Goede service, top producten!

Mijn paarden zijn supergoed met de supplementen van pharmahorse. De jongste krijgt msm-glucosamine samen met de oudste, ze lopen een heel stuk soepeler en beter. Ook krijgen ze door en door de lijnzaadolie bij, ze blinken fantastisch, en zien er super gezond uit.

Overzichtelijke website. Snel en goede levering. Ik heb één opmerking, Deze vragenlijst graag in een iets groter letter type, dat zou prettiger lezen zijn.

Goede producten en snelle correcte levertijd. Telkens weer

Enkel Positieve ervaring... zowel als service en prijs/kwaliteit als cortecte info op de website

Top producten, top service

Top producten en top service

Goede service!

Gratis producten waren niet meegeleverd, maar na melding hebben ze deze met zorg alsnog mijn kant op gestuurd!

Snelle verzending en pure producten

Fijne producten, de testers zijn ook zeer prettig alhoewel het met sommige niet de werking laat zien (bijv. Magnesium) echter kun je wel zien of paard/hond/kat het lust.

Uitstekend!

Uitstekende producten zowel voor hond als paard. Binnen 1 dag mijn 2 bejaarde honden van stroef en stram nu vloeiend lopend dmv glucosamine. Ik heb veel merken geprobeerd. Met Pharmahorse verreweg het beste resultaat!

vlotte, nette levering conform afspraak met extra's

Makkelijk bestellen en altijd een leuke attentie erbij. Artikelen worden vlot en netjes afgeleverd. Top!

Super service en goede producten

Snelle levering en zeer goede producten.

Snelle levering en goede producten

Heb al regelmatig bij jullie verschillende producten besteld. Altijd snel in huis. Het mooie is dat de producten 100% pure kwaliteit is. Nu met dit warme weer voer ik extra de electolyten bij. Mijn paard zit goed in zijn vel en ziet er goed uit.

Fijne service en producten!

Bestel steeds hier omdat de producten top zijn en ze een vriendelijke en behulpzame klantenservice hebben.

Snelle afhandeling. Zeer tevreden

Correct en snel de bestelde spullen in huis

Super goede, snelle levering en fijne producten

Klantvriendelijk snel en behulpzaam. Te weinig geleverd. En de volgende dag na 1 telefoontje alles in huis. Top!!

Prima service en snelle levering

fijne ervaring met de klantenservice, vragen worden snel beantwoord en ook via Facebook wordt snel gereageerd

Snel geleverd en goede klanten service

Goede snelle levering

Duidelijke website snelle levering.

Altijd heel snel in huis

Snel en makkelijk besteld

Al een paar jaar bestel ik de vitamines voor mijn paard bij Pharmahorse. Het bestellen is makkelijk, bezorgen is snel. De vaste klantenkorting wordt zeer gewaardeerd. En de kado's ook. Zeker een aanrader voor iedereen! De producten zijn van hoge kwaliteit.

Zeer betrouwbaar snelle levering

Goede uitleg Zeer snelle levering Goed verpakt 👍

Goede en snelle service

Goede, snelle betrouwbare levering van topproducten

Goede, snelle betrouwbare levering van topproducten. Het zou nog mooier zijn als je vanuit het "buitenland" (Duitsland, Belgie) kunt betalen via iDeal.

Goed producten, super service en mooie prijs verhouding

Super dienstverlening

Goede uitleg over de producten. Nette prijzen. Breed assortiment.

Ik bestel regelmatig magnesium en vitamine e. als je het besteld heb je het de volgende dag in huis. Mijn paard is geen gemakkelijke eter maar de supplementen eet ze wel altijd.

Service en kwaliteit

Goede service, mooie duidelijk product omschrijvingen, kwaliteit en snelle reactie / levertijd! kortom Top!!!!!

Gastelsedijk Zuid 4

4751 VE Oud Gastel