Cadeaubon meteen in de mailbox!

Na slechts enkele seconden zat de cadeaubon al meteen in mijn mailbox. Bedankt!

Snel geleverd en zoals beschreven op website

Ik gebruik deze shoe goo niet om te skaten maar het is gewoon de beste lijm om rc modelauto bodies te herstellen. In België enkel te vinden op jullie website.

****ing stoked!!!!

Beste online shopping ervaring ooit. respect to the people at stoked!

Perfecte service

Schoenen en een hemd besteld. Perfecte afhandeling - van begin tot einde. Top!

Excellent

Excellent service and quick dispatch. Nice courtesy stickers and shopping bag also. Thanks

Bestelling plaatsen en verzending gingen vlot.

Het plaatsen van de bestelling verliep vlot. De bestelling kwam netjes op tijd (snel)aan. Leuk persoonlijk kaartje!

This shop Stokes you up!

Blacklabel board besteld! Nergens te vinden maar deze topshop had em:) Levering super snel en netjes verpakt. Ook toffe stickers erbij. Alles bij elkaar top service! This shop Stokes you up!

Wat een super service echt een aanrader deze webshop. Ik kreeg allemaal stickers en een tas bij mijn bestelling. Binnen een dag had ik mijn product in huis!!

Alles volgens verwachting

Vlotte bediening met een persoonlijke touch!

Heel erg tevreden over mijn bestelling! De dag na ik het online had besteld kwam het thuis toe met een linnen zak en een persoonlijk kaartje. Bedankt hiervoor!

correcte en snelle service

correcte en snelle service

perfect afgehandeld

alles goed en snel ontvangen zoals afgebeeld!

Heel vlotte service

Snelle levering waar niets op aan te merken was. Bij het pakje zat nog een leuk briefje.

Local shop support

Alles in orde zoals altijd !

Gewoon top ! Chill !

Alles cool en vlug verlopen !

Amper besteld, reeds ontvangen!

Regelmatig bestellen we online op verschillende websites. Stoked blijft in de top 3 op niveau van kwaliteit, service en levering! Van uiterst belang voor ongeduldige tieners! :-)

Warme verwelkoming!

Wij kregen een persoonlijke kaart en een leuke zak van de shop bij de bestelling, dat was echt vriendelijk! Bedankt!

Goede snelle service

Helemaal perfect

Snel verstuurd, product precies zoals omschreven, kreeg een mooie tote bag bij . Ik ben meer dan tevreden!

Goooood

super winkel! zeer attent personeel!

Altijd goed!

Meerdere keren besteld bij stoked, altijd vlotte service en regeling! Voor alles wat mijn lokale skateshop niet heeft!!

Supergoede service!

Volgende dag al in huis en goed verpakt. Ik ga zeker nog bestellen!

Goed verpakt, snelle levering

Met gratis sticker

Persoonlijk en snel

Kreeg een persoonlijk gerichte brief meegekregen (geschreven met stylo) en had mijn pakketjes een dag of 2 erna al

Topservice

Snelle levering,alles tip top en nog een cadeautje erbij

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle