Te laat geleverd

De aangegeven levertijd is niet altijd correct. Ik heb langer dan normaal moeten wachten op mijn bestelling. Ook volgde er geen compensatie voor het extra wachten. Het product zelf was wel in orde.

Great service & Fast

Ordered on Wednesday and received on Thursday!

Vlotte Service

De website geeft een duidelijk en gebruiksvriendelijk overzicht van de de aangeboden toestellen. Ik kon hierdoor goed voorbereid de winkel instappen. De verkoper gaf goede tips om mijn aankoop te optimaliseren.

Tof om een camera te kopen bij mensen die ook fotografen zijn.

Heel blij met mijn nieuwe camera. Had op voorhand wel reviews gelezen en het klopte, goeie uitleg, door fotografen zelfs. Dus dat gaf bij extra vragen en of in mijn geval eerste keer dure aankoop camera een betrouwbaarder gevoel. Ook hier worden enkel camera's verkocht en dat was ook voor mij een pluspunt. Ook de uitgebreide keuze van camera's en toebehoren.

top klantendienst

Ik heb een flitser gekocht op deze website en deze was aangekomen na 2 werkdagen, Ik had echter het probleem dat deze niet paste op mijn camera, Na de klantendienst te bellen werd ik geadviseerd om naar een winkel te gaan, Ik ben uiteindelijk naar dilbeek gegaan en daar werd alles voor me nagekeken, uiteindelijk heb ik de verkeerde flitser retour gegeven en heb ik een nieuwe gekocht onder aanraden van de verkoper, deze kreeg ik de eerstvolgende werkdag al thuis, top winkel

correct afgehandeld

Heb bij Kamera express een sony rx 100 VII compactcamera aangekocht. De levering werd correct afgehandeld

Uitstekende combinatie van fysieke winkels en online verkoop

Kamera Express is uniek door zijn combinatie van fysieke winkels en online verkoop. Ik heb ook ouder materiaal kunnen inruilen en korting gekregen op de aankoop van mijn nieuwe camera. Top ervaring!

Vriendelijk personeel, snel geholpen, voldoende corona veiligheidsmaatregelen.

Een canon camera via website gereserveerd en 1 uur later afgehaald.

Une très bonne 1ère impression

On a pas de seconde chance pour une première bonne impression. Et ici, ça s'est très bien passé pour ma 1ère commande via le site web. Livraison à Dilbeek avec des délais conformes à ce qui était annoncé malgré ces temps difficiles dû au confinement, service client efficace, la personne au comptoir bilingue, accès au magasin facile. Et enfin, le prix était déjà bien calibré, mais avec la garantie à 5 ans, c'est encore meilleur. Sur toute la ligne, une excellente 1ère expérience.

Een fantastische winkel met een uitstekende service de beste fotowinkel van de BENELUX

Mijn eerste aankoop bij kamera-express was een dji mavic pro drone de werknemer in de superstore heeft mij heel goed geholpen met welke drone het beste voor mij is. Later bestelde ik ook nog een paar drone onderdelen , lenses, batterijen , dji osmo pocket , en alles werd de volgende dag geleverd. Als ik hier en daar vragen heb of advies kan ik altijd terecht in de superstore van turnhout waar ze mij altijd kunnen helpen Veruit de beste foto/videowinkel uit de BENELUX.

Super aankoop!

Toestel online gekozen en gereserveerd voor afhaling in de superstore in Antwerpen. Een uur later in mijn bezit! Vriendelijke en vlotte bediening.

goede ervaring

Ik koop al jaren bij Kamera Express.be .Laagste prijsgarantie word altijd opgevolgd; goede uitleg in de winkel. Ik vind het ook goed dat er nog een winkel is waar dat ge aankoop kunt bekijken.Als ge niet content bent over een aankoop geen probleem om het te retourneren.

Super Kamera, goed Service en levering

Prächtige Kamera omee te Filmen. Videos en Fotos in 4k.super service

Perfecte service

Producten zeer snel geleverd, via PostNL. Website zeer accuraat over gegevens (afmetingen, mogelijkheden) van het artikel.

bestelling-opvolging-levering : TOP

Zoals hierboven vermeld alles top.Dat zijn de sterke punten van Kamera express en postNL

Achat appareil photo

Excellente

zeer tevreden

prijs/kwaliteit is perfect alsook de leveringstijd !!!

satisfaction

j'attend ma commande ,j'espere je serais satisfait

Winkel en gekochte lens zijn top.

Afgelopen maandag in Kamera express Antwerpen een nieuwe lens Nikon AF-S 300mm F/4.0 E PF ED VR aangekocht. Omdat het eerste openingsdag was na lockdown in België hebben ze deze moeten bestellen. 2 dagen later (vroeger dan verwacht) kreeg ik al mail dat ik mijn lens mocht komen afhalen. Ik heb ze daarna direct uitgetest en het resultaat is verbluffend. Scherpe beelden en een lichte lens die gemakkelijk hanteerbaar is. Dit wordt mijn nieuwe beste vriend tijdens mijn wandelingen. Ook heel tevreden over de zeer goede uitleg en service van Kamera express Antwerpen waar ze zeker rekening hebben gehouden met de coraonamaatregelen (social distancing, plexiglas, mondmaskers...). Ik ben een zeer tevreden klant.

Rapide mais pas tout à fait honnête

J'ai acheté un appareil photo qui était vendu avec cach back de 100 euros , J'ai reçu l'appareil le lendemain jusque la ok .Mais jamais reçu le cach back , le lendemain de l'achat la promotion avait disparu du site et le service après vente te fait tourner en rond...Alors m'éfiez vous des promotions et des sois disant cach back... Assez décevant..C'était ma première expérience et peut être la dernière... j'attend toujours des nouvelles de l'après vente qui laisse couler le poisson...

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Perfect delivery - perfect packed

The body Nikon D850 was arrived at time without issue. Ordered the monday evening - delivered Tuesday as mentionned. What a good service Thank you This Nikon is a gem

Één snelle levering met daarbij nog een snelle respons op vragen die ik stelde, ook een goed tracking systeem. Dankuwel

Met Kamera Express.be zit je volgens mij altijd goed .

Heb al verschillende dingen aangekocht bij Kamera Express en dit is telkens voorbeeldig gelopen, levering zoals afgesproken, had ik eens vragen die werden op de kortste keren opgelost steeds hulpvaardige en vriendelijke medewerkers zowel telefonisch als via email . Mijn ervaring met Kamera Express is over de ganse lijn positief, ik kan niet anders zeggen tegen de medewerkers doe zo voort jullie zijn goed bezig ..

1er achat sur ce site d'un appareil photos panasonic FZ2000

transaction impeccable et rapide ,objet en super état,tres bonne experience que je recommande sans problème merci

De bestelling en levering is vlot verlopen.

Het is vlot verlopen. Ik kon mijn bestelling betalen met bancontact en dat was handig. De website is overzichtelijk. De aanbieding was aantrekkelijk. De levering was goed en eenvoudig te volgen. Het is tijdig en netjes bezorgd. Dankjewel! Hopelijk werkt het fototoestel perfect. Dat moet ik nog testen, eerst de batterij opladen.

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610