Formidabel!

Idd hierboven

Super service

De bestelling werd snel verzonden en het pakket was vergezeld van wat leuke gadgets en een persoonlijk briefje. Super service!

Product snel geleverd met extra’s

Het pakket is snel geleverd nog helemaal intact, ik opende doos en had alleen mijn paar snowboard schoenen verwacht. Dit is de eerste x dat ik mee maak dat er extra’s bij zit, wat super gave stickers wat altijd gewaardeerd word, een stoked tas en een zelf geschreven briefje vanuit het bedrijf omdat ik mezelf heb aangemeld bij de stoked fam. Ik ben er zeker van dat ik meer producten bij dit bedrijf ga kopen vanwege de uitstekende service, en het ga adviseren aan personen die geïnteresseerd zijn in de producten die stoked verkoopt!

Familiale en gedetailleerde service

Ik kwam voor een aankoop van mijn eerste snowboard en ik ging naar buiten met een snowboard en met behoorlijk veel kennis over snowboards. Zeer vriendelijke en gedetailleerde service. Ze beginnen met allerlei vragen te stellen zodat ze een goede inschatting kunnen maken wat je nodig hebt. Een grote aanrader!!!!

Snel en persoonlijk

Mijn wintersport zat er al op maar ik heb voor volgend jaar een paar goede nieuwe snowboardboots nodig in een grote maat. Toen ik bij Stoked toevallig een paar paar Aura Pro Black/White 2023 Snowboardboots mt 48 tegenkwam besloot ik ze nu alvast te kopen. Snel ontvangen, leuk ook met stickers en een handgeschreven kaartje. Deze schoenen bleken een beetje te wijd dus retour. Toen ik zag dat ze ook een paar maat 47 hadden heb ik die maar gekocht ook al niet meteen nodig. Nu een weer met een handgeschreven kaartje dat dit hopelijk de goede zijn, dat is nou goede zorg. Achteraf had ik daar beter even mee kunnen wachten want 4 dagen nadat ik ze binnen had kreeg ik via de socials een melding dat ik ze met 20% korting kon kopen. :( Dat was dan weer een beetje jammer anders zeker een cijfer 10 gegeven. Ik kan ze i.i.g. iedereen aanraden.

Top begeleiding bij verjaardagsaankoop!

Ik ging een verrassingsaankoop doen voor de 15e verjaardag van m’n zoon. Gezien m’n status van boomer niet zo evident dus. Ik werd top begeleid door de verkoper van Stoked doorheen de nieuwste trends van de baggy & monster broeken. Om uiteindelijk buiten te stappen met het perfecte cadeau voor onze tiener in huis. Thanks Stoked team

Gemakkelijke bestelling en snelle levering

met een onverwachte en persoonlijke boodschap op een kaartje :o)

very happy with the product , less with DPD

Hoi There Im very happy with the product and the extras in the package. The only point tha tis deceiving is the delivery via DPD, I never got anotification mentioning tha tit was delivered, I checked almost every day to finanly see yesterday tha tit was delivered on the tracking, and figuring out that it was delivered on the 8th ( we ar emore tham one week later ) I know that its not depending on you guys but i think its still worth mentioning Cheers Remz

Snelle en perfecte service!

Je weet precies hoe ver het staat met je bestelling en het wordt super snel geleverd. Mijn zoon was heel content met de diverse sweaters en de jeans van Homeboy! Heel toffe en kwaliteitsvolle kledij. Eindelijk een site gevonden waar de zoon zijn goesting vindt.

Ne perfecte 10 vindt ge niet veel!

Het is al 1 iets om random een paar kickass schoenen tegen te komen online maar de vlotheid van de bestelling, de snelheid waarmee het pakketje aankwam, de manier van verpakking en de inhoud maakten het volledig af! Naast de schoenen wat ditjes en datjes in het pakketje en stickers om op mijn helm te kleven, da’s in één woord awesome. Will visit again, spijtig dat jullie fysieke shop zo ver zit!

Kneiter chill

Ik was zo blij met de kleur, maar zo teleurgesteld in de maat (mega strak bij m’n medium heupen), dat ik mega blij ben dat de retour zo smooth gelopen heeft

Een heel interessante webshop voor skate kledij!

Ruime keuze aan kledij voor skaters/tieners. Interessante prijzen.

Prima fan van deze Vans

Heel Nederland had geen fans, maar onze buren in het zuiden wel. Goeie zaak, netjes persoonlijk briefje bij de boots hoe je ze t beste passen kan, mooie zaak!

Top product heel snel geleverd zal hier zeker nog bestellen!

Just perfect

Everything smooth and simpel

Gewoon geweldig!

Fantastisch! Zeer erg goede kwaliteit en snelle levering aan een heel erg mooie prijs. Ben zeer tevreden, echt top!

Een snelle levering en goed verpakt. Mijn snowboard boots bevallen erg goed, zoals verwacht. Het is jammer dat er geen vans stickers bij de boots zaten maar in ruil daarvoor kreeg ik vette 'stoked' stickers. En als dat het meest negatieve wat ik te zeggen heb de stickers zijn kun je het wel raden; niks te klagen!!

Smooth and fast like a downhill skateboard

Snel besteld, snel geleverd, leuke extra's (stropzakje, stickers,...) en tof die persoonlijke boodschap! New fan!

Snelle shipping, goede prijzen, heel vriendelijk en goede kwaliteit. Beter kan eigenlijk niet.

Heel fijn dat er een persoonlijke boodschap bij zat.

Great shop

Super shop. Service impeccable, petit sac en cadeau avec des stickers que mon fils a adoré. Le petit message personnalisé est également appréciable

Uitmuntend

Zo’n vlugge service via webshop heb ik nog nooit meegemaakt. Heel betrouwbaar en zoontje supercontent met de bestelling, jullie extra stickers die hij op zijn deur heeft gekleefd en het rugzakje. Wordt heel goed gebruikt. Ik beveel zeker jullie aan!

Snelle goede service

Super service, super materiaal!

bestelling was er al nog voor ik goed en wel een track and trace kreeg. on top of that, een handgeschreven persoonlijke boodschap op een coole kaart. where do you find that these days??

Snel, duidelijk en correct

Vlotte bestelling, goede en duidelijke communicatie, prima levering.

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle