prachtig

Alles correct, juist, en snel verlopen!!

Prima service.

Voldeed aan de verwachtingen.

Super stoked

Direct te volgen en niets eens hoeven te wachten!

Levering ging sneller dan verwacht, schoenen werden netjes geleverd. Ik ben super tevreden van de aankoop.

Super, het ging heel vlot en de leveringstijd is heel goed.

De bestelling ging zeer vlot. Er zijn heel veel verschillende betalingswijze en je krijgt een bevestigingsmail bij de betaling. Je kan je pakje ook volgen via een track & trace. Het is ook een snelle leveringstijd. Ik ben zeer tevreden!

Gewoon goed! Top!!

Stoked!

Snel, zoals verwacht, kortom uitstekend!

De bestelling hebben we snel ontvangen. Het zag er ook uit zoals we verwacht hadden.

Super snelle en goede levering

Zeker aan te bevelen, snel in huis en goeie kwaliteit

Mooie kwaliteit en snelle service !

Zeer tevreden met mijn aankoop: tof gamma, goede kwaliteit en snelle levering ! Top !

Beter kan niet !!!!!

Behulpzaam

Vertrouwlijk

Top, in orde!

Snel / kwalitatief / goedkoop

İk heb een capita horrorscope gekocht en normale prijs is rond 400 euro maar bij stoked boardshop was het onder de 300euro!! Wat altijd goed meegenomen is. Eerst had ik men twijfels erover met het grote korting op het bord. Maar toen het aankwam was het nog goed verpakt en helemaal gloed nieuw. Gewoon bestellen 100% betrouwbaar en 100% kwaliteit + snelle verzending.

Vlotte en betrouwbare ervaring

Heb online een zonnebril besteld via de website van stokeboardshop. Deze was netjes optijd geleverd zoals vermeld. De stickers die er bij zitten is altijd mooi meegenomen 😉😊. Thx

Prima service en communicatie

Ik moet zeggen dat ik versteld stond van hoe vlot de communicatie liep. Ik werd op de hoogte gehouden van waar en wanneer mijn levering zou plaats vinden. In de doos vond ik dan ook nog toffe extra informatie over het merk en hun filosofie. Voel me gewaardeerd als klant.

Topservice!!

Nog nooit geen klachten gehad via jullie webshop!!

Heel tevreden

Snelle en correcte verzending

Tevreden

Alles perfect zoals het moet

Simpelweg fantastisch

Al sinds de eerste bestelling heb ik geen enkel probleem ervaren met leveringen of retours. Ook zijn de gratis stickers een leuke extra!

Zeer goede service

Vriendelijk, professioneel en behulpzaam, top-shop!

Heel goede service

Ik had een paar vragen maar zijn goed beantwoordt door de hulpservice ik vind het ook een goede prijs

Pakket werd op tijd verstuurd en bij een retrou werd snel terug gecrediteerd.

Mijn ervaring is dat er net gewerkt wordt door jullie.

Duidelijke website, snelle levering

Al meerdere keren besteld en telkens tevreden van de levering , ook het terug sturen verloopt vlot.

Prima service @Stoked

Prima service! Duidelijke info online Bestelproces en vetzending wordt opgevolgd Items zoals omschreven

Auguste Demaeghtlaan 74

1500 Halle