Stoked voelt als een familie

Mijn eerste ervaring was super. Mijn board was zowiezo al goedkoper dan op andere sites. Vervolgens kreeg ik na de bestelling vlotte updates over de status van mijn bestelling en kwam het board 36 uur later bij mij thuis. Bij mn pakje zaten heel wat goodies zoals een draagtas en wat stickers. Maar het mooiste was het gepersonaliseerde kaartje om mij te bedanken voor mn aankoop. 10/10

Kwalitatief product

Eerste online bestelling. Correcte en vlugge levering. Heel goede kwaliteit, pasvorm is zoals aangegeven op jullie site. Goed verpakt en heel leuke attentie aanwezig bij het bestelde artikel ( enkele stickers). Voor herhaling vatbaar! Tot binnenkort, Martine

Snelle en goede service. Zowel in de shop als bij online bestellingen ;)

Snel verstuurd

Snelle en persoonlijke service, chille vibe, toffe shop!

Al van bij de eerste bestelling viel de persoonlijke aanpak van deze mensen me op. Top! Bij de bestelling van mijn snowboard boots zat een heel uitgebreid instructieblad om ze te passen, zodat ik nu heel zeker ben dat ik de perfecte maat heb. Wat stickertjes en een toad bag bijgeleverd... Echt een shop waar een boarder blij van wordt!

prima materiaal, snelle afhandeling

ruime keuze op de site en direct gevonden wat ik zocht. Bovenop al dit een zeer snelle levering en personal kaartje als dank. super tof!

Wow

Super snelle levering, vette goodies en stickers, top winkel! Zeker een aanrader!

snel bezorgd, goed verzorgd en klantvriendelijk

Nadat ik een board en accessoires had besteld was het snel binnen. Het was verrassend goed verpakt, waardoor er geen beschadigingen waren. Ook zat er een handgeschreven kaartje bij. Dit geeft mij een positieve kijk op de tijd die ze in de klant steken.

Altijd snel en correct

Super aanbod, levering is snel en goed verpakt, met leuke extra's en een persoonlijke boodschap, 10 op 10!

Gewoon easy piecy

Duidelijke website. Vlotte betaling. Snelle verzending. 'tIs nie moeilijk, 't is gemakkelijk.

Supersnelle en correcte levering

Na 20 jaar besloten om weer een plank onder mijn voeten te schuiven, op zoek naar de G3 bronson Hamilton Martinez bij stoked boardshop terecht gekomen...hier zien ze me zeker nog eens terug! Geweldige prijzen, nette en keurige afhandeling van de order. Een dikke 10 van mijnentwege!!!

Snelle levering en goede prijzen

Snelle levering en goede prijzen

Echt top!

De bestelling kwam super snel, en alles was goed verprakt. Naast de bolts en de grip zat er ook een gratis rugzakje bij en een heleboel stickers! En dan nog eens een zelfgeschreven kaartje waar op stond "veel plezier met je bestelling;)" Er zat ook info bij over skate kampen en lessen die ze geven. Was echt tevreden! 10/10:)

perfecte service

trucks goed verpakt,stickers gratis. what's not to like?

Goud!

Yes! Daar stond die dan op de Stoked website. Als enige nog te vinden, de tas van het merk zoals ik die precies nodig heb, het perfecte formaat en ook nog eens de perfecte prijs. Doe daar de perfecte snelle levering bij en ook nog eens een persoonlijk bericht op een kaartje en ik kan kan jullie niks anders dan 5 sterren geven! Wat een toppers zijn jullie, goud waard. Het is zo makkelijk om wat online te bestellen, het persoonlijke van het winkelen gaat er dan vanaf. Maar niet bij jullie, jullie geven de klant net wat extra aandacht. Heel fijn. Zal zeker weer bij jullie bestellen!

Snelle en goede service

Exact wat ik wou voor een eerlijke prijs. Onmiddellijk verzonden. Werd steeds op de hoogte gehouden. Bij levering bleek er een leuke verassing bij te zitten en een persoonlijke boodschap, weet ik zeker te apprecieren. Zoals de titel zegt: uitstekend!

Stoked!

Zeer goede klantenservice! Mail gekregen, daarna opgebeld om te melden dat een product niet meer op voorraad was en oplossing gezocht (was toch nog op voorraad). Vlugge levering en no-nonsense talk. Super tevreden!

zoals het moet

Gelijkaardige prijzen als andere online shops, maar dit is een echte skateshop,met skatelessen en zo, dus je support een skateshop/organisatie voor & door skaters . Was snel verzonden en zonder problemen ontvangen. allgood, keep it up.

Ik had één paar santa cruz slip on schoenen gekocht en ze werden super snel geleverd. Ook zat er een leuk handgeschreven kaartje en stickers bij :D. De stickers heb ik al op verschillende plekken opgeplakt. Dit was zeker niet mijn laatste bestelling.

Vlotte online ervaring

Vlotte aankoop ervaring. Aangezien ik een cadeaubon kocht is het heel fijn dat die meteen na betaling in je mailbox steekt. Kan je hem zelf afprinten of zelfs digitaal cadeau doen. Ideaal voor de last-minuters onder ons.

Top shop , super service

Alles wat ik nodig had onder 1 dak gevonden , goeie merken en een scherpe prijs . Volgende dag al in huis met nog wat vette stickers erbij !

Heel vriendelijk en goede kwaliteit. Wel duur maar dat is skateboarden nu eenmaal. Zeker aan te raden :)

Het was zeer vlot en makkelijk verlopen

Zeer snel geleverd en het bestellen ging ook heel eenvoudig. Toch wel mijn favoriete online site voor skate onderdelen etc. Grote aanrader!

Kwaliteit snel geleverd!

Dag van bestelling kreeg ik al een mail dat ze ermee bezig waren. Nog geen 2 dagen later was de bestelling aangekomen. Veilig verpakt met véél stickers tot grote vreugde van mijn zoon! En daarbovenop een zelfgeschreven kaartje! Heel toffe en persoonlijke ervaring. GOE BEZIG STOKED BOARDSHOP !!

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle