Prima en vlugge levering

Kerstcadeau voor onze kleinzoon die fan is van Stoked Boardshop.

Zeer goede en duidelijke site en je krijgt je order snel en met mooie stickers

Een aanrader voor andere skaters

Altijd top!

Nog nooit teleurgesteld. Altijd correct, op tijd en in orde. Naar de mails met de new arrivals kijk ik altijd uit.

Efficiënt, vriendelijk en duidelijk.

De bestelling onderging lichte vertraging, dit werd mij dan ook direct gemeld, dusnik heb er geen probleem mee. Ik kreeg een handgeschreven papiertje bij mijn pakket, wat altijd leuk is om te ontvangen. Een aantal stickers zaten er ook bij, dit is geweldig! Super goede winkel, alles duidelijk, met concrete en vriendelijke communicatie. Super!

Snelle levering, prima product.

Snelle levering, prima product

Vlotte levering!

Werd ontzettend vlot geleverd! Ik had ook vermeld dat het voor de verjaardag van m’n zoon was en ze hadden er een zelf geschreven kaartje bij gestopt met wat extra stickers... Ik vond die persoonlijke toets echt super!!! ;-)

Betrouwbaar en steeds kwalitatief

Kwalitatieve skateshop met onderdelen in verschillende prijsklassen. Makkelijke en snelle communicatie met de handelaar.

Top service, heel vriendelijk en vlugge levering

Tweede keer dat ik op korte termijn iets bestel - zeer snelle levering, duidelijke productbeschrijving en nuttig advies om te helpen kiezen. Werd persoonlijk gecontacteerd om voor de niet meer beschikbare artikelen een geschikt alternatief te vinden - super service.

Een winkel om te koesteren en een snelle levering aan huis.

Super vriendelijke sfeer in de winkel. Een vlotte bediening. Een winkel om te koesteren. Mijn pakje was de volgende dag al bezorgd. Ondanks corona een goede gezondheid en tot binnenkort. Guido Devogeleer uit Walshoutem.

Correct

Heel goede service. Vlotte en correcte levering.

Top Boardshop

Real advice, a super accessible team, a wide range of equipment and competitive prices! Best in town!

Supersnelle service! En een zeer persoonlijk kaartje bij de bestelling. Aangenaam om hier te winkelen!

Berichtgeving mbt DPD levering was niet correct (van DPD uitgaande!) Bij het contacteren van Stoked over dit issue was het team enorm hulpvaardig en hebben ze snel en correct actie ondernomen! Met slecht 1 dag vertraging was ik uitzindelijk toch in het bezit van mijn pakje. Ik kan deze shop alleen maar aanprijzen! Mocht je hier bestellen, kies dan best voor afhalen in de shop ipv DPD verzending om mogelijke issues uit te sluiten :-)

Ongelooflijk snelle verzending, Goed verpakt, toffe surplus bijgevoegd, zeker tot volgende keer!

Snelle levering ondanks de achterstand van de post, en een zeer leuk kaartje bij mijn pakketje van stoked zelf. Altijd leuk om iets extra te ontvangen. Het zijn de kleine beetjes wat tellen.

Perfecte service

Perfecte service

Perfect service

Vriendelijk en erg behulpzaam Ik kom zeker terug Super team

Perfecte persoonlijke service

Van bestelling tot levering is alles prima verlopen. Het kaartje met de persoonlijke boodschap maakte het helemaal af!

superfantastichemegagoedeservice

beste crew en beste winkel om iets te bestellen. goede prijzen goede service prachtige kwaliteit

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!

Voor de eerste keer gekocht en zeker niet de laatste keer, super goeie kwaliteit, met zorg verpakt en snel geleverd ! Ik ben fan!

Top!!

Hetgene dat ik vooral heel goed vond is de snelle levering. De website was heel overzichtelijk. Dit is eigenlijk het enige dat nodig is voor mij daarom krijgen ze ook 5 sterren van mij.

Snelle levering - een kaartje met een vriendelijke boodschap erbij- echt top!

Een vriendelijk woordje bij je pakket maakt een online bestelling minder afstandelijk... super

Heel tevreden

snel en sympathiek

Ik had Shoe Goo besteld, voor de schoenen van mijn zoon. Bestelling werd snel bevestigd en snel geleverd. Met een sympathiek persoonlijk kaartje erbij en leuke stickers . Goeie en leuke service Leuk Logo ook trouwens

Supersnelle service

Op maandag bestelling geplaatst en dinsdag werd mijn pakketje al geleverd

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle