Heel eenvoudig

Kdo bon besteld. Het was heel eenvoudig en duidelijk

Snel geleverd en helemaal de mooie jacket die ik had besteld. Dank!

Super snel en vriendelijk!

Pakje snel aangekomen! De verkopers zijn heel attent! Tote bag en stickers mee gegeven :)

Great customer service

I’ve ordered a few times now and with each package I receive a nice little hand written note which is tailored to my order. It really brings the hands on customer service to my house. There are a few things that I’ve wanted that haven’t been on Stoked and it really annoys me that I have to go to someone else because I know I’m not going to get that personal touch

Fijne online skatewinkel

Mijn bestelling was van goede kwaliteit en supersnel geleverd!

Snelle service, uitstekende kwaliteit

Ik had voor Sinterklaas een aantal skate-artikelen gekocht voor mijn zoon. Alle artikelen werden op tijd verstuurd en de kwaliteit is echt goed! Geen brol! Mijn zoon is er zo blij mee en is nu fijn aan het skaten. Toen 1 van de artikelen niet voorradig was, kregen we een ander, duurder zonder meerkost.

Overzichtelijk en duidelijke webshop Efficient,

Overzichtelijke en duidelijke webshop. Efficiente en snelle levering

Snel en qualitatief !

Het was heel makkelijk om het te bestelling op de site, de bestelling kwam 4 dagen later aan. Er zat ook een gepersonaliseerd briefje bij wat heel leuk was ! Het pakketje zelf (skateboard) was zoals beschreven. Zeker aan te raden !

Super snelle en nette service

Super snelle en nette service! Aanrader

Snel, precies en vriendelijk - zoals skating

Zondag besteld, maandagavond klaar, met gratis griptape actie. Altijd prettige service.

Zeer goede service en snelle levering.

Ik had mijn huisnummer niet opgegeven en hier had Stoked Boardshop geen probleem van gemaakt. Mijn paktje was alsnog binnen de 2 dagen geleverd tijdens het weekend van Black Friday!

TOP!!!

Heel snel verstuurd en voorafgaande vragen aan de bestelling betreffende de kledij heel snel beantwoord. Ook geen enkel probleem om twee bestellingen samen te voegen. Topshop met toppersoneel en topitems! Wij zijn grote fan!

Lijppp

Gekke **** mann!

Uitstekende service

Snel en goed geleverd met een lief kaartje erbij (: heel blij

Uitstekende klantenervaring!

Vlot geholpen, zeer behulpzaam en goede raad gekregen bij de keuze te maken voor een skateboard voor mijn zoon. Vlotte levering! Zeker een aanrader!

Snelle verzending en leuk extraatje

Ik bestelde een paar sokken en kreeg ze heel snel toegestuurd. Daarbij ook leuke stickers en een tote bag gekregen.

Zeer tevreden, vlotte levering

Zeer tevreden, kwaliteitsvolle producten. Zeer vlotte levering

Vriendelijke en snelle levering

Snel en mooi!

Perfecte levering en product! Schoenen zijn erg mooi en ik ben blij dat ik deze website heb gevonden, de enige die dit model nog verkocht!

super

Ik bestelde een paar skate kousen, ze zitten geweldig en hebben een toffe print. bovendien was het makkelijk te bestellen en had ik een super serviece de volgende werkdag had ik ze in huis

Super snelle levering en een persoonlijk kaartje er bij. Ik ben zeer tevreden!

Snelle levering!

Breed assortiment en heel snelle levering. Koop hier altijd graag m'n skate spullen.

Perfect, super service!

Perfect!

Mijn pakje nog steeds niet ontvangen

Vorige week dinsdag besteld, ween later nog steeds niet ontvangen

The best of belgium

Ik heb een deck besteld. Ik kreeg een tas en stickers erbij ze vroegen of ik nog grip wou maar die had ik al en snelle levering.

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle