Super chille shop!

Snelle bezorging en zat een persoonlijk kaartje. Chille shop, ga ik zeker weer bij bestellen!

Na enkele dagen ontvingen we al onze aankopen… Mooie kwaliteit en de maat was in 1x juist

Heb mijn bestelling niet ontvangen.

Niet jullie fout. DPD stuurde me een berichtje dat de levering op komst was en daarna dat het geleverd werd. Niets van. Heb nu een uitleg aan hen gevraagd. Krijg maar geen antwoord. Hopelijk komt dit alsnog in orde.

Echt goed

The product arrived pretty fast and had no issues. Looking forward to using my new grip tape thank you very much!

Een zeer klantvriendelijke webshop

Zeer veel keuze,goede verpakking,snelle verzending A+ service

Awesome.

Bestelling werd de dag na plaatsing al geleverd. Mijn hoodie zat ook verpakt in een totebag van stoked, which was an awesome surprise. En het kaartje met geschreven bedanking was nog een grote plus. Samengevat dus enorm blij met de service en ik bestel zeker en vast opnieuw!

Professionele webshop

Wat bearings en bushings besteld bij stoked. De prijs was goed, verzending snel en kosten fair. In de box zaten er wat leuke goodies extra :) *Geen max sterren want alles kan beter ;)

Super Service, Gerne wieder

Super schnell verschickt - gratis grip tape Montage - persönliche Nachricht im Paket - einfach genial! Danke für alles!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Topservice!

Bestelling snel en juist geleverd. Extra stickers en een totebag bij! Supertof!

goede site

beste site voor te skate

Super Service

Mijn eerste bestelling bij Stoked is uitstekend verlopen. Alles is keurig verpakt, wordt op tijd geleverd, was voor zien van extra stickers EN er is zelfs de tijd genomen om een handgeschreven kaart toe te voegen. Ik ben super tevreden. Ga ij de toekomst zeker weer bij Stoked bestellen en raad dit ook iedereen aan!

Snelle levering, goede service!

Deck en wielen gekocht.. snel geleverd met persoonlijk kaartje erbij en lots of stickers. Helemaal goed!

fantastisch!

Zeer behulpzaam en vriendelijk snelle service! Zowel online als in de winkel nemen ze altijd tijd voor je, is men vriendelijk en helpt waar nodig!

Super !

Snelle levering,leuk wat boekjes en stickers en een persoonlijk bedankje in de doos te vinden. Zal ik zeker onthouden voor mijn volgende bestelling.

Super webshop!!!

Correct afhandeling van mijn bestelling, snel verzonden, perfecte producten, precies wat we ervan verwachten. Er zaten coole skatestickers bij, mijn dochter super blij! Kortom zeer tevreden!

Uitstekende prijs en service

Mooi paar Nike SB's gekocht, prijs was goed en kreeg zelfs nog 5 euro korting als nieuwe klant. Het feit dat er geen bezorgkosten worden gerekend vanaf 50 euro is uitzonderlijk en zeker een reden om vaker te shoppen bij Stoked. Extra bijzonder is dit omdat ik in NL woon. De communicatie na bestellen was duidelijk en mijn pakketje was er snel. Retourbeleid is ook uitstekend maar gelukkig heb ik daar geen gebruik van hoeven te maken. Daarnaast kreeg ik een paar toffe stickers, een welkomstkaart en een stoffen boodschappentas met het Stoked logo meegestuurd. Dat kleine beetje extra persoonlijke aandacht stel ik als klant erg op prijs. Keep up the good work Stoked Boardshop, you guys rock!!

Niks opaantemerken

Snelle levering!

Geweldig snelle levering inclusief handgeschreven briefje erbij en extra stickers als kadootje top!

Goede snelle servers

Snelle servers

top unboxing ervaring!

Na bestelling van mijn board, werd het in minder dan 24h geleverd en dit met een heleboel extra stickers, een goodie bag, info over de shop en activiteiten en een persoonlijke boodschap. Kortom, about as good as an unboxing can get!

Snel en zeer goed beschermd aangekomen.

Het pakketje is snel en zeer goed beschermd thuisgekomen.

Makkelijk vindbaar

Ik vind alles heel goed en ik ben heel tevreden van mijn skate tool Ik vond het eerst een beetje moeilijk om te bestellen maar daarna verliep alles goed

lokaal kopen is winnen

Ik koos er bewust voor om mijn TSG helm via een lokale handelaar te kopen, ipv via een online megaplatform. Mijn bestelling kwam snel en ik kreeg er stickers, een gepersonaliseerd kaartje en een tote bag bij. Zo maak je van een anonieme online aankoop toch een unieke ervaring en steun je lokale ondernemers.

Super Preis

Ein Super Preis für den einen sehr geilen Schuh, schneller Versand sehr zu empfehlen. Grüße aus Hamburg :)

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle