Top communicatie + snelle levering!

Ik zat met enkele vragen omtrent onderdelen voor een skateboard, waardoor ik contact opnam met de online chat. Enkele uurtjes laten had ik er al antwoord ik en daarnaast ook zeer vriendelijk! Ik werd er duidelijk geholpen en de volgende dag werd mijn pakje al opgestuurd. Topservice.

Toffe site en super levering! Snel ontvangen en alles was inorde in mijn pakketje zelf!

Snel, goed, aan te raden.

Alles goed ingepakt. Bestelling was snel bezorgd. Extra stickers voor op je board erbij. Zeer tevreden.

Heel snel en efficiënt!

Ik had eerst een mail gestuurd om me wat te helpen. Ik kreeg snel antwoord met de juiste links naar de webwinkel. Ik heb makkelijk kunnen bestellen en de dag nadien geleverd. Super! Zeker een aanrader!

heel goed!

Snelle levering, ik wist goed waneer mijn pakketje ging aankomen en er zat zelf nog een tas bij .

Vlotte communicatie top

Donderdagavond besteld en zaterdagmiddag alles geleverd. Alles mooi verpakt en samen in 1 doos. Nog extra stickers erbij een een leuk kaartje ter bedanking. Dit maakt het toch een beetje persoonlijker.

Perfect... Heb daarom ook meteen op facebook mijn review geplaatst!

De bestelling werd zeer correct behandeld, de levering verliep heel snel en zonder problemen, en vooral... De persoonlijke touch maakte het af!! Veel liefde voor de job hebben ze bij Stoked Boardshop, dat voel je!!

top ervaring! gepersonaliseerd en snel!

Meer nog dan de top producten die Stoked in de aanbieding heeft ben ik fan van de persoonlijke en snelle aanpak. Voor boarders, door boarders. top !

Ik ben erg blij

Snel geleverd!

Het gewenste product was niet meer op voorraad en toen heb ik een upgrade gekregen net een extra tea super goede service!!

Alles in orde

Bestelling lag klaar, alles in orde. Topservice

prachtig en je help nog eens een goed doel ermee

Toppie

Zo doen hun best om leveringen snel tot bij u thuis te laten komen.

Fantastische service & online hulp

Goede service van het Stoked Boardshop team

Zeer tevreden over kwaliteit van Stoked decks.

Gemakkelijke en snelle bestelling

Een service die je nog maar zelden vindt bij een webshop... Een aanrader!

Alles gemakkelijk gevonden op jullie kei coole website

Via jullie website vond ik direct wat ik nodig had. Omdat het nog een lockdown is kon ik niet naar jullie winkel komen. Super snelle levering en ik heb nog mooie stickers gekregen ook.

Fantastisch!!!

Ik bestelde online sweater van Stoked en een paar t-shirts. Had twijfel over de maat van de sweater en stuurde via de chat een paar vragen. Daarop kwam hééél snel antwoord. Correcte informatie waardoor de sweater bij aankomst perfect van maat was! Ook de toegevoegde stikkers in het pakket werden door mijn zoon geapprecieerd! Pakket wel heel snel verstuurd!! Top shop!!! Aanrader!!! Wij zullen hier zeker nog shoppen! Met twee fervente skaters zal dit geen enkel probleem zijn!

Uitmuntend

In mijn zoektocht naar een board shop stootte ik op stoked. Zelf draag ik graag hoodies en t shirted van skate merken. Op de site vond ik al direct mijn gading. Ook de levering verliep vlekkeloos. Het zat in een kleine doos waar ik niet van dacht dat alles er ging inzitten. Tijdig geleverd zoals voorspeld op de site. Absolute aanrader

Stoked

Nice online skateshop! Altijd correct van levering, met snelle service!!!

Snel

Snelle levering. Goede omschrijving op de website, content!!

Hele leuke winkel!

Toffe items in de shop! Super snelle verzending met persoonlijke boodschap! Heel aangenaam verrast. Ik hoop snel een live bezoekje te brengen!

Snelle en vlotte levering

ik had nike blazers besteld, ik had het huisnummer verkeerd gezet bij mn adres, dit werd snel opgelost, ik kreeg een totebag bij mijn levering en een paar stickers ;) bedankt

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle