Smooth

De levering gebeurde heel snel. Ik kreeg stickers en een schattig kaartje erbij. Dus heel tevreden met mijn aankoop bij Stoked Boardshop!

Aanrader!

Snel, makkelijk en zeer klantvriendelijk

Super, tevreden klant

Het is de eerste keer dat ik iets bestelde bij Stokedboardshop. Ik was op zoek naar een leuke sweater van een bepaald merk en zo ben ik op hun website gekomen. De bestelling plaatsen ging heel vlot, even de betaling afronden en na enkele dagen (zelfs nu in crisistijd) werd mijn sweater thuis afgeleverd met nog een leuke sticker erbij. Een aanrader en ze hebben er alvast een klant bij.

Snelle levering, Mooi verpakt, alles in orde!

Een zeer snelle levering plus een persoonlijk geschreven kaartje. Je kan wel zeggen dat ik tevreden ben! Wat een mooie zaak.

Supeeeer! Goede online en goede klantenservice snel geleverd,tevreden!!

TOP

Snelle correcte en vriendelijke levering

GE WE LD IG ! ! !

Niet al te lang geleden een bestelling geplaatst. Binnen nog geen 24 al een bevestiging dat hij was verzonden. Je wordt goed op de hoogte gehouden en kan makkelijk de bestelling volgen! Enorm goed ervaring dus! Zeker voor herhaling vatbaar!

Uitstekend!

Zeer vlotte, behulpzame en vriendelijke service zowel op het online platform als wanneer je ter plaatse gaat in de winkel. Je wordt op een eerlijke en correcte manier geholpen, zeer fijn!

Zéér tevreden over de snelle levering.

Snelle en correcte levering.

De Max

Goede site , Heel snel , top kwalieteit = professioneel!

Super snelle verzending

Snelle verzending, netjes ingepakt!

Kwaliteit

Na 15 jaar trok ik m'n skeelers nog eens aan in deze lockdown. Mijn oorspronkelijke polsbescherming was dringend aan vernieuwing toe. Bij Stoked Boardshop vond ik meteen wat ik zocht aan zeer degelijke kwaliteit. Ik skeeler nu al een week met m'n nieuwe polsbeschermers en ben er zeer tevreden van. Ik voel me veilig!

Zeer goed!

Alles was aanwezig en in topconditie. Zeer snel geleverd en er zat zelfs een gepersonaliseerde boodschap bij. Er is ook de mogelijkheid om de grip al op het deck te laten bevestigen wat wel handig kan zijn. Zeker aan te raden!

Geweldige service, en een geweldig mooi deck!!!!!!

De beste skateshop voor het aankopen van al je skatebenodigdheden..... het deck dat ik besteld had is perfect gegript en in een stevige verpakking afgeleverd!!! hier ga ik zeker nog bestellen!!!!!

Vlotte service en communicatie

Vragen meteen beantwoord, vlotte communicatie bij (beperkte) vertraging.

Super service en snelle levering

Zeer blij van de snelle en correcte levering Zou het iedereen aanbevelen

Mijn dochter is heel blij met skateboard! Uitstekend om te leren skateboarden!

Zeer goed maar met een hoekje af

De bestelling online bij stoked tot moment van levering verliep vlot en vlekkeloos. Maar de levering kon beter. Bij de levering bleek dat doos opengescheurd was van het ene hoekje naar het andere en terug toegedrukt. Het leek of iemand bruut weg wou kijken wat er in zat. De bestelde producten zaten er gelukkig in. Maar dit is niet leuk om zo een pakketje aangereikt te krijgen. Dat was mijn eerste online bestelling bij stoked. Maar eind goed al goed.

Enorm tevreden

Ik ben enorm tevreden over mijn bestelling! Alles zat er bij wat ik besteld had wat natuurlijk zo hoort maar ook leuke extra's zoals stickers voor op mijn board! Dat tovert volgens mij een smile op iedereen zijn gezicht :) verder was het mooi optijd geleverd dus thanks aan stokedboardshop voor de perfecte servies!!

Vlotte service

Leuk met extra bedanking!

Snelle levering en uitstekende communicatie, zelfs in Corona tijd.

Binnen de 4 dagen geleverd, bij een vraag via facebook had ik binnen het uur een correct antwoord ( en duidelijk van een persoon die van skaten afweet dus je voelt je niet gekloot ;) )

Dik in orde!

Mijn ervaring was de max. Alles vlot besteld , vlot ontvangen. Zowel Grip, roller als tool goed ontvangen. Dikke + was het super kaartje en de Stickers!!! Thanks!!!

Verpakking beschadigd en product los in de doos

Ik had een pet besteld, maar dit kwam in een supergrote doos aan. De doos was helemaal beschadigd en opengescheurd waardoor mijn bestelling er al uit kon zijn gevallen. Er zat ook geen formulier meer in om terug te sturen of als bevestiging van mijn aankoop. Dit heb ik wel als ik bij andere sites online bestel. Mogelijk is dit eruit gevallen door de scheur. De pet zat ook niet meer echt ingepakt maar gewoon los in de doos dus ze had evengoed al vuil kunnen worden. Gelukkig past ze wel goed zodat ik ze niet moet terugsturen. Maar ik denk niet de scheur de schuld is van de shop zelf enkel zou ik het wel leuker vinden als mijn product nog extra ingepakt is voor het in de doos gaat. Zo is het ook beter beschermd en ligt het niet hele tijd rond te rollen in die grote doos.

Mooie helm!

Snelle levering! Persoonlijk toets met een handgeschreven kaartje, altijd leuk! Goede, stevig helm! mooi helm! Maat past perfect!

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle