Zeer goede klantenservice Levering steeds snel geleverd Maar vooral heel tevreden van de producten. Mijn 16 jarige mechelse herder neemt al jaren jullie glucopro samen met de multi vitaminen senior en ze doet het geweldig. Dank u hiervoor Een gelukkige hond is een gelukkig baasje

Zoals atlijd FANTASTISCH!!!

Goede producten, verpakking, verpakking transport, snelle levering, mooie website!! Mooie aanbiedingen. En gratis producten. Wat wil een mens en dier nog meer :-))

Fijne producten lijn van goede kwaliteit !

Prima service, snelle levering en goed werkzame supplementen en voeding. Met de Proteïne Booster heel snel verbetering. Onze jonge hengst kreeg in korte tijd meer volume en energie en power in het werk zonder scherp te worden!

Fijne producten en goede bezorging.

Fijne producten en goede bezorging.

Goed bedrijf met goede supplementen

Gebruik al een paar jaar glucopro voor een van onze honden gaat heel goed

Goede producten en snelle levering

Nvt

Goed advies snelle service, eenvoudig retourneren zonder problemen!

Snelle levering. Goed product

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Als ik bestel wordt het altijd heel snel geleverd.

Ik ben heel tevreden over de producten van pharmahorse. Ook omdat er geen suiker in zit. Kwam er laatst achter dat de glucosamine met msm op was. Dus ik bestellen en had het de volgende dag al binnen. Echt top!

Zeer snelle levering terug kerende klanten altijd korting

Doordat je geen aparte bon krijgt voor de volgende bestelling maar gelijk de korting voor je wordt berekend is dat top. Prijs Vd producten is dan ook aantrekkelijker om rechtstreeks bij pharmahorse te bestellen.

goede producten

netjes verpakt, snelle levering, zuivere producten

Prima producten en snelle levering

Ik gebruik al jaren de Glucosamine & MSM en magnesium voor mijn paard. Tot grote tevredenheid. De bestelde producten worden de volgende dag geleverd.

Pharmahorse is altijd snel thuis geleverd! Mijn paard doet het goed op de supplementen.

Snelle levering Overzichtelijk site Heel leuk met de extra cadeautjes

Vandaag besteld morgen in huis. De levering is super. Mijn paarden krijgen verschillende supplementen en lijken het daar goed/beter op te doen. Nadeel: allemaal cadeaus en nooit een aanbieding. Liever geen cadeaus en goedkoper. Wat ik heel jammer vind is dat je elke keer nieuwe emmertjes krijgt als verpakking en de navul zakken maar een kilo zijn en noet groter. Veel afval Daarom 4 sterren anders zouden ze er 5 krijgen

Altijd alles goed

Service, kwaliteit van de producten en bezorging altijd alles heel goed.

Goede produkten, snelle levering

ik bestelde sowieso al Pharmahorse produkten, maar nu bestel ik ze rechtstreeks wat me ook nog leuke gratis produkten oplevert :)

Super snelle levering. Goede producten die mijn paarden willen eten.

Prima bedrijf.

Hetgeen ik bestel wordt als brievenbus pakje verzonden. Nu komt dit pakje vaak pas na 2-3 dagen bij mij in de brievenbus. Dat vind ik wel jammer.

Zeer goed en professioneel!

Sinds een korte tijd gebruik ik de supplementen van Pharmahorse. Zeer positief en fijn dat het pure supplementen zijn. De werking pakt goed uit bij m’n paard en sinds korte tijd een 2e supplement toegevoegd. Ben erg benieuwd naar de werking, waarschijnlijk zeer positief! De prijskwaliteit is zeer goed en hoop dat dat zo blijft! Wat erg fijn is, is dat er gekozen kan worden uit een emmer of navulverpakking. Goed voor het milieu en niet dat je met meerdere ongebruikte emmers zit. Super dat er bij elke verpakking een schepje en duidelijke beschrijving qua gebruik zit. Ga zo door!!! :)

Heel overzichtelijke website en snelle service

Snelle en goede service!

Snelle levering naar Spanje.

Ik heb vrij lang moeten wachten op antwoord, wat ik jammer vind.

Lang moeten wachten op antwoord, wat ik jammer vind.

Gastelsedijk Zuid 4

4751 VE Oud Gastel