Best prices on the market and one day shipping!

I have been searching for the best prices on video/photography equipment And Kamera Express has the best value including warranty and a student cashbak option. Thanks to these guys!

Goede betrouwbare shop met verkopers met de juiste kennis

Een van mijn favoriete webshops voor fotografie materiaal. Duidelijke website, goede prijzen en goede uitleg. Enkel is door de drukte momenteel contact met hun wat moeilijker als anders. Door de omstandigheden niet onbegrijpelijk.

Goede service voor een goede faire prijs

Kamera Express steekt duidelijk werk in hun website; goede en complete info met eventueel bijhorende combideals. De prijs van wat ik gekocht heb vond ik elders niet goedkoper. Besteld voor 23:59h en effectief daags nadien geleverd. Goede service en prijs kwaliteit.

Grote tevredenheid over winkelvoorraad en personeel

Kamera-express Wemmel personeel staat je goed bij. Top dat er voorraad is. De aankoop van de fullframe Nikon 750 is een goede prijs/kwaliteit aanvulling voor mijn bestaande Nikon D7500 en bestaande objectieven. Zo hoef ik in verschillende situaties niet altijd van objectief te wisselen. En de knopjes zijn zowat allemaal dezelfde. We gaan er nog jaren plezier aan beleven.

Super service

Mijn bestelling kwam supersnel toe, netjes verpakt en precies zoals ze beschreven stond op de site. Netjes !

Ik Ben altijd Blij met het manier werken! Altijd als ik iets bestel komt hem op Tijd! Daroom Koop ik daar al mijn gear!

Reeds enige tijd tevreden klant

Mijn laatste aankoop is een objectief van Olympus, zéér gunstige prijs en vlotte snelle levering. Ik kom regelmatig eens kijken op deze site, en met succes.

vlotte en correcte afhandeling

De prijzen op de webshop zijn zeer competitief. De actie voor 5 jaar garantie is ook een zeer interessant gegeven. Het bestellen van de tv ging vlot, net als levering. Een zeer goeie transactie zoals het hoort.

Professionele winkel en vriendelijke verkopers

Ik heb onlangs een Canon EOS R camera gekocht met een RF 24-105 mm F/4L en een Canon RF 35 mm 1/8 IS Macro lens. Ik had reeds alle informatie online opgezocht maar zag het toch niet zitten om deze aankoop online te doen. Ben naar winkel in Antwerpen gegaan en zeer professioneel verder geholpen. Er was 1 lens op dat ogenblik niet voorradig maar enkele dagen later kreeg ik berichtje dat ze was binnengekomen en ze kon komen ophalen. Ik ben ook zeer tevreden van het materiaal dat ik gekocht heb.

Goeie ervaring

Wij gingen op zoek naar een nieuwe camera. Wij kregen uitstekende hulp van Kamera Express in Dilbeek, met voldoende uitleg in moeilijke omstandigheden (wegens covid-19).

Uitstekende ervaring met Kamera Express

Via internet Kamera Express bekeken omdat ik een nieuwe camera wou kopen. De prijs was op dat moment de beste die te vinden was. Gebeld naar winkel voor inlichtingen. Verkoper zei: morgen komen er binnen als je wil leg ik er een voor u opzij. Vond ik heel positief. Iets later een gekocht. Ze waren heel vriendelijk en voorzichtig(Corona). Vroegen herhaaldelijk of ik nog iets nodig had of met wat ze me konden helpen. Positieve ervaring.

Snelle en goed verpakte levering van mijn camera. Alles zoals verwacht van een professioneel bedrijf.

patient and pleasant

I was in the antwerp stoer and had a great service by steven. He was patient and knowlegable as I took about an hour+ choosing around.

Just great - most pleasent purchase since a long time

Just bought really great Nikon Z50 + kit lens + adapter + I even got a free Nikon camera bag. Everything much cheaper than in any other place - best combination ever. Sellers are really friendly and helpful, perfect service in English which is really important in those days. Shop in Luxembourg is really big, you can find everything you need - fully recommend.

een super service

na een bestelling online was er met het afronden iets fout gegaan , wat na een tel gelijk opgelost is . de spullen zijn korekt geleverd de volgende dag

vernieuwing

Ik heb me vandaag een Nikon 7500+Tamron 18-400mm aangekocht. Mijn vorige toestel was ook een Nikon, D80 en was aan vervanging toe. Nu nog één en ander uitzoeken van mijn nieuw toestel, maar ik weet nu al dat ik een prachtige camera heb gekocht. Alles is goed uitgelegd in de winkel te Gent en op de afgesproken tijd was de lens ter plaatse.

Fantastische hulp om mijn eerst “echte” camera te kiezen.

De Nikon D5600 is a goed camera met voldoende opties om in verschillende situaties te fotograferen. Voor mij als beginnende fotograaf is het een top keuze!

Tevreden

Correcte afhandeling, juiste prijzen, mooie stock, goede uitleg. Heb me de fujifilm X-T4 met kitlens en de XF56mmF1.2 aangekocht bij Kamera Express, hierbij voldoende en goede uitleg ontvangen. Eerder dit jaar had ik reeds de XF23mmF1.4 aangekocht. Ik kan Kamera Express echt aanbevelen want heb er heel mijn uitrusting gekocht.

Rapidité, efficacité, prix compétitif

Prix moins cher que la concurrence avec service de livraison incroyablement rapide. Même en ces temps difficiles, j'ai toujours été livré le lendemain. Ca fait la force de kamera-express. Je ne commande plus que chez eux. Service de qualité, paiement aisé et réaction rapide. De plus, il y a des boutiques sur la Belgique. Simplement génial!!

Vlotte bestelling, vlug geleverd

Kamera besteld, goede prijs en vlot geleverd

Geweldige service

Vandaag kocht ik bij Kamera Express in Turnhout een Nikon D7500, 70-300mm Lens, rugzak en diverse accesoires. Dit alles ter vervanging van mijn huidige Nikon D3100. Zeer vriendelijk personeel, goede service en een superduidelijke uitleg van Yoshi over alle accessoires. Ik blijf zeker klant bij Kamera Express en kan niet anders dan hun aanbevelen! Ik kijk enorm uit naar al het fotoplezier dat ik weer zal beleven!

Super tevreden

Zeer snel geleverd . Goede prijzen en duidelijke omschrijving op de website. Meer moet dat niet zijn.

Conseils et achat appareil photo

bon accueil informations en lien avec questionnement bons conseils renseignements complets

Tevreden

Wij zijn tevreden met ons product.

tevreden

Kleine vertraging door problemen maar afgezien van zeer tevreden.

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610