Rapide et excellent matériel

J’ai acheté mon premier skate pour débuter et très satisfait, un skate parfait et tout à fait adapté pour moi avec une livraison rapide.

Uitstekend board, dat snel geleverd werd.

Leuk skateboard. Goed samengesteld. Exact wat ik nodig heb.

Snelle reactie op vragen, snelle levering (volgende dag van BE naar NL) en persoonlijke service!

Vlotte levering, goede service!

Vlotte service en goede opvolging vanwege het Stoked Team

Als leek in het skaten vroeg ik eerst via chat wat informatie. Hierop werd er vlug gereageerd en de nodige informatie verstrekt. Verder een goede opvolging van de bestelling. Kortom: een aanrader!

Bestelling geplaatst en een halfuur later kon ik het gaan halen en ze hebben ok direct geplaatst voor mijn zoon. Top service

Cool

Dit was heel rap geleverd en de juiste bestelling en alles werkt!!

Goede kwaliteit en snelle levering

Van alle bestellingen voor skate materiaal bij verschillende shops, ben ik het meest tevreden met Stoked Boardshop. De kwaliteit van de producten zijn zoals ze moeten zijn en als je op zoek bent naar producten van bepaalde skate merken vind je het wel bij Stoked Boardshop. Over de levering is ook niet veel negatief te zeggen, bijna al mijn bestellingen waren vroeg geleverd en andere waren iets later maar nog altijd binnen de verwachtte leveringstijd. Stoked Boardshop is een aanrader voor skaters!!

Overzichtelijke webshop, snel besteld en snel geleverd.

Snel besteld, snel geleverd met nog wat stickers erbij en een leuk kaartje. Top!

Topservice!!

Topproducten van snelle rollers

De producten die ze verkopen zijn goed. Ze hebben een snelle levering.

Goeie opvolging van bestelling

Het is fijn om te weten dat bestellingen niet blindelings worden verzonden, maar bij twijfel er even gemaild wordt. Ik bestelde namelijk als leek een onvolledig board en kreeg voor verzending een mail of dit een vergetelheid was of niet. Zo kreeg de zoon gelukkig een board waar hij wel meteen mee op weg kon.

Super service, hulpvaardig, vriendelijk en snelle levering!

Ik vroeg hulp bij het samenstellen van mijn zoon zijn eerste skateboard. Hierop ontving ik snel reactie. Het was een super vriendelijke communicatie en bestelling werd netjes en snel geleverd. Wij bestellen in de toekomst zeker terug bij jullie!

Fan-tas-tisch!

Ongelooflijk goede service en opvolging. Super blij, mensen houden van hun job en van hun klanten, dank je wel

Precies zoals beschreven

Snel en correct

Zeer snelle levering. Bedankt om de maat nog snel aan te passen voor verzending.

Bedankt voor de snelle rechtzetting van de schoenmaat. De mails verlopen zeer vlot en super vriendelijk. Groetjes, Maren en Saskia

Snelle en vlotte afhandeling!

Op zaterdag bestelde de dochter haar skateboard en dinsdag werd deze al geleverd. Dochter happy dus mama ook happy! Prijs kwaliteit super!

Snelle levering, product voldoet aan verwachting

Snelle levering, product voldoet aan verwachting. Leuk ook dat je er een handgeschreven kaartje bij ontvangt!

Heel content met het bord and levering.

Mijn bord is heel snel toegekomen goed verpakt geen schade en fantastisch skateboard. Ik ga sowieso nog meer bestellen van stoked ben echt content.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Erg goed!

Snel binnen, en leuk kaartje!

Toppie!

De schoenen die ik had besteld stonden al heel snel aan mijn deur. Ik had ook een vraag gesteld via mail en kreeg meteen een super vriendelijk antwoord terug. En voor de kers op de taart was er zelf een handgeschreven text bij mijn paketje... Best customer service ever!

Hadden alles wat ik nodig had en Had het heel snel thuis :)

Echt top

Super service !

Na mijn bestelling van een Thrasher hoodie werd die de dag nadien al netjes geleverd!

Super snel en goed!

Indo board besteld en heel snel (volgende dag) in huis, netjes en goed verpakt met alles wat er bij hoort. Erg fijn!

Snelle, vlotte, correcte levering met persoonlijke toets

Snelle, vlotte, correcte levering met persoonlijke toets