Ik ben zelfstanding en als iets ik besteld bij jullie kan ik het niet in mijn onkosten steken omdat het van Holland kom . We leven in een digitale wereld naar dat gaat niet bij jullie . Echt bedankt. Ps .en als je om hulp vraagt helpen ze je niet om een geldig faktuur te bezorgen met mijn btw nr er op .
Hoi Bart, bedankt voor je review. We begrijpen je frustratie en helpen je graag verder. Je bestelling is momenteel als particuliere bestelling geplaatst, waardoor de btw niet automatisch is verlegd. Voor zakelijke bestellingen met btw-verlegging is het belangrijk dat je de bestelling plaatst met een geregistreerd zakelijk account en een geldig btw-nummer. Meer informatie hierover vind je via deze link: 👉 https://www.fixami.be/klantenservice/btw-vrijstelling.html We kunnen uiteraard nog je btw-nummer toevoegen aan je factuur. Zou je ons hiervoor jouw btw-nummer kunnen doorgeven? Dan zorgen wij ervoor dat het netjes wordt aangepast. Mocht je nog andere vragen hebben of hulp nodig hebben, laat het ons gerust weten. We staan voor je klaar!
Tijdens het schroeven met magnetische bit holder is het zeer gemakkelijk werken
Hallo Koenraad, bedankt voor je feedback! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de magnetische bit holder tijdens het schroeven. Het gebruiksgemak is inderdaad een belangrijke factor bij het kiezen van gereedschap, en het feit dat het je werk aanzienlijk vergemakkelijkt is fantastisch nieuws.
Doe wat die moet doen schuren
Ik was deze week. Aan het twijfelen om te bestellen maar de knoop doorgehakt en besteld tegen 21:00 uur maar de dag erna geleverd daar kunnen menig verkoper een puntje aan zuigen en de perpakking echt top de bestelling kon niet beschadigd worden!!!!!
Hallo Jackie, bedankt voor je mooie review! Fantastisch om te horen dat je bestelling zo snel geleverd werd, ondanks dat je pas laat hebt besteld. Ook fijn dat de verpakking goed verzorgd was, zodat alles onbeschadigd aankomt. We waarderen je complimenten zeer en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.
wat beitels en slijpschijf besteld. Deze werden snel geleverd en dit voor een schappelijk prijsje. heel tevreden
Hey Sven, bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de prijs van de beitels en slijpschijf. We hopen dat je er veel plezier van hebt en helpen je bij een volgende bestelling graag weer verder.
Snelle levering en goede prijs. werkt perfect.
Ik heb onlangs voor het eerst besteld bij Fixami en was aangenaam verrast door de snelheid van hun levering. Mijn bestelling werd netjes de volgende dag geleverd, goed verpakt en exact zoals beschreven op de website. Het bestelproces verliep vlot en de communicatie per e-mail was duidelijk. Een aanrader voor wie snel professioneel gereedschap nodig heeft tegen een scherpe prijs. Ik bestel hier zeker opnieuw!
Hallo Emiel, wat een mooie review. Dankjewel voor het delen van deze positieve ervaring! Fijn om te horen dat de eerste bestelling zo vlot is verlopen en dat alles naar verwachting was: snel geleverd, goed verpakt en duidelijke communicatie. Daar doen we het voor! Altijd welkom voor een volgende bestelling, en super dat je Fixami aanbeveelt bij anderen. Veel plezier met het gereedschap en graag tot de volgende keer!
Super service Dank.U wel en goed machine
Super snelle levering!
Degelijk materiaal, goede prijs, snelle verzending
Hoi Willy, bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat het materiaal bevalt, de prijs in orde was en de verzending snel is verlopen. Veel plezier met de aankoop en graag tot een volgende keer!
Goede prijs , snel geleverd
ik had het verkeerde type besteld maar zonder problemen heb ik het toestel mogen terug sturen, zodra ik mijn geld terug heb ga ik het juiste toestel bestellen en mij ook nog een grastrimmer erbij nemen aangezien ze mij goed geholpen hebben grtjs
Hoi Ronny, bedankt voor de fijne terugkoppeling! Goed om te horen dat het retourneren vlot is verlopen en dat de service in de smaak viel. Super dat er plannen zijn om het juiste toestel én een grastrimmer te bestellen, we staan alvast klaar om daarbij weer te helpen. Veel succes met de keuze, en alvast veel klusplezier gewenst!
Voor 22u besteld, de (werk-) dag daarop geleverd. Bij mij was het pas de derde dag. Dan heb je net daarom besteld om de dag na de bestelling een dringende opdracht af te werken. Vergeet het maar. De 'klantendienst' beweert dan dat het aan Postnl ligt, gemakkelijk toch. Ze vergeten dan maar eventjes dat je met de trackingcode precies kan opvolgen waar je bestelling zich bevindt. Bij Fixami zelf dus. Teleurgesteld, daarom een slechte quotering.
Hallo Danny, bedankt voor het delen van de ervaring. Begrijpelijk dat er teleurstelling is wanneer een bestelling later aankomt dan verwacht, zeker als het om een dringende opdracht gaat. De belofte “voor 22u besteld, de volgende werkdag geleverd” schept natuurlijk verwachtingen, en het is erg jammer als die niet worden waargemaakt. Hoewel vertragingen soms bij de vervoerder liggen, nemen we als verkoper ook onze verantwoordelijkheid. De opmerking over de trackinginformatie is duidelijk, en het is zeker niet de bedoeling dat er met de vinger wordt gewezen zonder goed na te kijken waar het misloopt. De feedback wordt serieus genomen en intern doorgegeven om herhaling te voorkomen. Hopelijk is er op termijn toch weer vertrouwen in een volgende bestelling.
Compressor koeler gekocht voor onderweg. Ben er nu mee op vakantie, superproduct. Communicatie met Fixami is perfect verlopen.
Goed verpakt en op tijd geleverd zoals beloofd.
Hoi Marc, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je bestelling netjes verpakt en op tijd is geleverd, precies zoals beloofd. Daar doen we het voor!
De verzending perfect verlopen.
van bestelling tot levering , alles ging vlotter dan vlot, een aanrader jp
degelijk materiaal aan een goede prijs.
Geen lange wachttijd en is altijd zijn geld waard.Bedankt.
Hey Guido, bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je geen lange wachttijd ervaart en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Daar doen we het voor! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Fixami! 😊📦
Top! en zeker qua levering
Heb zeer goede ervaring met het Makita gamma die door Fixami goed wordt beheerd en verdeeld.
Hoi Francois, bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je zulke goede ervaringen hebt met het Makita-gamma. Het is ook fijn dat je tevreden bent over de manier waarop Fixami dit beheert en verdeelt. We vinden het belangrijk dat je kunt rekenen op kwaliteit én een betrouwbare service.
snelle levering, geen problemen
Snel ontvangen en goed verpakt.
Na meer dan 200 vijzen van 5x120 was de batterij nog altijd 100%. Sterk en zuinig.
Hi Chris, wat een mooie ervaring, dankjewel voor het delen! Wat goed om te horen dat de batterij zo krachtig en zuinig is — meer dan 200 vijzen erin draaien en nog steeds 100% is inderdaad indrukwekkend! Fijn dat het product zo goed bevalt. Veel klusplezier nog en we hopen je snel weer terug te zien bij Fixami! 💪🔩🔋
Netjes op tijd geleverd, zoals was voorzien. Het product overtreft mijn verwachtingen. Bedankt LUC