Ik kocht de Canon mark 6d ii en ben heel tevreden van de camera!

snelle levering, onbeschadigd anngekomen

Ik heb op de valreep een Nikon D 7200 gekocht, passend voor de oudere Ai-s lenzen, en met flitser. De eerste foto's zijn heel bemoedigend, zeer scherp, zelfs bij ISO 1600.

Ik kom hier nog!

Goede uitleg gekregen! Vriendelijke mensen! Correcte prijs!

na terugbrengen van lampen nieuwe gekregen die ook niet werken

Bestelde 2 video studiolampen die snel geleverd werden. Ze werkten echter niet of gedeeltelijk. Terug ingeleverd in plaatselijke winkel en enkele dagen nieuwe gekregen. Werkten helemaal niet! Jammer

tout correspond à mes attentes

un service sérieux, une livraison en ordre et une réponse à une demande rapide.

snelle levering R5

Ondanks een schijnbare vertraging van de levering van de Eos R5 was die na een paar mailtjes nr Kamera Express binnen de kortste keren in kannen en kruiken.

Professioneel

Mijn ervaring gisteren tijdend de aankoop van een GOPRO 9 was zoals steeds zeer professioneel. De reden dat ik steeds terugkeer naar Kamera Express is voor hun zeer goede prijszetting en voor hun professionalisme en productkennis.

Toujours aussi parfait

Ceci est mon 3ème achat chez Kamera Express et le service est toujours aussi impeccable. Prix intéressant, site facile à utiliser et livraison ultra rapide.

Aanrader

Uitgebreide keuze. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Prijzen voor vele producten lager dan in andere webwinkels.

achat d'une tv philips ambilight 55

Livraison rapide , prix en solde, état impeccable, rien à dire

Zeer snelle en vlotte service - duidelijke uitleg over producten

Mijn ervaring met Kamera Express te Wilrijk was zeer goed. Ik werd geholpen door een medewerkster die die beste prijs kwaliteit voor ons uitzocht en zeer goede tips gaf.

Aangenaam kopen.

Afgelopen week een Canon EOS 250D gekocht de store in Antwerpen. Vriendelijk onthaald en kunnen spreken over de camera en gelijkaardige producten. Uiteindelijk bij mijn keuze gebleven en met een glimlach naar huis. Super goed product en de winkel waar ik als eerste kijk als het gaat om Camera's en hun accessoires.

Zeer tevreden van canon eos 90d besteld bij Kamera Express

Zeer goed advies gekregen in de winkel zelf over mogelijke camera's die ik zou kunnen gebruiken voor natuurfotografie. De canon eos 90d, één van de opties die door Kamera Express werd aangehaald, later dan ook besteld en super tevreden! Prijs kwaliteit lijkt mij zeker in orde!

Goede service - grote voorraad

Nieuwe lens gaan kopen nadat de mijne het begeven had. Goede raad gekregen om keuze te helpen maken. Kan er geen slecht woord over zeggen. Snel geholpen, zonder de indruk te hebben dat het snel moest gaan. Tevreden klant.

Super service

Gisteren een EOS 5D Mark III besteld en de volgende dag netjes en veilig afgeleverd op mijn adres. IK ben al meer dan 16 jaar klant bij Kamera Express en er is geen betere fotowinkel om je toestellen te kopen : prima service - excellente raad en uitleg en vriendelijke bediening. Ook hun on-line service is out of this world !!! Proficiat aan het Kamera Express team !!!!

rapide et efficace

Livraison rapide et soignée

Superservice!

Ik heb mijn Sony A7R III gekocht bij Kamera Express Turnhout en ben uiterst tevreden over mijn beslissing. De verkoopster heeft probleemloos een uur besteed aan het beantwoorden van al mijn vragen en heeft mij vervolgens heel goed geholpen bij de keuze van mijn nieuwe toestel (ook vanuit eigen ervaringen). Ik ben een tevreden klant!

Ze doen hun uiterste best

Ik bestelde een Sony Alpha 7 mark II die ik bij een concurrent een stuk goedkoper had gezien. Ik nam contact en men deed er werkelijk alles aan om me die camera en toebehoren voor identieke prijs te kunnen kopen. Ik kreeg heel wat medewerking om de betaling vlot te laten verlopen en het toestel kwam met alle toebehoren veilig en goed verpakt bij me thuis. Puik werk

Aankoop en levering is perfect verlopen.

Over aankoop en levering niets als lof. Eerst was Paypal betaling fout gelopen en je kan dit niet hernemen of corrigeren. Een antwoord op een email duurde 24uur. Via telefoon naar servicedesk (waar ook lange wachttijd was gemeld) opgelost door vriendelijke medewerker binnen de minuut (aangekondigde langer wachttijd is blijkbaar default melding in het antwoord apparaat) . Bestelling zondag om 11:58 levering maandag 11:46. Onder 24uur over 250km voor weekend bestelling. Pluim voor Postnl en Kamera Express voor de super snelle actie. De golden Nikon box had toch wat stof verzameld tijdens verblijf in het magazijn. De inhoud is perfect, maar dient nu nog getest.

De beste prijs, de uitgebreidste garantie en een goede service.

Op 31/08 heb ik een Canon DSLR aangekocht bij Kamera-Express te Maastricht (NL). Ik had op voorhand via email reeds nagevraagd of het bewuste toestel in voorraad was, waarop men vrij snel bevestigde dat dit het geval was en vroeg of men dit diende te reserveren voor mij. In de winkel ben ik vervolgens correct geholpen door een vriendelijke medewerker. Ook de aangeboden verzekering (ja, overal probeert men de dag van vandaag extra dingen te verkopen) vond ik dermate interessant. Door de uitgebreide dekking aan een zeer mooie prijs ben ik er zeker van dat ik de komende jaren plezier ga hebben van mijn aankoop, zelfs met een eventuele tegenslag. Ik ben een tevreden klant en zal er zeker nog producten aanschaffen.

Ruime transparante ontvangst en aankoopbegeleiding

vriendelijkheid en advies op maat gegarandeerd bij Kamera Express

Compliqué

Compliqué est le résumé de mon aventure. Commande en ligne payement paypal ok. Message de confirmation non. Reclamation. relance de reclamation. réponse, commande arrive. demande de renseignement suite à la commande, réponse insatisfaite, bon si c'est comme cela, moi je ne commande plus chez vous. petite remarque, vous vous dites européen, alors la moindre politesse serait de répondre dans la langue qu'on vous écrit. je parle 5 lanues, mais pas forcément le néerlandais ou flammand. cordialement, Guy, un (ex-)client déçu

• Nous recommanderiez-vous? Non

Scherpe prijs en vlotte afhandeling !

Reservatie via website van Nikon AF-S 18-140mm lens voor afhaling in Superstore te Gent. Zeer scherpe prijs voor deze lens! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Pluspunt voor Gent is de mogelijkheid gratis te parkeren in ondergrondse parking. De lens past perfect op mijn oude Nikon D5100 en resultaat foto's is super!

Snel en efficiënt

Mijn pakketje heeft enorm snelle levertijden en ik kan steeds terecht bij de klantendienst met vragen

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610