Correcte afhandeling

Zeker aan te bevelen

mooi materiaal en geleverd zoals aangegeven Top!

Altijd goed

Snelle levering Goede producten

Eind goed al goed

op de website stond morgen geleverd, na de bestelling bleekt het plots 4 weken te duren… maar tussentijds nog een mailtje gekregen en uiteindelijk wel ontvangen.

Een mooi apparaat voor een scherpe prijs die snel geleverd werd. Wat wil je nog meer. Top service.

Zeer vlot.

Idd. Vandaag besteld morgen geleverd. Dat dat snel is is dan niet het belangrijkste, wel dat de afspraak nagekomen wordt.

Snelle service. Goede communicatie.

Snelle levering is pure larie

Potlood al gekregen, de stofzuiger waarop ik wacht is nog steeds niet geleverd. Zeer ontevreden

Slecht

Ik heb een steekwagen besteld. Op de site stond: vandaag besteld, morgen geleverd. Uiteindelijk werd hij pas na twee weken geleverd, en bovendien was hij op verschillende plekken beschadigd en vertoonde hij slijtage. Toen ik hem in elkaar zette, bleek er speling te zitten tussen de wieltjes en de as, wat veel lawaai veroorzaakt. Momenteel wacht ik op een retourlabel.

Top, kan niet beter

proficiat Fixami

Zeer snelle en juiste levering,met oprerchte dank hiervoor.

Goede aankoop

Kwalitatief product , snel geleverd , top

Nog niks ontvangen

Na een week nog niks gekregen van post nl eerst zeggen ze er was niemand thuis dan laten ze niks meer horen

Geweldig toestel

Super snelle levering en een prachtig toestel…

Zeer snel

Vandaag bestellen en morgen geleverd. Sneller gaat niet top.

Prima service !

Prima voor de toekomst.

vlotte service

vlotte service

Prima aankoop en een mooie hulp om onkruid te verwijderen.

Super vlotte levering

Super vlotte levering

Goede kwaliteit maar de bezorging kan beter.

Spijtig dat de handelswijze van de koerierdienst een schaduw werpt op de kwaliteit van het product. De pakjes zomaar voor je voordeur droppen en dan triomfantelijk "uw pakje is geleverd" te melden is niet alleen onverantwoord, wat gebeurt er als blijkt dat die pakjes "verdwenen zijn"?

Goede en snelle levering! Duidelijke website.

Zeer goede en snelle service!

Zondagnamiddag besteld, dag erna maandagmorgen geleverd!

perfecte service

perfecte en snelle levering

Uitstekend en dank voor de snelle levering

Prima apparaat

Prima apparaat

Prima machine gekocht Voor 22 uur besteld volgende dag in huis Werd drie dagen later Niet beloven wat je niet waar kunt maken

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg