TOP

zeer snelle levering gewoon TOP

Goede service en snel geleverd

Altijd goede ervaringen met pharmahorse, veel keuze en snelle levering

Super snelle levering

Voor mijn oudje heb ik nu de duivelsklauw. Hij is als nieuw en gaat als een trein. Fijne producten en fijne beschrijving. Ik vind het gewoon een super fijn merk.

Snelle levering en duidelijke heldere communicatie rondom bestelling en levering. Of supplementen werken is altijd lastiger om te zeggen. Maar mijn merrie van 21 met een blessure is na het starten met de glucopro, zonder pijnstillers, weer een blij paard! Ook mijn hond met HD wordt ondersteund met supplementen (magnesium en glucopro) en ook hier zie ik positieve effecten! Meer dan genoeg resultaat om door te gaan! Ben inmiddels heel nieuwsgierig naar de nieuwe brok wellicht een mogelijke vervanger voor de balancer die mijn paard nu krijgt! Moet ik nog even uitzoeken :-)

Super snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit.

Kwaliteit en service

Kwalitatieve producten, gecombineerd met een top service!

Koop al jaren producten bij Pharmahorse en de service en de producten zijn heel goed . Producten doen echt goed hun werk.

Zoals steeds super

Goede producten, flexibiliteit in bonussen, levering tot in de carport. Enkel spijtig geen 5kg meer mogelijk, wel 3jg, of direkt 25kg. Wat al grote al vestering is. Voor gebruiksgemak tap ik wel over van de grote ton naar kleine emmer, die mee met de andere supplementen op tafel kan.

Gaat goed dankzij holistische combinatie

Ik heb via de holistische dierenarts een goede combinatie Pharmadog glucopro met 2x 10 druppels Traumeel S en een halve eetlepel Puur veg omega. Dit werkt goed bij honden met bewegingsbeperkingen. Als de klachten niet verminderen dan 2x pw 2 tabletten glucopro en de andere dagen een 1/4 schepje Joint Comp van Phytonics maar een holistiche dierenarts kan uitlezen welk middel het beste bij je hond past. Ik maak nu ook groentehapjes voor mijn hond en het gaat supergoed met haar. Ik hoop dat ik iemand help met deze tips. Veel succes!

Snelle levering, kosteloos , heel fijn.

Op de site alles makkelijk te vinden en te bestellen. Snel bezorgd!

Snelle levering, altijd netjes verpakt en een leuk extraatje bij een bepaald bedrag. Helemaal top!

Poeders werken goed paard knapt er echt van op.

Goede producten- nette en snelle service

Ik bestel al lang bij jullie en ben zeer tevreden. Kwaliteit van de producten is erg goed en jullie service is uitstekend. Ga zo door

Goede kwaliteit en super snelle levering

Fijn aanbod, premium kwaliteit en snel geleverd! Ook erg fijn dat je kan nabestellen in zakken en de Dailyboxes zijn echt den uitkomst!

Snelle levering.

Ik zag jullie voorbij komen op tiktok bij rooz en werd nieuwsgierig. Snel kijken op de site en voor de hond paardenvet besteld om te proberen. Hij eet zijn brokjes nu weer met meer smaak.

Duidelijke site en snelle levering!

Leggen eigen technische problemen bij klant neer

Jaren tevreden klant bij Pharmahorse maar plots kan ik niet meer inloggen en zou ik een nieuw account aan moeten maken. Hun verhaal: ze hebben over moeten schakelen naar een nieuwe server waarbij de account data niet mee mag en alle klanten zouden opnieuw een account aan moeten maken. Als ze verteld zouden hebben dat ze gehacked zijn geweest, zou ik dat geloofwaardiger gevonden hebben. Ik vind hier een luchtje aan zitten...

Super tevreden

Goeie producten aan een scherpe prijs en snel geleverd.

Snelle levering , en werkt geweldig bij de hond Glucopro

Top service, top kwaliteit

Super snel geleverd, goede hoogstaande producten.

En geen verzendkosten

Snelle bezorging

Ben al een paar jaar klant bij Pharmahorse. Zeer tevreden. Mijn paard van 26 doet het goed op de glucosamine en de vitamine E.

Fijne producten. Snelle verzending.

Snelle correcte levering

Altijd snelle en correcte levering. Bestellen gaat makkelijk

Gastelsedijk Zuid 4

4751 VE Oud Gastel