Vlotte en vriendelijke service. Ideaal!!!!! Supertevreden altijd van Stoked.

Vooral leuk dat er altijd wat stickers bijzitten. Deze keer zelfs handgeschreven briefje "veel plezier met je nieuwe cap Gert" Super is dat

Snelle bezorging

Ik vond dat het heel snel werd bezorgt en dat het goede kwaliteit was. Geen beschadigingen!

Snelle levering en goeie service

Ik had mijn schoenen en muts 's avonds besteld en de volgende dag was het al toegekomen. Ook kreeg ik er extra stickers en een shopping bag bij. Uitstekende service!

Top, goed geholpen!

Mijn vraag werd snel en goed beantwoord. De bestelling verliep soepel en ging snel de deur uit. Ik ben tevreden met de producten én ook nog een paar nice stickers erbij. Thumbs up!

Kwam goed verpakt aan en was het juiste product. Ook altijd leuk om stickers te krijgen

Supersnelle goedverpakte prima gecommuniceerde levering!

Ik ben Stoked!

Snelle correcte service

Bearings besteld, snel en eenvoudig. Handgeschreven briefje dat er bij werd geleverd met daarop mijn naam en ‘veel succes ermee’ maakte het af. Tevreden klant

Mijn lagers waren binnen één dag al binnen gekomen met een zelf geschreven kaart en stikkers erbij. Wat een geweldige service :)

Precies waar ik naar opzoek was.

Via de site 2 griptapes besteld. Bij het openmaken zag ik dat het product opgerold verpakt was en er daardoor buigingen in de griptape zaten. Maar tijdens het aanbrengen van de griptape op mijn board verdwenen de buigingen en zijn die helemaal niet meer te zien. Daarnaast kwam de bestelling met extra goodies waaronder een tasje en een aantal leuke stickers.

Snel en goedkoop

Enige shop waar ik vond wat ik nodig had en de levering ging gewoon tip top

Uitstekende service!

Twee dingen besteld die twee dagen later geleverd zijn. Leuk briefje en enkele stickers in de verpakking. Will buy again here!

Nogmaals vriendelijk beholpen geweest, mailwisseling over een klein vraagje verliep ook supervlot! Vader en zoon kunnen er terug tegen aan! :)

Mooie selectie, snelle verzending

Zoals meestal vlekkeloos verzonden en ontvangen. Waarvoor dank Stoked!

Dik in orde

Gewoon, besteld en snel gekregen wat ik wou. Er zat ook nog een leuke tas bij, een sticker en een persoonlijk bericht. Aangename ervaring

Perfect!

Snelle levering, leuk kaartje en extra stickers! Ik bestel er nog.

Top bedrijf!

Fijne webshop en mega snelle levering!

Hats and shoe goo

Very quick to ship the items some good stickers and a bag and not so exspensive great shopping experience Thank you STOKED Dude ..x

Amazing service

Snelle en kwalitief geleverd! Super happy with the indo board en extra stickers #stoked

Super!!!

Snelle levering en heel goede kwaliteit-prijs relatie. Heel mooi van design en goede wielen.

Supersnel

Supersnel kon ik gaan oefenen met nieuw board Persoonlijk briefje en stickers erbij, zeer netjes

Perefect

Veel leuke extra's, goede kwaliteit.

Mooie helm, keurig verzorgd geleverd!

Niet te duur en snel bezorgd en kreeg er een tas en stickers bij

Top website

Ik had stickers bestelt maar je krijg er ook allemaal gratis sticker en een tasje bij heb meteen meer besteld

Fast delivery great sweater!

Nice extra tote bag and stickers! Fast delivery!

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle