Geweldige website en snelle levering

Dit was mijn allereerste bestelling maar ik ga hier zeker nog vaker bestellen. Complimenten voor de levering en de extra's die je ontvangt bij je bestelling.

Duidelijk en snel

Ik had enkel een cadeaubon nodig. Deze kon ik snel terugvinden, ookal was het men eerste bezoek aan deze site. De site is overzichtelijk, correct en snel. Fijn om zo te surfen.

Snelle en kwalitatieve service met een persoonlijke touch

Fijn om zo persoonlijk aangesproken te worden. Kwalitatieve producten en snelle levering. Topshop!

Handige webshop, Verliep perfect, Snelle levering! Tevreden van het artikel

De bestelling is heel snel verzonden. Daarnaast nog een persoonlijk geschreven kaartje en nog een tas van de winkel. Een mooi en leuk gebaar bij de bestelling. Het product is precies zoals beschreven.

heel goed en snel

ik had een fout gemaakt bij de bestelling, is direct beantwoord en opgelost. top service en vriendelijke medewerkers. heel vlotte verzending van het bestelde product, echt een aanrader!

Perfect!

Snelle levering en blij met mijn bestelling! :-)

Perfecte service

Ik bestelde skateboard, ze werden binnen de 48u geleverd. Goede kwaliteit van het board. Is zeker aan te raden om op deze webside te kopen+kreeg er extra stickers bij Ik heb er al veel plezier mee gehad!

snelle en vriendelijke service

Goede selectie, snel verzonden, met een leuk kaartje en coole stickers extra!

Supergoeie skateboard.

Skateboard besteld en die werd zeer snel geleverd met extra coole stickers. Bedankt voor de snelle service!

goeie kwaliteit

mega coole decks ik had ook eens spitfire wielen besteld ze zijn nog altijd nie kapot na 1 jaar bijna

Fantastic service and I love this special edition with Maïté!

Great service, fast shipping, superb sneakers, thanks for the awesome stickers and shopping bag. Only downside is that the Adidas box was heavily damaged. A pity as I collect these along with the shoes. It’s a special edition box, so can’t replace it with a generic one :-(

Great service

So happy with the service and attention to detail receiving a note from the founder, will definitely be shopping again

heel snelle levering wel graag voor griptape er niet zelf op te hangen groter te zetten want heb het zelf moeten doen en is een beetje mislukt

Très bonne expérience, article reçu en parfait état .

J'ai recu mon article en très bon état, j'ai même reçu des stickers en plus , je recommande :)

Favoriete skateshop

Ik ben tevreden van alle kledij die ik aankoop bij stokedboardshop, alles is van goede kwaliteit en is zeker een aanrader voor skatekledij. Dit is zeker en vast mijn favoriete shop

Vriendelijke communicatie zelfs bij wissels. Snelle verzending en de beste producten aan een goede prijs.

Super tevreden van het skateboard en een hele snelle levering

Super tevreden van het skateboard en een hele snelle levering

Super !!!!!

Mooi pakket , snel levering, en mooi kados !!!!!

10/10

In de winkel altijd vriendelijk Online Je stelt een vraag en je krijgt snel een antwoord... je hebt iets speciaal nodig doen al het mogelijke om er aan te geraken. Je bestelt en je krijgt bijna die week nog je pakje Moet er nog iets meer zijn? Ik dacht het niet ? Dus 10/10

Super klantvriendelijk en snelle service

Allereerste aankoop zonder enige kennis, maar zéér goed geholpen via de chatsessie. Daags nadien ook direct mijn aankoop ontvangen.

Supersnelle online bestelling

Een t-shirt dat ik op dinsdagnamiddag bestelde, mocht ik de volgende dag al komen oppikken. Vriendelijk onthaal en on top nog een mooie Stoked tas gekregen omdat het een kadootje was.

Goed snel en leuk ingepakt

Super blij met de grip tape

We zijn super content met de snelle levering en heel blij met de stickers die erbij zaten.

Coole shop, coole gasten, vriendelijke service!

De winkel ademt de skate cultuur. Toffe bediening, vlot en vriendelijk en professioneel.

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle