Scherpe prijzen, snelle levering. Super service.

Het persoonlijke kaartje is de max

My son loves his board!

Very happy with the service and delivery time. I ordered a skateboard for my sons birthday and he is thrilled with it.

tevreden

Einde goed al goed. Kreeg eerst de melding dat DHL het pakje zou bezorgen. Na vier dagen dat het B-post zou worden. En dat is goedgekomen.correct en vlug. Dus ben ik een tevreden klant De kwaliteit van de geleverde T. schort is prima zoals ik het graag heb. Hopelijk tot in Halle.

Geweldig!

Supersnelle levering, goede service!

snel en makkelijk.

ik zocht naar een specifiek paar van nike sb. bijna nergens meer te verkrijgen in mn maat. maar bij julie gelukkig wel en snel en makkelijk afrekenen

Goede kwaliteit voor goede prijs!

Makkelijke site, betrouwbare producten en snelle levering!

Snelle levering en een persoonlijke merci van het stoked team!

Ik had het donderdag besteld, vrijdagochtend in huis. En het postkaartje met de dank u erbij really made my day. Stickers zijn uiteraard altijd een extra plus! Keep up the goodwork xxxx

Snelle, goede service met breed assortiment

Goede uitleg op de webshop. Gepersonaliseerde pakketje. Kreeg het idee dat dit bedrijf van skateboarden geniet en de cultuur uitdraagt! Al met al 5 sterren :) webshop zou beter kunnen.

Perfecte service

Santacruz board besteld voor mijn dochter die ontlangs is beginnen skaten. Het bestellen ging makkelijk. Levering was rap en service was perfect. Dit is alles waarvoor je kan vragen bij het bestellen van een board. Zal zeker en vast nog is bestellen Via STOKED.

Snelle levering, leuke gratis stickers en een persoonlijk kaartje! Ben zelf ook in de Stoked winkel geweest, waar de werknemers ook zeer behulpzaam waren :)

Perfecte en snelle levering!

2 dagen na mijn bestelling was mijn pakket al bezorgt. Het pakje bevatte daarnaast nog een persoonlijke note wat het toch nog aangenamer maakt om te ontvangen!

Prijs/kwaliteit super! Veel keuze! Nette webshop met gratis en redelijk snelle levering! Sympathieke gasten in de winkel die goed adviseren! Top!

De t-shirt zit heel confortabel

Mijn t-shirt is warm en goed ik vind het een goeie shirt ik zal waarschijnlijk meer kopen van jullie

Super goed

Het is mooi kwaliteit heel blij mee

Ronduit goed... Toptent!!

Wat indruk maakte was de handgeschreven bedankbrief erbij. Heel attent! Verder wat het deck er in een dag en prima verpakt. Keep up the good work gasten!! Grt. Ron

Superstoked!

Prima kwaliteit, aangekochte t-shirts zoals op de foto's, super snelle levering zelfs ten tijden van corona, happy man!

Super goede service en snelle levering!

Vanuit Nederland op zoek naar een deck, nergens voorradig maar bij Stoked wel. Een dag later in huis. Netjes verpakt persoonlijke boodschap top!

Chille site met mooie producten

Zeer fijne ervaring. Mooier producten, snelle levering en personalized kaartje was nice. Dank je.

Goeie service

Ik was mijn huisnummer vergeten in te vullen en kreeg meteen netjes een mailtje zodat het allemaal verder soepel kon verlopen.

Top as usual

Stoked boardshop’s spirit reminds me the spirit of my skate years in the 99’s! With the crisis we face now, it is important for me to support my local boardshop!

Mijn ervaring was goed

Het was snel en ik ben blij met mijn nieuwe deck dus topp

Uitstekende service

Ik werd opgebeld door Stoked met de vraag of ze het board volledig gemonteerd mochten aanleveren, een onverwachte, aangename extra service.

Top !

Ruime keuze onderdelen, overzichtelijke webshop, en dan ook nog snelle levering . Goe bezig.

Super goede ervaring

Als eerste zijn er super mooie boarden en ben ik blij dat er hier 1 gekocht heb. Er zaten super veel coole stickers in en ook 2 bedankingetjes in het nederlands en in het Engels. Het board is van super goede kwaliteit! Ik ben super tevreden en ga hier zeker nog op bestellen!

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle