top

zeer snelle levering

Super goede service

De levering was zoals beloofd de dag later reeds gebeurd. Dit is zoals het moet,bedankt Fixami

snel

snel

Slechte ervaring!!

Nooit bezorgd!

alles perfect verlopen

tevreden

Supersnel geleverd, topservice

Vrijdag besteld, zaterdagvoormiddag geleverd, goed verpakt. Super content met de nieuwe machine.

Zeer snelle levering , en zorgvuldig ingepakt.

De bestelling is vlot verlopen !!

Ik denk dat ik een batterij heb die al beschadigd of defect is, in de beschrijving staat bij het laden afwisselend knipperende rode/groene led. Dit gebeurt bij ėėn van mijn twee batterijen.

Zeer positief

Het assortiment is zeer uitgebreid, aan correcte prijzen en uitstekende levering

Correcte leveringen

Goede ervaringen dito leveringen. Ook bij een tekortkomingen (kan gebeuren), steeds,snel & correct afgehandeld.

Alles dik in orde....geleverd wat ik besteld had en goed verpakt

Gisteren besteld, vandaag geleverd. niets op aan te merken

Zeer sterke prijs voor het product dat ik zocht, volgens mij zelfs de scherpste prijs op 1 concurrent na. Enorm snelle levering, de belofte -voor 22u besteld, morgen geleverd- werd nagekomen. Service nog niet nodig gehad. Maar tot nu toe zeeeer tevreden.

Geen levering ontvangen

Geen levering ontvangen door incompetente leverancier. Ik had een levering gevraagd in een PostNl-punt. Ik kreeg als melding “adres niet correct, zending geweigerd, retour”…

Altijd alles correct in orde

Alles verloopt altijd correct , ze geven goede informatie via mail . Heb je vragen krijg je ook binnen de bepaalde tijd antwoord en zoeken altijd mee naar oplossingen. Ik ben heel content

snelle en correcte levering

zeer tevreden

Top!!

Alles in orde en geleverd op 1 dag. Prima!

Alles correct en zoals beloofd tijdig geleverd.

Goeie prijzen.

Goede prijzen en verzorgde levering!

De website van Fixami zit goed in elkaar en de producten zijn heel degelijk! De goederen worden snel geleverd! Toch was ik een beetje ontgoocheld bij mijn laatste bestelling, ik ging er helemaal vanuit dat ik een gratis accu kreeg bij mijn accuslijper en die was er niet bij! Ik ben opnieuw gaan zoeken, een er stond een heel klein * bij het woord gratis accu... , ik voelde me een beetje om de tuin geleid!

ik ben zeer tevreden

ik ben zeer tevreden Johan

Werkt goed en snelle levering

Kwam en snel aan en werkt goed

Snel, goede prijs

Kortom goed kan ik aanbevelen

Doet zijn werk.

Het is een heel goede pomp stofzuiger. Zuigkracht heel krachtig. Het enige min punt vind ik dat het nog redelijk wat water in de alleszuiger achterlaat. Maar voor de rest doet hij alles wat hij moet doen. En kan hem aanraden aan iedereen die zo iets nodig heeft.

Slecht en bedrog

In de advertentie stan vandaag besteld morgen geleverd Bestelling 3 weken moeten wachten want plots was hij niet in stock . Compentatie niks voor lazttijdige levering

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg