Top producten

Geef al jaren glucosamine msm en Duivelsklauw Mijn paardje blijft er heel goed uitzien met zen 28j

Bestelling en advies

Snelle en correcte levering . Goed advies bij de producten

Goede producten. Snelle en vlotte levering volgens afspraak

Suplement werken

Uitstekend!!

Ik bestel hier al jaren. Snelle levering, altijd goed. Blij mee.

Goede producten, snelle levering.

Prima supplementen

Mijn hond krijgt al jaren de omega 3 capsules en de glucopro, omdat hij een schilferige huid had, bijna geen haar op zijn buik en af en toe mank liep. Hij zit beter in zijn vacht en heeft soepele gewrichten. En dat allemaal op bejaarde leeftijd. Inmiddels krijgt hij ook de kurkuma erbij. Enige minpunt zijn de verpakkingen. Maar dat los ik op door het poeder over te gieten in een glazen potje. Wel je neus afdekken, anders inhaleer je de stofwolken tijdens het overgieten.

Goed bereikbaar snelle levering

Goed snelle levering en bereikbaarheid

Heel goed!

Producten en service heel goed!!

Uitstekende producten en altijd heel snel geleverd.

Gewoon goed.

Nadat ik mijn bestelling geplaatst volgt de zending vlot. Geen klachten.

Super tevreden over de producten

Super tevreden over de producten en de levering

Snel verzonden.

De bestelling wordt altijd snel en goed verpakt verzonden. Alleen jammer dat mijn presentje (de pen) er niet bij zat.

Super snelle service en hele fijne pure producten

Ik gebruik de producten met grote tevredenheid. Ik vind het erg fijn dat er geen onnodige toevoegingen in zitten en de prijzen zijn heel redelijk.

Topservice

Ik bestel al enige tijd bij Pharmahorse en telkens is de service super. Snelle levering, goede producten. En mocht er een keer iets misgaan (product zat niet bij bestelling), krijg je telkens onmiddellijk antwoord met een oplossing.

Snelle levering, prima producten

Al jaren klant van Pharmahorse, er wordt altijd snel geleverde en de producten zijn goed

Snele levering

Snele levering maar ook zeker goed koper dan in de winkel

Fijne producten met goed resultaat. De service is ook ERG FIJN ! Net zoals de levering vandaag besteld dan heb je het morgen al in huis. Ook zijn de stapel kortingen erg aantrekkelijk dit is dan wel alleen op hun eigen webshop dat vind ik soms wel eens jammer voor de kleine bedrijven want wij hebben een ruitershop op onze stal, alleen ik bestel toch liever online door deze leuke stapelkortingen. Ik vind jullie echt TOP !

Snelle levering van topproducten!

...

fijne supplementen

erg tevreden over de supplementen, zonder extra toevoegingen van suikers en of belastende stoffen.

Fijne site, goede service en snelle verzending!

Makkelijke bestelprocedure, goede service, uitgebreid assortiment en snelle verzending. Ook de extra artikelen zijn mooi meegenomen!

Goede producten,snelle levering.

Ben tevreden over de producten,en de snelle levering.

goede ervaring met leuke aanbiedingen

Groot assortiment

Fijne website ook in veel winkels verkrijgbaar!

Goede producten, snelle verzending

Goede producten ,de keuze in producten is ruim. Goede prijs. Jammer dat ik vaker geen gratis product kan kiezen bij mijn bestelling . Wel super snelle verzending

Gastelsedijk Zuid 4

4751 VE Oud Gastel