Super winkel!

Snelle levering en bieden leuke producten aan! Goede service, ik kreeg een leuk kaartje bij mn bestelling met een persoonlijk berichtje! Top!

Goeie ervaring

Snel geleverd, aangename service en product in topstaat ontvangen! Zat zelfs een handgeschreven wenskaart bij om te bedanken voor mn aankoop!

Snelle levering, handgeschreven bedankkaartje en topproduct in perfecte staat! Dank je en doe zo verder!

De beste website waar ik mijn skateboard op heb gekocht.

De beste website waar ik mijn skateboard op heb gekocht. Het was goede en snelle service. De onderdelen waren al allemaal in elkaar gezet dat was ook goed dan moest ik dat niet zelf allemaal doen en het is allemaal van goede kwaliteit en een correcte prijs. Ik ga zeker nog meer spullen kopen op stoked en ik ga het mensen ook aanraden

Super blij!

Heb mijn bestelling snel ontvangen, had er zelfs enkele leuke stickers bij gekregen! Zeker een aanrader :)

Vlotte service en supervriendelijk!

Mijn pakje is snel geleverd, en er zaten nog een paar leuke extraatjes bij! Ook tof dat er een handgeschreven kaartje bij zit

Snelle verzending , goede service,goede producten

Heel goed!

Snelle en correcte levering!

Top service en producten!

Zeer goede ervaring

Snelle levering + leuke stickers en kaartje bij het pakje en goeie kwaliteit

100 % super sevice

Snelle service na bestellen online Super geholpen na vertraging verzenden van pakket We raden het aan om hier iets te betstellen

Nog steeds niet ontvangen !!!

Board ging aankopen tussen de 2-3 dagen Vandaag nog steeds niets ontvangen

Vlot en van kwaliteit

Ik bestelde een t-shirt van RipNdip en ben heel blij met die aankoop. De maat is perfect voor mij en het was een snelle levering. Daarbovenop is het nog eens een Belgische shop. Dubbel zoveel kwaliteit dus.

Zeer correct

Mijn dochter is zeer tevreden met haar skateboard. Is zoals omschreven en werd correct geleverd ondanks de corana tijd, dikke pluim.... Jullie hebben iemand gelukkig gemaakt 👍

Snelle afhandeling van online bestellingen. Goede uitleg over de materialen en zeer klantvriendelijk. Kortom een coole bende!

Belachelijk goede service!

Ik bestel regelmatig bij Stoked. Vaak win ik vooraf advies in via facebook. Ben al altijd snel en goed geholpen geweest. Leveringen zijn snel en correct. Love the personal touch van founder P.w. (Order something and find out) Als je degelijke spullen wil, tegen een faire prijs en met kennis van zaken: support your local business and get Stoked! Forreals. Doen!

snelle correcte levering

uitgebreid gamma van decks en goede overzichtelijke site met de juiste filters ( maat decks). snelle en correcte levering. Mijn zoon was heel blij met zijn verjaardagscadeau! Ook leuke schoenencollectie in kleine maten voor jongere tieners!

Hyped

Ik heb de levering vet snel binnen gekregen en ben er erg blij mee! Ik mag helaas de doos pas openen op mij verjaardag:)

Snelle levering en erg degelijk materiaal.

Super goede service!

Dit was mijn allereerste bestelling bij stoked maar zeker niet mijn laatste! Ik werd vanaf de dag dat ik mijn pakketje besteld had perfect op de hoogte gehouden van de status van het pakket. Het was snel aan huis geleverd en alsof dat nog niet verbazend genoeg was vond ik een persoonlijke handgeschreven brief in mijn pakketje! Gewoon een Super coole ervaring! Dus bij deze neem ik graag even de tijd om jullie te bedanken voor de moeite en coole brochures en stickers bij mijn bestelling. Greetz a stoked fan!

Altijd correcte service

Vriendelijk en correcte service.

Komt altijd zeer snel aan in perfecte staat

Ik had onlangs een pet besteld twee dagen later is deze toegekomen in perfecte staat.

Makkelijk besteld en snelle levering

Snelle top service

Het contact met de shop verloopt heel snel via instagram ze antwoorde binnen de 24 uur. Snelle service en heel tevreden over mijn nieuwe stuff #supportlocal

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle