Helemaal top!

Snelle levering, leuk briefje erbij en een aantal goodies! Super!

Ik werd snel geholpen, iedereen super hulpzaam en vriendelijk..

Duidelijke website, snelle service!

Zo zou het altijd moeten zijn!

Zeer leuk, informatief en professioneel...

Super fijne webshop, kreeg een persoonlijk kaartje en stickers erbij

Fantastische ervaring

Dit was men eerste ervaring met Stoked Boardshop. Mijn bestelling kwam vroeger toe dan gepland met een persoonlijke bedanking erbij. Veel shops kunnen hiervan leren, ik zal zeker nog bij jullie iets bestellen!

Supersnelle service en goeie kwaliteit product

Had mijn bord besteld op woensdagavond en het was er vrijdagnamiddag al. Zaten supertoffe stickers bij en het zelfgeschreven briefje gaf een persoonlijke touch :) Ben superblij met het bord en zal zeker nog bestellen!

Super-snel

Gear voor de kids gekocht. Ik ging voor een tube shoe goo, en ging weg met wat cadeaus voor de kids én de tube. Leuke shirts. En het feit dat het een dag later er al was, had ik niet verwacht maar was superfijn.. met de extra stickers waren de guys erg content!

Vriendelijk personeel!

Snelle levering geen problemen

Snelle levering, alles compleet, geen klachten

lekker snel

Prima, lekker snel in huis

Goede snelle service

Bestelde producten heel snel ontvangen inclusief tof persoonlijk kaartje en een tote bag !

Snelle levering, persoonlijke benadering

Snel geleverd, ook alles écht op voorraad. Ik genoot van de persoonlijke touch bij verzending. Kom zeker terug!

Snel en leuk ingepakt

Ik ontving mijn pakket snel na de bestelling. Het was goed ingepakt tegen mogelijke stoten voor onderweg. Wat stickers, een stoked tas en zelfs een lief berichtje op een kaartje erbij! Super top!

Fantastic!!!

Eerste keer bij deze shop terecht gekomen via Google. Gebeld omdat het voor mijn dochter was en ik een leek ben in skateboarden. Supervriendelijk uitleg gekregen over de mogelijkheden en weer wat 'vakjargon' bijgeleerd... Daarna mijn bestelling geplaatst die de dag erna thuis werd geleverd. Vriendelijk, correct en snel!

Top ervaring

Goed prijs, snelle levering met updates, gratis stickers en katoen tas en persoonlijke bericht. Ben onder de indruk van de attitude van deze winkel.. ..fan erbij!

Perfect!

Perfecte maat! Nice!

Supersnelle correcte levering met gepersonaliseerd kaartje erbij! Top!

Heel tevreden en enthousiast over !

Ik vond het een heel leuke duidelijke website met leuke hebbedingetjes, de communicatie rondom verliep supervlot en was ook echt een supersnelle service qua levering ! Superleuk idee om het in bijpassende tas te leveren dat geeft direct een meerwaarde aan de items! Ik koop hier zeker nog

Snelle levering, perfecte service

Zeer snelle levering! Besteld item werd geleverd met een gepersonaliseerd kaartje. Heel tof !

Snelle service, goeie kwaliteit

Zou hier zeker opnieuw bestellen!

Bestel- en leverproces zit goed in elkaar en de bestelling was met aandacht verpakt. Had er zelfs wat “goodies” bij, dus al met al een prettige ervaring!

ZEER GOED WEBSITE

Durf hier alles wat ik nodig heb te kopen via een Website

Schitterend!!!

Super snelle en goede levering! Je bent goed op de hoogte waar en wanneer je pakket toekomt! Super leuke persoonlijk boodschap met de hand geschreven! In 1 woord: schitterend!

Adidas shmoo hoodie au top

Super service! La livraison a été trè rapide, et le produit au top. Merci à l'équipe. Great, great, great :-)!!!!!!

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle