Snelle levering en top product.

Goede en snelle service, ook het gebruikers filmpje heeft mij overtuigd in de aankoop.

Meerdere malen iets besteld en telkens nette levering . Niks zo gemakkelijk .

zeer goed

Alles is correct verlopen zoals ze beloven op hun site. Bij veel andere is dit niet zo.

Cava

Op de website stond levering in M-box... Levering was in andere koffer, geen M-box Op de website geen exacte beschrijving voor de geschikte nagels voor dit toestel

professionele, snelle, vlotte levering

als prof, kan je niet wachten op het nodige materiaal. Fixami is het snelst leverende bedrijf waar ik ooit mee gewerkt heb!

Geen reactie na vragen

Er wordt geen reactie meer gegeven na mailing

bijzonder snel

besteld voor 22u en de volgende dag om 13u30 thuis afgeleverd. veilige en degelijke verpakking

Kunnen jullie nog eens de faktuur doorsturen.

Parfait

Super rapide commande livrer en moins de 24heures je recommande vivement

juiste en vlotte levering

bestelling de volgende dag al geleverd.correct en zeer goed verpakt! top!

Snel en correct

Levering zoals beloofd en artikel de volgende dag reeds in huis.

Goede communicatie en vlotte levering

Overzichtelijke website, correcte prijzen, goede info wat traject van bestelling betreft en snelle levering. Prettige ervaring....

Top,en zeer snelle levering

Alles is naar mijn wens

kan veel beter

Als Belgische BTW plichtige klant moet de levering zonder BTW zijn. Helaas wordt dit niet automatisch verrekend en heb ik ook de BTW moeten betalen. Tot op heden heb ik dit bedrag nog niet terug gekregen en contact opnemen is uiteraard zoals bij alle webshops zéér moeilijk. Ik reken per kerende op de terug storting van het BTW bedrag. Mvg De Schrijver Groep BV

Manque des pièces

Il me manque une pièce pour l assemblage des roues ,

• Nous recommanderiez-vous? Non

99 € betaald

Batterij laat niet op

Correct prijs en levering

Correct prijs en levering. Communicatie verloopt strak en zoals het hoort.

Alles okidoki

Levering en product zoals voorgesteld. Snel en correct dus

life saver als je in de bouw zit en je moet buiten werken

de jas zit goed ziet er goed uit en is zelf zonder het verwarmings element warm en goed geisoleerd waardoor er geen warmte weggaat of water doorgaat

Zeer vlotte en juist geleverd, prima werk,zeer tevreden

De beste ,proffessionele firma met uitstekend materiaal tegen een correcte prijs ,uitstekende beoordeling

Een zeer goede levering van mijn bestelling!

Ik heb mijn Verticuteermachine WOLF-Garten al gebruikt,en is van zeer goede kwaliteit.

top en veel goedkoper dan in een belgische winkel

snelle levering en veel goedkoper dan in de winkel

Alles netjes op tijd, prima materiaal.

alles zoals eerder vermeld vlot verlopen

heb al eerder op fixami besteld.Nog geen problemen gekend

Zeer tevreden van de snelle levering .

Snelle levering van de machine ! Top !

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg