Bedankt voor deze mooie review! Fijn te lezen, echter wil ik u vragen wel om de achternaam te verwijderen van mijn collega, in verband met privacywet.
Goedemorgen Dirk, Bedankt dat je de tijd nam deze review achter te laten. Helaas werkt het anders als je online besteld en deze op te halen in de winkel, kunnen wij geen 'volgende dag ophalen' levering bieden. Ons systeem kiest niet altijd de voorraad van de winkel. Dit is helaas niet aan te passen, ondanks onze wens om dit aangepast te krijgen. Dat duurt helaas altijd langer, vandaar dat u deze email ook ontving van mijn collega de volgende dag. Ik zal deze feedback meenemen om de informatie op de website te verbeteren, zodat dit duidelijker is. Maar daarmee bent u uiteraard nu niet geholpen. Ik zal contact met u opnemen om te zien wat de mogelijkheden zijn. Mijn excuses voor alle ongemak.
Bedankt voor het compliment voor de verkoper!
Bedankt voor het mooie compliment! Fijn te lezen dat je goed geholpen bent. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen, dan helpen wij je daarbij verder.
Bedankt voor het compliment!! Fijn te lezen dat je tevreden bent met ons. Dat klopt inderdaad, daar kan je bij ons ook voor terecht! En uiteraard ook met alle vragen die je zou hebben, dit kan zowel in de winkel als online.
Hello Ece, I am so sorry to hear that your refund has still not returned to you. This is not how it is suppose to go, within 5 days you should get the refund. Something went wrong with the credit and there was a refund of €0,18, which of course is incorrect when you made a payment of €110. I will make sure this will be corrected today and that the amount will be send to you within a few days. I will keep in touch with you via email to make sure this will go correctly this time. My sincere apologies that this has gone so wrong.
Bedankt voor het compliment!
J'espère que vous avez apprécié votre commande et si vous avez des questions, vous savez où nous trouver !
Super à lire, j'espère que vous l'apprécierez !
Super! Wij wensen u veel plezier met de lens!
Fijn om te lezen!
Wat vervelend dat je deze ervaring met ons gehad met Ares, ik kom graag met je in contact om dit op te lossen.