Wow 30 ans déjà, merci ! C'est bien que vous l'aimiez même après avoir fusionné avec Kamera Express.
Fijn dat we je konden helpen met jouw keuze. Veel plezier met je nieuwe camera!
Merci!
Merci d'être avec nous depuis plusieurs années !
Gefeliciteerd met jouw nieuwe camera en lens!
Merci de nous avoir recommandés !
Een foutje kan gebeuren. Gelukkig konden we hem snel voor je omruilen!
Merci de vous joindre à nous depuis des années !
Gefeliciteerd met jouw nieuwe 70-200! Fijn dat wij hem zo snel voor je hadden.
Si vous n'êtes pas encore sûr de votre choix, il est en effet préférable d'y réfléchir d'abord. Merci pour votre confiance.
Bien sûr, nous prenons du temps pour tous ceux qui ont besoin d'aide. Heureux que cela vous ait aidé à faire un bon choix !
En effet, nous tenons toujours compte des besoins du client. Merci pour votre expérience et merci de l'avoir partagée.
Bedankt om jouw ervaring in onze winkel in Wilrijk te delen! Het is altijd super om te lezen dat dit naar wens was.
Veel plezier met jouw nieuwe camera. We zijn blij dat we je duidelijk alles hebben uitgelegd! Mocht je alsnog vragen hebben, weet je ons te vinden.
Goed om te lezen dat Marco je naar wens heeft geholpen. We zullen de complimenten doorgeven!
Super dat het toestel helemaal bevalt! We wensen je er nog veel plezier mee.
Parfois, un appareil photo compact est tout simplement plus agréable que de devoir changer d'objectif. Heureux d'avoir pu vous aider dans ce choix. Nous espérons que vous apprécierez votre nouveau Sony RX100 VI !
Onze excuses voor de vertraging. Helaas kan dat wel eens voorkomen. We kampen op dit moment ook met een personeelstekort, waardoor het soms wat lastiger kan zijn om ons gauw te bereiken. Kun je ons jouw bestelgegevens mailen naar reviews@kamera-express.nl? Dan zullen wij even voor je nagaan waar de bestelling blijft en wat de oorzaak van de vertraging is.
Merveilleuse combinaison ! Vous vous amuserez beaucoup avec ça.
Daar zijn we blij om! Je kunt altijd bij ons terecht voor advies.
Nous sommes heureux de vous aider. Vous êtes toujours les bienvenus.
Nous sommes heureux que vous ayez eu des expériences positives avec nous.
Avec plaisir!
Mooie camera! Heel veel plezier ermee.