Hele goede service, perfect board + griptape

Was op zoek naar een nieuw skateboard + griptape, kwam uit bij deze site: www.stokedboardshop.be . En wat een goede kwaliteit, werd geleverd dag na de bestelling, gratid stickers + tasje van hun. Hele fijne site, zeker een aanrader!

Heel blij met mijn skibroek en de superservice!

Ik ben heel blij met mijn skibroek en vond het ook heel leuk dat er nog een kaartje bij zat en een linnen tas. Die heb ik meteen in gebruik genomen.

Top ervaring !!!

Snelle levering en top service met lieve boodschap zoals ALTIJD!!! Stoked blijft een aanrader!

Snelle levering , alles perfect inorde . Was een bestelling voor mijn broer en die heeft op deze manier zijn nieuwe skateboard volledig kunnen samenstellen met die birdhouse kit .

Kleding is van goeie kwaliteit, kwam in een leuke verpakking met een lief briefje en een tasje erbij! Maakt het heel persoonlijk en leuk!

Best service ever!

Got my order delivered 48h after placing it; great package with a bunch of stickers and a totebag inside! As well there was a personal note placed with the order. Great customer service, will definitely order all of my skate gear with them! It is nice to support people who put passion in what they do! Cheers

Super snelle en perfecte service!!

Ik heb een Santa Cruz skate deck online besteld. Na twee dagen thuis bezorgd in Nederland. Super netjes ingepakt met stickers en leuke tas. Ook zat er een handgeschreven kaart bij. Erg vriendelijk! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Geweldig!

goede ervaring , niks op aan te merken.

Chill

Bestelling kwam snel en ze hadden er wat extra **** bij gedaan zoals stickers en een tote bag. ****ing chill. Aanrader.

Stoked is een heel goede winkel.

Ik vind het fijn om bij jullie online te shoppen, maar ook zeker in de winkel zelf vooral heel vriendelijk personeel en je kunt alles vragen en je krijgt altijd een goede uitleg en advies. De producten die je daar vindt zijn goede kwaliteit.

Mooi assortiment en snelle levering en alles voor de skaters

Super snelle levering Cool stuff... Leuk assortiment

Super Snelle Levering~!

Zeer snelle levering. de verpakking van de trucks kan iets beter een bolt stak door de doos maar gelukkig geen schade!

top

groeie en snelle levering top zal nog aankopen doen..

Hele goede service en snelle levering.

Ik had iets besteld wat niet op voorraad was , ik kreeg een persoonlijke mail , en er werd een perfect alternatief opgestuurd ! Top service !

Snel en efficiënt

Eenvoudig snel en juist. Zoals het hoort. Alweer aan het bollen intussen...

beste site ooit

beste site ooit mooiste producten en snelle levering

de naam zegt het al, stoked

super persoonlijke bestelling, een handgeschreven kaart en wat coole stickers bij mn red bearings. dat is pas service, en een perfecte manier om mensen stoked te houden.

topservice

Supersnelle en correcte levering , mijn zoon was in de wolken met zijn gepersonaliseerde kaart en de leuke extra s !!! ik heb mijn site gevonden waar ik voortaan zeker nog vaak ga bestellen . Top

Goed werk.

Snelle levering! Super chill!

altijd vlot besteld en geleverd

De door mij bestelde trucks waren bleken dan toch niet meer beschikbaar, er werd me dezelfde dag nog een mailtje verstuurd met een alternatief voorstel, die prima voldeden. Vlotte levering.

Eerste maal bij jullie een aankoop gedaan en kan het iedereen aanbevelen. Zeer correct en snel afgehandeld. Alles netjes verpakt met nog een extra stoffen zakje er bovenop. In één woord “TOP”

Vlotte, goede bediening

Heel veel keuze in de shop zowel voor kledij als skateboards. altijd goede kwaliteit, lage prijzen en snelle levering. Zeker een aanrader!

Zeer snel, zeer efficiënt

Super goede site en zeer duidelijk!

Perfecte service

Product mooi op tijd ontvangen, praktisch verpakt (geen afval/plastiek toegevoegd), persoonlijke handgeschreven boodschap toegevoegd, een sticker! TOP!! Wij blijven fan!

Het griptape is TOP!!!

Ik heb enkele dagen geleden griptape bestelt bij Stoked Boardshop. Ik pakte het doosje uit en je kreeg er een tas en sticker bij Gratis! Dus ik pakte het griptape en deed het griptape op men bord en ik stond met men mond open van WAUW. Dit grapetape heeft de beste grip ever! Ik raad het je zeker aan om ook 1 te bestellen.

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle