Fantastische site die altijd goed levert

Ik heb al verschillende artikels bij Fixami gekocht en steeds zonder problemen op tijd geleverd.

Uitstekende service

Doet wat het moet doen ..

Doet wat het moet doen .. heb ze nog 1xgebruikt. Zien na een tijdje hoe het werkt ...

Zeer snel geleverd

Ik ga hier zeker nog bestellingen doen.

Vlugge verzending correct prijs

Volgende dag al thuis geleverd Prijs correct Goed ingepakt Ruim assortiment Ga nog zeker daar kopen

Misleiding en bedrog

Misleiding en bedrog. Zij adverteren met Bosch laser in L-boxx,(een toestel van honderden euros), en leveren het in een gewone pvc koffer die niet compatibel is. Zelfs op factuur staat vermeld dat het een L-boxx is waarvoor werd betaald, en toch weigeren ze om te ruilen. We zweven nu tussen advocaat/consumentenorganisatie inschakelen of terugsturen. Zo win je absoluut geen klanten

Snel besteld en tijdig geleverd!

Ik heb recent een aankoop gedaan van een Milwaukee tool bij Fixami. Mijn order werd snel besteld aan een competitieve prijs en tijdig geleverd.

Prima service alles netjes op tijd geleverd

snelle levering goed opvolging bij levering waar de datum verder in de toekomst ligt

excelente

proficionais

• Você nos recomendaria? sim

Goed prijs kwaliteitsverhouding

Snellen levering voor een zeer scherpe prijs . De werking voldoet volledig aan de verwachting . Het toestel is soepel regelbaar en het geluid is best beperkt . Luchtverplaatsing geeft altijd een geluid .

Vlot verlopen

Zowel het bestellen, de bevestigingsmail en het afleveren is zeer vlot verlopen!

Vlug en goed

Zeer gemakkelijk te gebruiken, geen kabel in de weg

voorbeeldig

correcte afhandeling , en snelle levering

Uitstekend !

Snelle levering en top gereedschap aan aanvaardbare prijs.

Zoals altijd topservice voor topmateriaal!

Snel besteld, snel geleverd. En voor een sterke prijs.

product is zoals omschreven Top ,Supersnel en correct geleverd

Excellente service

Pakketje was de volgende dag in de ochtend al geleverd.

Vlotte service

De beste prijs voor het toestel dat ik zocht Vriendelijke begeleiding door de klantenservice en snelle levering

Vlot

Vlot besteld, vlot geleverd aan de beste prijs.

Goeie kwaliteit heel tevreden

fantastiche service

Zonder problemen besteld en de volgende dag geleverd...... zelfs op een zaterdag. Product zoals beschreven op de site en de site is overzichtelijk, en gemakkelijk te gebruiken...

Levering voldeed niet aan mijn verwachting!

Ik heb een Bosch Pro Pruner (accu snoeischaar) besteld. De levering komt mooi op tijd toe. Op de website staat het product afgebeeld met een originele doos. De levering is een ontgoocheling! Alle componenten zitten apart verpakt in een plastiek zakje incl de gebruiksaanwijzing in een doos van Fixami. Ik had een doos van Bosch verwacht met daarin de componenten. Wanneer ik de snoeischaar niet meer gebruikt berg ik deze terug op in de originele doos. Was het een gebruikt toestel? Reburbished? Ik had twijfels. Ik heb dan ook een klacht ingediend maar tot op heden geen antwoord. Ik heb vandaag zelf contact genomen met de klantendienst. De vriendelijke dame zei me dat dit in het magazijn zo wordt samengesteld. Het zou een nieuw toestel zijn. Omdat ik het dringend nodig had, heb ik het toestel in gebruik genomen. Kunnen jullie mij alsnog een doos opsturen? het mag ook een opbergbox van Bosch zijn ter compensatie. Met vriendelijke groeten Erik Plessers

Altijd snelle levering en zeer correct

Kwaliteit voor een mooie prijs

Heel snel geleverd, bestelling doorgegeven en 1 dag erna al geleverd en alles in orde. Dankuwel

S'middags besteld en de dag erop geleverd

Besteld voor mijn schoonbroer

Zevenheuvelenweg 25