Kan niet beter....Excellent

Ik koop al mijn fotografie materiaal steeds bij Kamera Express, zowel online als ik de store in Maastricht. Nooit geen problemen gehad en steeds een goede service. Onlangs online een bestelling gedaan en nu was er 1 artikel niet voorradig en kon het niet de dag nadien geleverd worden. Dadelijk een mail naar hun gestuurd dat er een probleem zou zijn omdat ik enkele dagen later op vakantie ging vertrekken. Kreeg zeer snel respons op mijn mail en dat ze de bestelling zouden opsplitsen en het voorradige die dag zouden versturen en het andere zo snel mogelijk... Om het verhaal kort te houden, de dag nadien is alles geleverd ook het artikel dat me na gestuurd zou worden... Jullie zijn niet TOP maar EXCELLENT

Zeer tevreden over de service

Bedankt voor de goede service! Ik ben zeer tevreden van de camera Fuji X100V zilver

Service

Top uitleg gekregen bij aankoop!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer vriendelijke en behulpzaam personeel

Zeer veel informatie ontvangen bij het zoeken naar een goed fototoestel (Canon D90) en de bijhorende lenzen. Er werd rekening gehouden met zowel budget alsook waarvoor je het wil gebruiken. Zeker een aanrader en mijn overige materiaal voor mijn camera zal ik ook daar kopen.

Super Tevreden

Correcte service, medewerkers hebben kennis van zaken en zorgen voor een klantvriendelijke bediening. Dikke aanrader en zelf keer ik zeker weer, voor mijn volgende 'fotografische' aankoop.

Very good and rapid

I like their price so I placed an order on a Friday evening. The next day at noon I got the package! In plus they have 5 years of warranty!

Correcte en snelle afhandeling van een bestelling

Ik ben verwonderd over de beeldkwaliteit van deze Sony 6400. Voor wie van kwaliteit houdt en toch niet te zwaar beladen op fototocht of reis wil gaan is deze camera aan te bevelen.

Gegarandeerd de beste prijs en service!

We hadden de laatste nieuwe LG Oled GX55 tv op het oog en deze op een andere site tegen een lagere prijs gezien 's avonds mailtje gestuurd en 's morgens om 9u45 al een positieve mail terug! Heel vlotte communicatie, enkel via mail, maar heel vriendelijk en hulpvaardig personeel (ervaring per mail zowel met Rotterdam als Antwerpen).Daar wordt een mens blij van. Maandagavond besteld, volgende dag opgebeld door transporteur en op woensdagnamiddag keurig afgeleverd. Kortom, wij kunnen Kamera Express alleen maar aanbevelen.

Op voorraad volgens de website, maar eigenlijk niet op voorraad.

Ik had 3 producten besteld. De volgende dag kreeg ik 2 van de 3 producten. In de doos zat een brief die zei dat de rest van mijn deelbestelling nog volgde. Na een week had ik mijn lens nog steeds niet en contacteerde ik de klantenservice. Ik werd vlot en professioneel behandeld. Blijkbaar was mijn lens niet op voorraad, terwijl de webshop van Kamera Express zei van wel. Uiteindelijk kreeg ik 2 weken na mijn bestelling mijn lens. Voor de rest ben ik wel tevreden over Kamera Express maar ik ga er nooit meer online bestellen. Als er op de website niet staat dat het product in de winkel op voorraad is, dan zou ik het niet vertrouwen.

Leveringstijden worden niet nagekomen

Leveringstijden worden aangegeven als volgende dag in huis terwijl je in realiteit 4 dagen moet wachten op je bestelling. Niet te spreken over de antwoord die ik ontving toen ik hier beklag over maakte. Laatse bestelling.

aankoop olympus

correcte service

Tevreden

Op en top service. Snel en professioneel. Zeer tevreden. Een aanrader

Service compétent, disponible et à l'écoute, Prix compétitifs

J'ai découvert le magasin à Luxembourg sur recommandation d'un ami et je suis très satisfait de ma première expérience avec cette enseigne. Les vendeurs ont bien écouté ce que je recherchais et ils m'ont conseillé de manière compétente en conséquence. Le choix sur place est très vaste et le site Web est également très complet et permet déjà de se faire une idée avant de se déplacer ou de réserver directement. Je reviendrai très certainement dans ce magasin.

Nikon z6

Leuke camera met veel mogelijkheden Veel uitleg gekregen van verkoopster

super

Super snelle afhandeling

Professioneel personeel

Onlangs een camera gaan kopen bij Kamera express in turnhout. Als een beginnende fotograaf was ik niet zeker welk ik zou kopen. Het personeel hielp me hierbij en legde alles zeer goed uit. Heb een canon eos 90D met efs 17-55mm f/2.8 Is Usm gekocht. En wat een pracht van een kamera . Zeer mooie foto’s zowel portret als landschap fotografie! Nogmaals bedankt!

Zorgvuldig advies bij een moeilijke keuze.

Bij de aanschaf van een sony A7 mark III body met lens heeft men vakkundig bijgestaan om de juiste keuze te maken. Men had geduld en men was niet overhaast om tot een aankoop over te gaan. Eveneens werd een correcte prijs overeen gekomen. 100 % tevreden.

Perfecte service.

Voor de aankoop van een nieuw fototoestel heb ik de nodige deskundige uitleg gekregen waardoor ik de juiste keuze heb kunnen maken. Perfecte service !

Ik ben bij kamera express te Turnhout geweest. Maken tijd en zoeken mee naar wat je nodig hebt.

Tevreden!

Vriendelijke bediening, zeer behulpzaam. Ook overname van het oude toestel.

bis jetzt alles bestens

bis jetzt alles bestens

Mooie afprijzing tweedehands lenzen!

Lenzen in perfecte staat en snel geleverd!

Blij dat ik in een winkel kan kopen

Ik heb juist een nieuw fototoestel gekocht bij Kamera Express te Turnhout. Ik koop al jaren mijn fotospullen bij hun. Vandaag weer ondervonden dat in deze winkel mensen staan die hun producten kennen en mij zeer goed kunnen informeren over welke keuze ik best kan maken. Voor mij hoeven die webwinkels niet. Geef mij maar een echte winkel met goede verkopers die weten wat hun klanten willen zonder hen overbodige spullen aan te smeren. Bedankt Kamera Express Turnhout.

Vakkundig en klantvriendelijk verder geholpen

Vriendelijk ontvangen, deskundig verder geholpen. Topservice!

correcte service

bij het zoeken naar nieuwe DSLR, even langs geweest in de winkel, om de laatste vragen rond mijn shortlist te bespreken. Toestellen even bekeken, en hop: betalen en mee naar huis. Paar bedenkingen: - prijzen geafficheerd in winkel bleken wel niet de juiste (bij afrekening bleek tarief nog lager) - toch verschillende lege display-plekken in het uitstalraam van de Nikon toestellen

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610