Zeer vriendelijk, helpen goed tevinden wat je wil.

Met wat ik bedoel helpen je goed, tevinden wat je wilt bedoel ik. Mijn bestelde broek konden ze niet klaar hebben op tijd (uitstok). Dus hebben de verkopers mijn vriendelijk en wel een paar nieuwe broeken aangeboden. En met mijn criteria. Dus super afloop.

Ik heb een deck gekocht van santa-cruz en bolts het was goed ingepakt en ook anel levering

Ik vind ook leuk dat Ik een photo irregular met handtekening van stoked en ook een zin waar bij stond succes met je nieuws deck

Manifique

super vlotte verwerking en snelle levering! toppie

Top onlineskateshop!

Heel fijne ervaring. Goede en duidelijke uitleg op de website, fijne producten (Stoked plant bij aankoop van een Stokedboard ook een boom) Ruime keuze en persoonlijke aanpak. Top!

Leuk en goed bord

Terug beginnen met skate. Heb hier mijn plank besteld. De bestelling is goed aan gekomen

perfect!

Snelle levering en persoonlijk kaartje erbij! Boovendien gratis extra nice stickers!!

Snel geleverd leuke Pen en Stokkers erbij gekregen goed ingepakt niks op aan te merken

Totally stoked

Good assortment & fast shipping

Ik ben Stoked dat ik hier besteld heb.

Mijn bestelling was binnen twee dagen binnen. Vergeleken met andere sites was dit zeer snel. Bij de bestelling zaten nog wat complementaire aardigheidjes. Ik zal zeker weer bestellen!

Goede service, niets op aan te merken.

Verzenden kan sneller maar verder niets op de service aan te merken!!

Netjes optijd binnen gekregen en goede service

Pakketje goed binnen gekregen. Ook cool dat je er een persoonlijk briefje erbij krijg

heel tevreden over het aanbod, verloop en ontvangst van aankoop.

Mijn dochter was heel tevreden met haar eerst "santa cruz" skateboard. Haar glimlach bij het openen van de verpakking en het zien van het board was top. Dit maakt iedereen gelukkig ( verkoper , vader en dochter). Heel erg Bedankt.

Geweldig!

T-shirt besteld en 1 dagje later aangekregen, goede kwaliteit en betrouwbare maten! Zeer tevreden!

Perfekt zoals altijd...

Vlotte,perfekte en snelle levering van de aankoop..Keep up..

Beste ooit!

Ik ben net nieuw met skaten, heb op jullie site een skatboard besteld voor mijn vriendin zodat we samen kunnen skaten etc. Ik bestelde een complete board en zo'n skate tool op jullie site en een halfuur later kreeg ik al te horen dat mijn pakket al in behandeling was!! Ik kreeg een track and trace code binnen die niet werkte en mijnheer David heeft mij direct super goed geholpen! Volgende dag om 11:00uur was mijn bestelling er al! Zeker een aanrader niet twijfelen om bij deze top onderneming te bestellen:)

Zoals het hoort!

Nieuwe skateboard bearings besteld, alles ging super vlot! Voordat ik het wist was mijn pakje hier en stond ik opnieuw op me'n deck.

Ik zou jullie zeker aan anderen aanbevelen.

Prachtige service, skateboard besteld, volgende dag geleverd zoals beloofd. Daar zouden er velen iets van kunnen leren.

Snel en betrouwbaar

3 t-shirts en 1 paar kousen besteld, was mijn 2e keer dat ik op Stoked Boardshop bestelde. Alle twee de bestellingen verliepen zeer positief. Ik kreeg meteen een track and trace e-mail en het pakketje kwam heel snel toe. Alles was mooi verpakt en de kleren waren zoals ze op de website stonden. Ook altijd goede klantenservice, ik had een vraag op instagram en kreeg zeer snel antwoord. Zeker een aanrader voor skatewear in Belgie en omstreken

Super tevreden !

Goede communicatie vriendelijke mensen aan de lijn gehad en mijn producten werden goed verpakt en geleverd dus wat wil een mens nog meer he, bedankt voor de goede zorg van de producten want das wat een tevreden klant maakt! Mvg Wesley...

Ik heb hem nog niet dus ja

Ik kan het niet weten de hervaarring

Sick deck met snelle bezorging

Direct na het weekend geleverd. Persoonlijk kaartje en stickerpack bij deckje gekregen. Hyped om meer te skaten!

Super tevreden

Alles wat ik besteld had was de volgende dag geleverd en alles was in orde. De prijs was ook iets voordeliger dan in de winkel.

Allround fantastisch!!

Op alle mogelijke vlakken met kop en schouders boven uit. Super tevreden van. Service is uitstekend. Ruime keuze, snel geleverd. Mocht zelfs na openingsuren in nood nog vijskes komen ophalen!!

Nice, om stoked voor te worden.

Snelle levering, leuke items en stickers erbij wa wilde nog meer!

Heel goede service. Vlotte communicatie. Goed geholpen.

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle