Super goede service

Goede prijs kwaliteit goede service en werken sneller dan dhl.

Top, wijze schoenen, superrap geleverd!

Snel geleverd, wijze schoenen!

Perfect in orde!

Snelle levering, top product en zelfs een gepersonaliseerd kaartje met wat stickers. Fantastisch!

Zeer snelle levering

Snel geleverd, goede kwaliteit. Sterke griptape en redelijk goede trucks ook het deck is van zeer goede kwaliteit.

Helemaal top!

Na een lange tijd gezocht te hebben, vond ik bij jullie eindelijk de schoenen die ik wou. De service is uitstekend, en de levering is sneller dan ik had verwacht. De bestelling word heel persoonlijk gemaakt, door een handgeschreven boodschap bij je bestelling. Super tevreden over mijn ervaring met Stoked Boardshop!

Stoked is a way of life !!

Supervriendelijke jongens bij Stoked Boardshop. Zeer goede kwaliteit en prijs van de produkten. Je wordt ook altijd zeer goed en correct geholpen. 1 van de favoriete winkels van mijn tienerzonen.

Awesome service, as usual!

Stoked boardshop is my go to spot for all things snow-, skateboard related! Deze keer zocht ik een dancing longboard. De gasten bij stoked hielpen me bij mijn keuze, monteerden het hele board volgens mijn gewenste setup, ik kreeg een sneak peak pic van mijn nieuwste aanwinst en de dag daarna stond de postbode aan mijn deur met een “pakettje”. I also love the personal notes they add for their customers. Place to be, is all I can say.

Duidelijke site,met goede uitleg van de verschillende boardmaten.probleemloos geleverd top!

Een normale bestelling

De levering was vrij snel, ik ben blij met de stickers en de pen (vooral de stickers) Ookal had ik maar een set wielen gekocht, denk ik dat dit niet de laatste keer is dat ik iets bij deze winkel wat haal/bestel. Stoked for my next purchase xD

Zeer snelle verzending, goede prijzen en een buttload gratis stickers

Fantastisch!

Superfijn om een met de hand geschreven, persoonlijke boodschap te mogen ontvangen! De doos werd geleverd op de datum die werd gezegd en de helm was goed ingepakt. Stoked heeft oog voor details en zo krijg je een fijne 'unboxing experience'. Kwaliteit én klantgericht!

Goeie vriendelijke service

Duidelijk website snelle verzending Goeie producten , en Belgisch

Ook online zeer aan te raden.

Na de perfecte service in de winkel, kan ik zeggen dat ook de webshop ervaring super is. Het skateboard werd snel verzonden, was goed verpakt, stickers erbij (dus een happyskateboarder) en zelfs een persoonlijk bedankje. Deze jongens doen echt hun best om je te helpen en raad te geven. I'm stoked about Stoked.

Snelle en goede service. Persoonlijk kaartje geschreven. Echt aangename ervaring!

Heel erg content met de service en mij partner erg blij met zijn mooie cadeau

Heel goede service, leuk kaartje met een geschreven persoonlijke tekst bij. De bril is zoals hij omschreven werd, mijn partner is erg blij met zijn cadeautje en de bijgeleverde stickers

Ik had men skateboard online besteld en was snel geleverd en het skate wel lekker.

Snelle levering met een persoonlijke touch

Snelle levering met een persoonlijke touch

Fijne Skateshops met super service

Mijn zoon wou zijn eerste skateboard, en wij dus naar Stoked. Alhoewel we gewoon een beginners bordje kochten kregen we super advies en uitleg over onderhoud en verdere opties, dit alles zonder verkoopsdruk. Echt een fijne ervaring tov van sommige andere shops.

Top schoenen

Had een bucket hat besteld die ik nergens anders kon vinden. Binnen 3 dagen had ik hem binnen + gratis vette stikkers!

Heel goede service en uitstekend materiaal

Skateboard aangekocht via de online shop. Zeer duidelijke website. Skateboard was helemaal zoals omschreven op de site. Zeer snelle en goede service. Ondanks het online gebeuren toch een persoonlijk contact (mail, kaartje bij de levering,...). Board was goed verpakt en helemaal in orde. Ondertussen Stoked al aangeraden bij vrienden. Super!!!!!

Perfekter Handel

Völlig unproblematisches Geschäft aufgrund der transparenten Menüführung. Vielen dank & gerne wieder. Bitte meine fehlenden niederländisch Kenntnisse zu entschuldigen. Viele Grüße, Stephan

Goede communictie

Ondaks het probleem met de t shirt is er goed gecommuniceerd.

snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering + leuke persoonlijke boodschap

Goede webshop Snelle levering Eerlijke prijs

Auguste Demaeghtlaan 74