Filters

10

Great service. Great communication

The whole process was great. Really good support team and staff. Very responsive with all my queries. Available on phone - English-speaking support team (without any judgement - this is not the case in different countries I've lived in)

 • Would you recommend us? Yes
10

uitstekend!

Prima begeleiding en beantwoording van de vragen die we hadden. Ook prima communicatie dat de auto 2 dagen later geleverd werd met de probleemomschrijving erbij! Alle papieren warenprima in orde, auto werd keurig met uitleg afgeleverd voor de deur! Ook na afloop nog contact gehad of alles naar wens was verlopen! Daarnaast ook een prima bod gekregen voor de inruilauto. Nergens zo hoog gehad! Kortom Bynco is een echte aanrader zonder klein lettertjes. Geen extra kosten of niets.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima begeleiding bij de keuze

De hulp bij het kiezen van de juiste auto en zelfs de gedeeltelijke financiering daarvan is persoonlijk en van hoog niveau. Ook het traject van de verkoop de auto van mijn vrouw verliep vlekkeloos. De uiteindelijk geleverde auto voldoet prima, maar had wel enkele schades aan de binnenkant van de achterportieren die niet waren gemeld. Irritanter was dat er controlelampje brandde: check noodoproep. Je wilt geen nieuwe auto waar iets aan mankeert. hoe onschuldig dit euvel later ook bleek te zijn. Je eerste indruk is toch: neem maar weer mee. Gelukkig wordt er ook met een klacht als deze prudent omgegaan en ik kan Bynco daarom van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

good job

Proper communication - excellent delivery

 • Would you recommend us? Yes
7

Goed, maar ander verwacht.

Anders verwacht als in. De auto was niet gepoetst en de aflever meneer vertelde dat de auto nog niet door Bynco zelf was beoordeeld en bekeken. Hij ging met mij schade zoeken en noteren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer relaxed en prettig

Auto uitzoeken en inruilprijs opvragen is super eenvoudig. Aflevering aan huis en ophalen inruilauto maakt het leven een stuk overzichtelijker. Bij vragen wordt je vriendelijk te woord gestaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon top!

Uitstekende en zeer behulpzame communicatie bij de aankoop van de auto en een perfecte aflevering.

 • Aanbevelen? Ja
9

Very satisfied

Satisfied with the overall support from Bynco. Purchased BMW with them. Extremely carefully delivered with proper inspection. They also helped me in getting vehicle registered and was a smooth process.

 • Would you recommend us? Yes
10

Perfect experience!!

I ordered the car and after waited to be brought to me at a agreed time and date. Bynco took care of everything! I highly recommend especially if you are buying a car for the first time!

 • Would you recommend us? Yes
9

Top service, top communicatie, top levering

Super geholpen in het voortraject daar we nog zoekende waren. Na de uiteindelijke verkoop prima op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Erg prettige levering waarbij de chauffeur alle tijd nam om e.e.a. toe te lichten. Al met al dik tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Not possible to be more better

I came across Bynco in a expat guide website when I was looking for a car. I searched for a good car in some different platforms but the Bynco way was completely different and nice. First I had doubt but I submitted my order for my selection and the process and result was beyond my expectations. Delivery was on time and the car was delivered in the best status, I used the car for a week now and it's completely like as promised. I introduced the services to my friends and recommended them to use Bynco. Thank you for your great services.

 • Aanbevelen? Ja
8

Bynco is een aanrader

Ik heb echt de auto die bij mijn past. Alleen was de auto bij aflevering alleen gestofzuigd en niet schoon. Er waren vlekken op de stoelen en een rare muffe lucht. De service is echtwel goed.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Bezorger heeft uur van te voren gebelt, en was netjes op de afgesproken tijd aanwezig. Afle ering verliep ook heel soepel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Beloften geheel waargemaakt

Netjes optijd, vriendelijke bezorger die geduldig, meedenkend en begripvol is. Neemt de tijd en legt alles goed uit. Auto in nette staat geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geregeld en nette afhandeling

Toyota Corolla bij aflevering keurig nagelopen incl. foto's. Uitleg over all opties. Kortom zeer professioneel. Geleverd met volle tank. Auto was alleen niet erg goed gereinigd maar acceptabel. Overschrijven was fluitje van een cent. Nu hopelijk vele probleemloze km's in het verschiet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tot op heden vlekkeloze overdracht/verkoop.

Alle contacten zijn prettig verlopen en alle afspraken zijn nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Het streven van Bynco om de klant het naar de zin te maken.

Vanaf dat je contact hebt met Bynco merk je dat je als klant bij hen centraal staat; duidelijke informatie en geregeld contact over het verloop van de bestellingsprocedure. Sympathieke mensen die goed begrijpen dat niet iedereen verstand heeft van auto's. Bynco komt zijn afspraken serieus na. Schept daardoor en sympathieke band die vertrouwen wekt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Amazing experience from start to finish, and even more

It was very easy to purchase my car and the service provided through all the process was excellent. The response time is really short and the support team is constantly available. The one thing that really stands out is how much they continue to check on you even after they have delivered the car to you. Great experience.

 • Aanbevelen? Ja
6

Een positieve ervaring met een negatief bijsmaakje

Mijn eerste ervaring met een online auto kopen. Bestellen super makkelijk. Uiteindelijk werd de auto geleverd, Maar zaten er toch meer beschadigingen waar totaal niet over gesproken werd ik vind persoonlijk dat je best meer aandacht aan gegeven mag worden zodat dit ook voor de verkoop reeds bekend is dat er lichte schade aanwezig is. Helaas werd de auto met een halve tank geleverd terwijl er duidelijk bij stond in de brochure dat het een volle tank zou zijn. Dus voor iedereen die hier een auto zou kopen zou ik heel nadrukkelijk navragen Wat voor een schades of beschadigingen de auto heeft en zou ik de volgende keer weer een auto online kopen zeg ik ja

 • Aanbevelen? Ja
9

Wauw!

Tja, het is verbazingwekkend hoe geweldig eenvoudig en goed mijn ervaring was met Bynco. Vanaf het moment dat ik een auto ging zoeken ben ik zo goed begeleid. Er is op de juiste momenten info gegeven, hulp en ondersteuning. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van het verdere verloop en de aflevering ging soepel. Waarom ik niet de maximale punten gaf? Omdat bleek dat er in de auto een heel klein parkeerdeukje zat waar ik niet van op de hoogte was. Maar…het is geen nieuwe auto. Alles prima, ga zo door Bynco, ik koop graag weer bij jullie ;-)

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk en uitgebreide uitleg

Ik werd een kwartier van te voren door de chauffeur gebeld dat is heel prettig. De auto ziet er prima uit, misten wel een paar zaken: geen serviceboekje en ontbreken standaard laadkabel, waar ik van te voren nog over gebeld had. Vlotte afhandeling van vrijwaring en tenaamstelling. De hele communicatie tot nu toe is steeds prima geweest, ik kan deze manier van een auto zeker aanbevelen, hoewel dit mij als oudere wel wat onzeker maakte.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Erg blij met m’n nieuwe auto

 • Aanbevelen? Ja
9

Amazing!

The whole process was smooth and Bynco helped in each step.

 • Aanbevelen? Ja
10

prima uitleg van de werking van de auto.

antwoord op de vragen die we hadden, auto zag er prima uit en goed schoon.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was uitstekend

Kreeg een goede uitleg over de auto en de mogelijkheden. En ook nog eens een zeer goed advies over tanken

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd