Snel verzonden en mooi product

De sneakers die ik had besteld waren snel binnen en zijn netjes geleverd een tas erbij. De webshop zelf is fijn en overzichtelijk

Leuke webshop met veel keuze aan goede prijzen. Mijn zoon gaat super blij zijn met wat ik gekozen heb. Ook leuk is de zeer snelle levering en het met de hand geschreven dankwoord bij de kleren. De mooie gratis stoffen zak is een leuke attentie en origineel om de kleren mee in te pakken. Deze webshop is zekers een aanrader!!

Snel in huis, goede prijs, heel erg tevreden.

Ik was op zoek naar een klein skateboard voor m'n zoon (5jaar). Via de chat werd met me meegedacht. Alles snel en correct thuis gekregen. dit tegen een heel goede prijs. zeker tevreden!

Gewoon zalig

Niet alleen heb ik tijdig en zeer goed verpakt mijn pakketje ontvangen maar er zaten nog van allerlei goody’s bij maar wat ik nog het leukst van was het persoonlijke handgeschreven berichtje gewoon awesome! Merci stoked boardshop!

Gewoon top !! Bedankt voor de snelle verzending!!

Goede service met persoonlijke aandacht

Ik zocht online een paar Vans en kwam bij Stoked vanwege de goede prijs. Besteld in het weekend, maandag verzonden en dinsdag geleverd in NL. In de verpakking zaten naast de schoenen nog wat sticker en een tote bag van Stoked. Met alleen de schoenen was ik al tevreden, maar deze extra's laten blijken dat Stoked net een stapje verder gaat voor de klant.

Goeie spullen, snel geleverd, top service

Goeie spullen, snel geleverd, top service met een persoonlijke noot

Klanten service is prima. Ik was mijn huisnummer vergeten op te geven, dit werd onmiddellijk gevraagd en recht gezet via mail en de dag na bestelling werd de jeans al geleverd. Zoon was er blij, ook met de extra skate stickers en totebag. Kortom alles top!

Ik had 2 tijdschriften besteld. Deze waren goed verpakt en daardoor heel netjes aangekomen. De levering was ook heel snel.

Topservice

Daags na mijn bestelling prachtig product geleverd in mooi zakje Toppie.

Vriendelijk en professioneel

Op vriendelijke en professionele wijze geholpen bij keuze artikelen Leuk assortiment

As always… perfect.

Quick and with love.

Op elk moment een geweldige service voor groot en klein

De vriendelijkheid is hier top! In de winkel is het heel aangenaam om rond te lopen en het Stoked-team staat altijd klaar om duidelijke informatie te geven. Je vindt er ook alle prijzen dus dat spreekt aan! Een cadeaubon is ook makkelijk te kopen in de winkel of online, altijd een origineel cadeau.

Bestelling geplaatst en de dag zelf werd het al verzonden. Alles goed ontvangen + extra tasje en stickers!

Alles was goed geregeld. Bestelling kwam snel en erg blij mee.

Zeer tevreden met Stoked. Bestelling was keurig op tijd. Via de mail correcte informatie gekregen over mijn bestelling. Zat ook nog een leuk kaartje en een tote bag bij van Stoked.

Absolutely amazing

These people are the best I got the best price for my board and the customer service is amazing helping you to feel relaxed and know when your package is arriving absolutely my best experience with buying something online since I came to the Netherlands. Nice. Organized. Trustworthy.

Fijne snelle bezorging en helemaal blij met de aanschaf

Fijn om in eigen land ondernemingen te kunnen steunen die prima producten op de markt brengen en een heel goede klantvriendelijkheid

Fijne webshop. Dit is mijn 2de bestelling vanuit Nederland. 1ste bestelling had een geroeste truck dat zeer netjes via de klantenservice is opgelost. 2de bestelling totaal geen problemen (setje Bones bearings). Beide bestellingen op tijd aangenomen en verpakt met skatestickers en een totebag. Dat maakt het toch iets persoonlijker en leuker.

Mijn anti-drug is skate :)

Het is betrouwbaar en goede kwaliteit En ze maken het leuk en persoonlijk

top!

ik heb woensdag een nieuwe deck gekocht en die is gewoon top! ik heb hem ook de de dag zelf gekregen.

Zeer snelle en goede service.

Ik bestelde onlangs nieuwe trucks want mijn oude waren versleten, er was veel keuze op de site, maar koos uiteindelijk voor independent trucks. Waar ik onder de indruk over ben, is dat deze de volgende dag al aan huis werden geleverd. Ik kreeg er ook een stoffen zak van Stoked en een gepersonaliseerd, handgeschreven kaartje bij. Zeer tevreden klant! Dit was zeker niet mijn laatste aankoop! Bedankt

Artikelen zijn zeer goed, snel verzonden en super leuk om wat extraatjes te vinden bij het uitpakken van het pakket! Bedankt!

PRIMA SERVICE!!!

Heel snel en correct!

Super! Vriendelijk personeel levertijd was top

Ik had wat besteld op de site en had het de volgende dag al binnen! Personeel is heel vriendelijk en gaven mij een kaartje mee met een bedankje voor te bestellen op de site en gaven nog wat stickers en een tasje mee en uiteraard het product wat ik had besteld. Super goeie ervaring gehad met deze site!

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle