous et j ai jamais été déçu. Et j ai fais votre pub à plusieurs indépendants. Merci

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en correct

Heel goe

Spijtig, nieuw toestel gekocht, bij levering blijft dat het stuk is en GEEN nieuw toestellen is! Ond

Een grote teleurstelling. Dan het retourbeleid is ook niet direct om happy van te worden, ben benieuwd hoe dit gaat aflopen?

Topkwaliteit, snelle service en uitstekende communicatie.

Fixatie levert altijd uitstekende kwaliteit en snelle service. Bij een eerdere levering was er een vertraging vanuit de producent, maar dit werd helder en tijdig gecommuniceerd, waardoor alles alsnog soepel verliep. Uiteindelijk was ook die bestelling perfect in orde. Hun communicatie is echt een sterk punt, en ze zorgen ervoor dat je als klant altijd goed op de hoogte bent.

Mijn eerste bestelling was heel vlot geleverd. Mijn tweede bestelling van de zelfde dag besteld is nog steeds niet geleverd . Hierdoor de lege score

Snelle levering en materiaal ontvangen zoals besteld zonder averij.

Juiste prijs en vlotte levering

Tevreden met het aangekochte product. Het was voorradig en dus de volgende dag geleverd.

Gewoon goed!

Al meermaals hier besteld. Altijd snelle levering en Goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij vragen altijd goed geholpen geweest. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik hier bestel.

fijne site

Al een paar keer besteld bij fixami. Altijd een aanvaardbare levertijd en altijd mooi verpakt en correct geleverd. Bij mijn laatste bestelling had ik een fout gemaakt in het leveradres maar dit werd snel en correct in orde gemaakt. Mijn pakket snel en correct mooi opnieuw verzonden

perfect

perfect

Product niet zoals geadverteerd en defect, geen support

Hyundai kettingzaag geleverd die helemaal anders is dan op de website. Lijkt goedkope Chinese namaak. Kettingsmering werkt niet en veel te veel rook. Waardeloos. Geen enkele reactie van Fixami dus ook geen garantie Mijn eerste en laatste bestelling hier.

kei goe

zuiver geluid en geen achtergrond te horen

Alles zoals beloofd

Mij hier een milwaukee 18v bandenpomp besteld. Geleverd op de beloofde datum. (in BE) Zeer goed verpakt. Was ook de goedkoopste voor dit product.

Vlotte correcte uitvoering van bestelling echt zoals het moet!

Duidelijke website, kiezen, bestellen, betalen en klaar. Direct een bevestiging en de levering volgt supersnel. Zeer tevreden!

Alles super ok zoals jullie boloven snelle levering en opvolging bedankt.

In 1 woord super

Fantastische snelle afhandeling

Waarom geen 10/10...Omdat ik het exacte artikel niet kon vinden Nml Blaklader Elite 24550000990046, deze zijn nml ook Waterproof en waren mijn "ideale" aankoop geweest.

Goede kwaliteit met veel mogelijkheden

Direct geïnstalleerd en uitgeprobeerd. Het geeft me een goed (en warm) gevoel. De tijd zal het verder uitwijzen.

perfect, super snelle levering

perfect, super snelle levering

Super !

Commandé un chauffage électrique jeudi après-midi et reçu le lendemain après-midi ! Parfait. Je recommande ce magasin.

HEEL GOED SCHUIM

heb er 12 gekocht, goede kwaliteiten pistool en pistoolreiniger is bijna een must anders moet je soms een ganse buis weggooien

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg