Fijne producten en service

Fijne producten en altijd snelle levering na bestelling

Makkelijk,snel en goed

Makkelijk te bestellen Snel bezorgd Tevreden over de producten.

top service en snelle levering!

Ik bestel altijd het zelfde product, meestal heb ik het de volgende dag in huis. nu past het ook in de brievenbus. Ben prima tevreden.

Ik bestel hier altijd, en het gaat altijd goed.

Snel kundig en leuke goodies met goede prijs kwaliteit verhouding

Zie bovenstaande

Veel producten van goede kwaliteit, leuke stapelkortingen en korting voor terugkerende klant. Dat alles met een goede kwaliteit/prijs verhouding en zeer snelle levering.

Snelle, fijne service

Bestel al langere tijd supplementen voor mijn hond en paard. Producten worden altijd snel geleverd. Sindskort een Dailybox waarvan het dekseltje kapot is gegaan. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en er is een nieuw dekseltje onderweg.

Zeer tevreden! Goede prijs, goede producten!

Uitstekend service, snelle levering, goede producten! Zeer tevreden! Al enige tijd trouwe klant, nooit geen klachten!

Snelle levering en goed dpul

Goede service en goede producten.

Ruim voldoende

snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede producten en altijd leuke presentjes erbij, zodat je je toch weer gaat verdiepen in waar die producten aan bijdragen.

Goede service, altijd wat extra's, bijvoorbeeld supplementen om te proberen, en zeer snelle levering

Excellente kwaliteit producten

Ik gebruik voor mijn paard standaard BCAA (met iedere 3 mnd een pauze), spirulina, brandnetel en lijnzaadolie. Stuk voor stuk geweldige producten, snel geleverd en altijd met maatschepje. Met name de brandnetel vindt hij enorm lekker en eet hij zelfs droog uit mijn hand!! Ik meng wel alles dagelijks door de slobber en soms gewoon droog door de basisbix. Samen met de olie gaat dat prima!

Goed product slechte omschrijving

Op de site is niet te vinden waar de supplementen voor zijn Geen uitleg Na mailcontact ook geen uitleg ontvangen, deze mocht niet gegeven worden Via dierenarts toch supplement besteld en daarover tevreden

Mijn eerste bestelling geplaatst en dag er na binnen DuoDog van een halve liter, handig met pompje, 11,95 is beslist niet duur! Onze hondjes krijgen het door het verse kipkarkas en dat vinden ze heerlijk , .....en als je je dan bedenkt dat het incl de verzendkosten is dan is het al helemaal fantastisch!

Eerste maal

Eerste maal

Prima producten.. en altijd snel geleverd!

Prima snelle levering

Zeer goed de spullen worden altijd optijd en Goed geleverd. Vind het wel een leuke service dat je gratis artikelen krijgt.

Goede producten en snelle levering prima prijd

Goede producten en snelle levering prima prijs

Super tevreden

Snel bezorgt, gratis levering en heel blij met het product

Super goed

Ben heel hele tevreden klant. Ze verkopen top producten en hebben hele goede service

Prima.

Snelle levering en goede producten.

Super producten, service en zeer klantvriendelijk

De producten zijn van hoge kwaliteit zonder extra toevoegingen zoals suikers. De service en de klantvriendelijkheid van dit bedrijf is geweldig. Je voelt je echt gehoord bij 'problemen', ook als Pharmahorse hier voorafgaand niks aan kon doen om deze te voorkomen.

super service

Woorden schieten te kort ! Stipte levering tijden, goede samenstellingen vd kruiden. Correct naar de klant toe, Voor mijn paarden kies ik zeker 100% Pharmahorse.

Gastelsedijk Zuid 4

4751 VE Oud Gastel