Ultrasnelle levering

De levering is altijd supersnel. Goede verpakking. Goede prijzen…

Correcte prijs, correcte levering

Alles top!

Pas reçu et impossible de le reprendre

Comma.de bien envoyée mais déposée dans un point relais fermé 15 jours ! Contact avec le sav sans suite de leur part donc très déçu et j ai du louer une machine pour finir mes travaux donc pas heureux. Attente du retour du sav. Dommage car les autres c était tb.

super top product .

Ongelooflijk prachtige maschine werkt perfect top ,zeker een aanrader

Supersnel geleverd en goede productkwaliteit

Super snel geleverd

Goede prijs voor de producten en tov concurrenten en zeer geleverd.

Snel en goed

Snel en goed

Alles top behalve post.nl

Site top Keuze en prijzen zijn top Leveranciers post.nl doet veel naar de kloten Ik denk met andere leverancier zeker 10/10 te kunnen halen

Altijd een vlotte afhandeling van een bestelling

Snelle en correcte service

Zeer te vreden goede producten en snelle levering

Alles naar wens verlopen en vlugge levereng.

NIETS NEGATIEF

NIETS NEGATIEF

Positief

Snelle levering. Juist product.

rapide et bon prix

rapide et bon prix

Niet geleverd

Bestelling zoek, fixami beweerd vertrokken. Bij hun, PostNL staat status verzending aangemaakt maar niet ontvangen !

top

super !!

Goed materiaal, snelle levering.

Altijd netjes s en correct geregeld

snel

zeer snelle levering.

Top service !

Gewoon top !

Zoals steeds. Perfecte service

Ook deze keer netjes geleverd zoals beloofd. Prima webshop. Als het goed is... is het goed.

zoals verwacht

Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe accuheggenschaar! Maar ik zou graag weten hoeveel garantie er op het toestel is!

Correct

Snelle levering, degelijk verpakt.

Snel en efficient....

Stipt op de opgegeven dag geleverd !

Zeer goes

Super service .vriendelijk en correct

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

02 588 26 71

Over Fixami.be

Fixami is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Fixami vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 02 588 26 71. We helpen je graag verder.