Super snelle service

Leuke extra’s in mijn pakket! Stickers en totebag!

Snelle levering en hoogstaande kwaliteit

De levering van mijn bestelling verliep zeer vlot en snel. Het product was zoals het moest zijn en de kwaliteit was uitstekend.

Altijd goed, spijtig dat we het teveel online moeten op het moment.

Uitstkende en snelle bezorging!

Geweldige site, snelle bezorging en een ansichtkaartje met een een leuk bericht erop hier hou ik van Zal zeker blijven bestellen!

Vertrouwbaar en snel

Grote bestelling gemaakt en de volgende dag aangekregen. Ook goed op de hoogte gebleven door een mail te krijgen in welk uur de levering ging aankomen.

super

kreeg een mooie tas en stickers bij mijn bestelling,zeer goede service ook

Zeer gemakkelijk

Ik vond heel snel wat ik moest hebben, het betalen ging heel simpel en het is snel aangekomen

Een makkelijke en snelle transactie!

De site opzich is zeer duidelijk. Ook is het leuk dat er altijd wel wat korting is op sommige artikelen. De betaling verliep zeer vlot via mijn bankapp. En de verzending was snel geleverd! Ik koop al een tijdje spullen op deze site en heb nog nooit klachten gehad!

Geweldige ervaring met schoonheidsfoutje

Boardje besteld met griptape alles in orde , enkel waren de gaatjes van de griptape (voor de vijsjes ) er niet door geprikt . Dit is natuurlijk een persoonlijke voorkeur. Mooi zakje van de winkel meegekregen waar de tool in zat dat ik besteld had met een paar stickers van de winkel . Ook zat er een papiertje bij met een persoonlijke boodschap. Bovenop dit alles kwam mijn bestelling de dag nadien zoals beloofd aan ! Ge-wel-dig !

Snel en betrouwbaar

Stoked is mijn favoriete plek om skate spullen te kopen geworden. Alles wat ik tot nu toe hier heb besteld is snel aangekomen en was in top conditie. Je krijgt ook altijd een kaartje en een paar stickers erbij wat ik super cool vindt.

Snelle levering en goeie service

De kwaliteit van het pakketje was zeer goed en goed beschermd

Snelle levering, met extra goodies!

Samen met mijn mooie nikes, vond ik een leuke totebag en stickers in mijn pakket. Ook de persoonlijke boodschap kon ik zeker waarderen!

Goede kwaliteit

skateschoenen besteld voor mijn zoon, kwaliteit is goed, levering gaat ook snel. Voor ons spijtig dat de gewenste maat niet meer beschikbaar was en de faktuur niet rechtstreeks bij de mail zat. Daarop ben ik nog aan het wachten, na mijn vraag, maar vermoedelijk komt dit wel goed.

Stoked boardshop is amazing!!

Je kan super veel coole dingen bestellen op de website! De bestelling worden snel geleverd. De goederen zijn altijd tip top in orde. Ik ben altijd tevreden als ik een aankoop doe bij stoked.

Snel en Perfect

bushings snel nodig en snel geleverd !

alweer heeft Stoked mij uit de nood geholpen: ik had dringend nieuwe speciale bushings nodig en die werden, zoals altijd met een persoonlijke touch, snel en correct geleverd. Dankjewel Stoked !

Ik heb zelf een nieuw deck besteld samen met griptape en bolts, ze werden relatief snel en zonder schade geleverd. Ook was het allemaal zeer professioneel ingepakt. Ten slotte kreeg ik nog een paar zeer mooie stickers van Stoked Boardshop die ik direct op mijn board gekleefd heb. Bij elke bestelling krijg je ook een eigen kaartje wat een mooie toevoeging is. Ik ben tevreden. En ga dus zeker nog vaker skateproducten bestellen.

Premium packaging - Shop local!

Schoenen zeer snel geleverd, net dat tikkeltje meer vanwege persoonlijke boodschap vanwege bijgevoegde tote en stickers. Keuze was snel gemaakt. Shop local, die van Zalando gaan terug.

Die winkel weet van aanpakken. Zo snel!

Ik had mijn bushings kapot gereden en had dringend nieuwe nodig. Woensdag besteld vrijdag op de drempel, net op tijd voor het weekend. Bedankt.

Nog niet aangekomen

Heb nieuwe rolle enten een week geleden besteld en ze zijn er nog steeds niet!

Uitrekende service

Vlug en perfect volgens afspraak

perfect in orde, zoals gewoonlijk

zoals steeds ij Stoked Boardshop is mijn bestelling (en de leverin ervan) vlekkeloos verlopen. De pakketjes zijn degelijk ingepakt en worden geleverd zoals afgesproken. Ook de online chatfunctie met de medewerkers is zeer gebruiksvriendelijk en extra handig tijdens de lock-dow periode. Ik kan niets dan goed zeggen over deze winkel. Een absolute aanrader!

Hele goede service en snelle levering

Ik heb een goede ervaring het pakket was er al de volgende dag zonder probleem

Een nette winkel

Deze winkel heeft een overzichtelijke site! Alles werkt goed. de informatie van de items zijn goed. Levering is super snel en milieu vriendelijk. De tape is van een soort papier. Heel netjes!! Ik zou zeker op deze site iets bestellen

fantastiesch

Om online een board te bestellen was het gebruiksvrindelijk en onderaan de website stonden de maten goed uitgelegt waardoor ik direct wist welke maat ik moest nemen. ik heb het zaterdag besteld en het zou de volgende werkdag besteld worden(zaterdag stond voor de werkdag) en inderdaad dinsdag had ik mijn skateboard. stocked boardshop is egt een aanrader

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle