Tevreden

Inmiddels heb ik de grasmachine in goede orde ontvangen, waarvoor dank! Ik ben er blij mee. Wel wilde ik nog een klein puntje van feedback meegeven over het bestelproces. Op de website zag ik staan dat de machine de volgende dag bezorgd zou worden. Omdat dit in de praktijk helaas niet lukte, wilde ik laten weten dat deze tekst voor wat verwarring zorgt.Het is jammer als er verwachtingen worden gewekt die helemaal niet haalbaar zijn. Misschien is het een idee om deze vermelding nog eens te bekijken, zodat het voor toekomstige klanten meteen helemaal duidelijk is.

Niet tevreden.

Vandaag besteld morgen geleverd! Valse beloftes! 8 juni besteld en op 12 juni nog steeds niet geleverd!

Zeer snelle levering. Goede machine.

degelijke prijs/kwaliteit

Tragere leveringstermijn als ik gewend ben van Fixami. Maar wel binnen de 6 werkdagen zoals beloofd. Toestel is een degelijke Makita bladblazer.

Kwaliteit, kwantiteit en ervaren!

Zeer vriendelijk personeel die weten waarover ze praten. Topproducten en betaalbaar. Erg tevreden!

Tevreden

Super tevreden in 2 dagen was mijn bestelling geleverd donderdag bestelt zaterdag geleverd als ik nog iets nodig heb zal ik zeker bij jullie nog bestellen

Retour client médiocre

Commande passée le 29 mai, en date du 7 juin toujours pas de livraisonj et aucune idée de quand elle arrivera.. Mes demandes pour savoir où est ma commande sont soit laissées sans suite, soit bâclée, une commande de 3000 euros n’est sûrement pas assez conséquente que pour être prise au sérieux ..

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel en juist

Perfect wat ik zocht

Producten steed op voorraad

Topservice

Snel geleverd, correcte communicatie + veel communicatie mogelijkheden, eerlijk personeel

Heel slecht!

Bezorging was morgen (dinsdag). Het pakketje wordt volgens track & trace morgen (vrijdag) pas geleverd. Veel te laat. Het komt gewoon terug retour jullie kant op. Veel plezier er terug mee. Ben aub gewoon transparant. Niets beloven wat je niet kan waarmaken…

Goede prijs en snel geleverd.

Ik heb een Gardena regenton pomp besteld en deze werd netjes op tijd geleverd.

Super service en topkwaliteit

Zeer goede ervaring met Fixami

besteld maar niet geleverd

annuleren kan ook niet, want zogezegd verstuurd. en reourkosten op mijn rekening. Post NL zegt al 3 dagen lang: "niet ontvangen" (wel cash betaald bij bestelling) Fixami weet vooraf dat Post NL niet levert wegens problemen, (zonder te weten hoe lang die gaan duren) maar verwittigt de klant pas als hij betaald heeft, zonder optie tot annulatie. Post NL beweert nog altijd dat ze het druk hebben....

Snel geleverd voor een goede prijs

Goede heggenschaar gevonden voor een mooie prijs en zoals geadverteerd de volgende dag aan huis geleverd!

Zeer slecht

om te vragen om het geld terug te storten na lang wachten een email gekregen ze zouden het geld terug storten dat is na 2 weken nog niet gebeurd mijn geduld is op ik ga aangifte doen bij Politie van oplichting

De goedkoopste en de snelste leverancier voor mijn Milwaukee reciprozaagbladen

Meestal is alles oké, maar deze keer niet.

Mijn bestelling is nog steeds niet aangekomen. Volgens de ‘Track and trace’ is het pakket nog steeds niet gescand bij PostNL. Er lijkt iets mis gelopen, want ik krijg geen e-mail dat het pakket te volgen is, enz.. Het is erg druk, zegt men bij jullie. Ik heb die dolbij wel dringend nodig. Ik zal morgen bellen of e-mailen naar jullie om te horen wat er aan de hand is. Groeten, Chris Van Proeyen. (U hoeft dit bericht niet te publiceren.)

Top producten aan goede prijs en snelle levering

Uiteindelijk na klacht toch netjes afgehandeld

Mijn pakket was niet bezorgd, na een paar telefoontjes heb ik uiteindelijk mijn geld teruggestort ontvangen.

levering niet op tijd en de helft niet geleverd

de helft van mijn bestelling is niet geleverd, met name de grastrimmer. De opvolging van Fixami was wel ok. Het probleem lag bij de pakjesdienst.

alles is goed aangekomen

Door de drukte bij post nl is het pakket pas maandag ipv vrijdag toegekomen maar dit is niet de schuld van fixami maar van de over bevraging van de pakketdiensten, product correct betaling correct en pakje aan de deur wat wil een mens nog meer?

top bediening,heel behulpzaam

Slecht heb de batterij nog steeds niet ontvangen

Slecht heb de batterij nog steeds niet ontvangen ondanks het feit dat er op de site staat vandaag besteld morgen in huis …. Ondertussen drie dagen geleden ….. teleurgestelde klant

Levering na 4 dagen nog steeds niet ontvangen

Op de website staat: morgen in huis. Het is nu dag 4 en track and trace geeft zelfs nog geen leverdatum, laatste update 3 dagen geleden.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

02 588 26 71

Over Fixami.be

Fixami is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Fixami vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 02 588 26 71. We helpen je graag verder.