Mooi board en snel in huis (NL). Mijn dochter is er blij mee.

Nadat ik gebeld heb met een vraag werd ik goed geholpen en heb besteld...de volgende dag kreeg ik het thuis gestuurd......Zeer tervteden.....

Super !

Pakketje was zeer snel geleverd ! Goede kwaliteit en het product zag er net zo uit als op de foto ! Hier ga ik in de toekomst nog shoppen ! Fijne online shop ervaring.

Super snelle levering en helpvolle shop

Stoked Boardshop heeft een super snelle levering en hebben mij heel goed geholpen om de perfecte geschenk en skateboard te vinden. Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam! Ik zal sowieso nog is bij hun gaan zou ik een andere skateboard nodig hebben !

Slecht

Ik heb mijn plank nog steeds niet aangekregen en heb het al 10 dagen geleden bestelt.

geweldig ❤️

mn bestelling kwam zelfs vroeger dan geplant, gratis spullen erbij maakt het altijd beter. in het algemeen dus geweldig, keep going guys celine

Geweldige service!

Mooie webshop, snelle afhandeling en het persoonlijke bericht vind ik absoluut top! Stay Stoked!!!

correct en snel geleverd

Snel, eenvoudig en duidelijk aankoopproces.

Overzichtelijke webshop, eenvoudig aankoopproces. Snelle levering + goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Snelle levering, duidelijke website en een heel vriendelijk handgeschreven kaartje erbij en goed product!

Snelle service bij leuke items

Er is veel keuze, leuke dingen die snel geleverd worden, top

Een goeie ervaring.

Snelle levering en goeie klantenservice, goed te bereiken. Ik raad het zeker aan!

Snelle levering en zeer goed product, transparante griptape laat de tekening nog mooi zien

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb onlangs een set thunder trucks gekocht. Geleverd binnen de twee dagen :)

Snelle levering, prijs kwaliteit ok

Eenvoudig en gemakkelijk te bestellen. Vlotte levering en opvolging van de verzending

Top service! Thx!

Vriendelijk en meedenkend. Snelle levering ook!

Heel snelle reactie en gepersonaliseerde service. Top!

Klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk, zelfs nog gebeld of dat ze griptape gratis op t dek willen zetten

Vriendelijk correct en snel

Bones rubbers besteld, super levering en correct. Snelle reactie, vriendelijk personeel en goede service

Zéér GOED

Supergoeie service, snelle verzending. Ook is het superleuk dat je er een zelfgeschreven briefje bij krijgt en de extra stickers zijn ook een plus!

Helemaal mooi

Echt helemaal top, snelle levering eng kwaliteit!

GEWELDIG snelle levering en top producten!!

Geweldige service en topproducten :D Altijd alles netjes geleverd en heel vriendelijk :D I love the post cards met de tekst op :)

Gisteren besteld vandaag in huis! Top

Alles zoals verwacht

Alles werd snel geleverd en is zoals verwacht.

De producten werden snel geleverd. In mijn doos lagen ook wat stickers, een pen en een kaartje met een persoonlijke boodschap erop geschreven. Ik zal zeker nog bestellen bij jullie.

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle