Beyond stoked

Als meisje is het nooit easy, cool skate en snow stuff te vinden. Gelukkig heeft Stoked toch een mooie collectie voor girls die net dat tikkeltje anders willen!

Perfect levering!

Zelfs rondon de kerstdagen deed Stoked hun best om snel mijn pakketje te leveren. Ik had net een skateboard gebroken en had snel een nieuwe nodig. De site was makkelijk bruikbaar, levering zeer snel en de kwaliteit van het product was uitstekend! Ook, als persoonlijk extraatje, waren er wat stickers in het pakketje en een persoonlijke handgeschreven kaartje toegevoegd. Maakt het toch weer een stuk persoonlijker & leuker!

Super goede communicatie! En het pakket was super leuk aangekomen. Ik ben er erg blij mee en ga zeker nog een keer wat bestellen!

Klantvriendelijk, snelle levering en duidelijke informatie!!

Beter kan niet!

Ze hebben snelle levering en zijn betrokken bij je bestelling, je krijgt een leuke kaart met een bericht speciaal voor jou. Top ervaring :)

Item ok en verzending stipt

Enkel spijtig dat de prijs merkelijk hoger was bij jullie dan bij american outfitters (40 eur duurder, 100 ipv 60)

Top!!!!

Deck besteld en paar dagen later thuis. Ook met een leuk cadeau erbij. Top manne

snel en correct

Ik heb een aankoop gedaan van een cadeaubon en had die direct via mail ( dus snel en handig als je geen tijd hebt)

Snelle verzending, coole kledij voor skaters

Tof assortiment kledij voor skaters! Zelfs een echte puber kan je hier heel gelukkig mee maken :-) Goed advies, snelle verzending en als het toch niet het juiste is zeer vlotte terugbetaling ook. Aanrader !!

Zeer goede service

Broek besteld en heel vlug aangekomen Heel tevreden

Gemakkelijk te bestellen en in geen tijd geleverd met bovenop een leuk verrassend berichtje.

Mijn zoon die vandaag jarig is weer blij gemaakt! Ook hartelijk dank voor de stickers en het leuk berichtje,we waren beide blij verrast!

Pakket snel aangekomen

Snel aangekomen

Vlotte levering.

Zelfgeschreven boodschap op het kaartje bij de bestelling vond ik een fijne verrassing. Het is iets kleins maar gaf toch een persoonlijke toets aan de bestelling.

Griptape

Zeer snelle levering, door de track and trace was ik op de hoogte van de levering. Er zat er leuk briefje bij met een persloonlijke boodschap, en stickers altijd leuk!

Snelle service, zeer vriendelijk, niets op aan te merken

prettig en snel geregeld , duidelijk

Fijn dat ik zon leuke trui voor mijn zoon bij jullie vond.. volgende dag al binnen! echt heel mooi! laat de kerst maar beginnen!!

De shop goed - de bezorgfirma PDP slecht

Bezorger heeft het pakje zonder aanbellen naar “parcelshop” gebracht

Ik woon in noord Holland maar mij pakketje was er al na 2 dagen, super blij mee

Fijne website en snelle levering

Mooie overzichtelijke website en snelle levering

Degelijk materiaal en als verrassing stoffenzakje erbij. Goeie service.

Fijndatzedrzijn..

Na ruim 30 jaar weer gaan skateboarden, geënthousiasmeerd door mijn kinderen. Dan moet je dus wel jaren 80 slimeballs onder je deck hebben… Alleen Stoked kon die nog leveren, blij dus! PS. En een persoonlijke kaart met goodies bij de levering, dat werkt sowieso goed bij een Hollander..

Snelle en vriendelijke service met een persoonlijk bedankje en enkele leuke stickers! Colin was heel tevreden

Leuke persoonlijke aanpak!

Snelle service, het pakket werd op de dag van bestelling verzonden. Zelfs bij een (héél) kleine bestelling t.w.v. 15,- EUR hebben ze bij Stoked de moeite gedaan om een persoonlijk bedankje te schrijven op een unieke 'Stoked' briefkaart en zaten er ook 2 zéér mooie 'Stoked' stickers in het pakketje. Leuke verrassing!

Zoals altijd heel tevreden. Snelle afhandeling en verzending, mooie kledij, heel vriendelijk met handgeschreven bedankkaartje en extra stickers erbovenop. Een aanrader!

Perfecte customer service!

Zeer goed geholpen op de meest sympathieke manier!

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle