Eerste ervaring = super ervaring

Het was mijn eerste bestelling bij Stoked Boardshop. En het was meteen een schot in de roos. Goede prijs, zeer vlugge levering en zeer goede service.

Supersnelle levering en fantastische producten. Al veel bij stoked besteld en dat is Altijd vlotjes verlopen

Top Nike’s!!

Was even afwachten of de maat goed was, normaal heb ik 36,5 maar deze was alleen nog verkrijgbaar in 37,5. Gelukkig vallen ze dus niet groot en zitten ze als gegoten. Helemaal blij mee!!

perfect

Uitstekende klantenservice!

Ik heb al meerdere keren mijn artikelen besteld bij Stoked en de service ging steeds boven mijn verwachtingen. Hulp werd meteen toegediend en de medewerkers zijn zeer vriendelijk. Ik kijk er zeker naar uit om meer te bestellen via Stoked!

Perfecte service

Ik heb bij Stoked Boardshop een skateboard gekocht voor mijn zoon als verrassing. De chat is heel tof om als leek toch eerst wat advies te krijgen. De levering was uiterst snel. En de kwaliteit van het bord lijkt me zeker ook ok! ;-) De zoon was alvast laaiend enthousiast!

Goeie

Ik heb al drie keer besteld bij stoked. Ik krijg er altijd gratis goodies bij.

Helemaal hoe ik gewild had

Het was heeeeel snel geleverd en het was perfect in staat, je krijgt zelf stickers en een stoffen winkel zak. Voor mijn volgende skate spullen keer ik terug naar stoker! Loïc

Kwaliti my friend

Kwaliteit en niet duur Love this shop

Heel tevreden

Moest nog snel een cadeau hebben en dinsdag avond besteld en donderdag in huis. Perfect op tijd voor nieuwjaar. Producenten waren perfect in orde dus erg tevreden.

Prachtig verzorgde verzending en bediening..

Na enkele aankopen bij deze shop heb ik nog steeds geen klachten..Thanks

Super dope

Ik had mijn bestelling tussen de feestdagen besteld en had het al na 4 met weekend tussen als je vragen hebt reageren ze zo snel als ze kunne. GWN TOPP !!!

Goeie website

Het is een goeie website Goeie overlaye! Goed uitgelegt! 1 minpuntje. De levering duurde ietje langer Maar da was geen probleem :)

Heel positief over snelheid van leveren en klantvriendelijkheid

Heb service als heel vlot en communicatief ervaren . Ben goed geholpen om snel mijn product te ontvangen toen bleek dat het pick up point door de corona maatregelen gesloten bleek te zijn!

Super service

I messed up on a order and they called to clear it up. Then I had to return my item for a different size and received it the day after I placed my order!

Heel tevreden!

Altijd fijn om bij Stoked te bestellen. Fijne shop, super service en bestelling altijd in orde. Zelfs met wat extra stuff bij je bestelling.

Ik was Stoked voor aankoop, ik ben Stoked na aankoop!

Pakje lag meteen na bestellen klaar In de winkel voor pick-up. Vlotte, vriendelijke bediening. Top!

Topservice

Zowel via de website als in de winkel steeds geweldige service. In de shop maken ze tijd voor iedere klant. Luisteren naar je wensen en gaan samen op zoek naar het beste product. Super vriendelijke gasten! Een tevreden klant.

Snelle perfecte levering

Heel blij met de aankoop. Heel mooi deck. Snelle levering

stoked

gepast en accurraat advies om tot een kwaliteitsvolle aankoop te kunnen overgaan

Een geschreven kaartje bij de bestelling maakt het online kopen toch wat persoonlijk, dankjewel.

Snelle levering, ondanks eindejaarsperiode. Het geschreven kaartje maakte het kado eens zo leuk, hadden we nog nergens ervaren. Veel keuze, snel beslissen is wel nodig, al enkele malen het skateboard uitverkocht tijdens het kiezen.

Meteen de dag erna in huis!

Mijn bestelling kwam de volgende dag meteen aan. Netjes ingepakt, duidelijke communicatie en leuk aanbod.

Levering daags nadien

Perfect ... Besteld en geleverd daags nadien ... kan niet beter!

Snel en goed

Pakketje snel geleverd gekregen en goede kwaliteit van producten. Heel tevreden

Leuke skatespullen

Top skatespullen voor mijn skaters hier thuis. Vlug geleverd!!!

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle