Steeds vakkundige uitleg en nabestelling werd foutloos geleverd.

Perfect verlopen.

Mijn bestelling werd 's anderendaags correct geleverd. Verpakking was degelijk. Item 100% in orde.

Een grote upgrade van 500D naar 90D

Een schitterend toestel waar 10 jaar tussentijd een wereld van verschil is.

Belle expérience

Je voulais une camera, le vendeur m'a donné des conseils qui m'ont permis de choisir la camera adapté à mon projet... bon rapport qualité prix

Scherpe prijs, goede service

Ik vond de compactcamera tegen een scherpe prijs bij Kamera Express. Bestellen, 2 dagen later thuis! zeer correcte service!

Goederen geleverd, potentieel voor verbetering

Bestelling via de webshop geplaatst voor afhaling in een store. Betaling via banccontact werd afgebroken. (omdat mijn limiet overschreden werd). Daardoor werd er geen orderbevesting gestuurd + zat het order in een "onbetaalde status". Via de website berichtje naar klantenservice, nooit een antwoord ontvangen. Volgende dag dan maar de klantenservice gebeld. Vlot geholpen, werd gevraagd om bedrag over te schrijven. Enekele dagen later (nodig voor de verwerking van de overschrijving) kreeg ik mail dat de betaling ontvangen was en dat de goederen verstuurd werden. In de mail stond ook dat ik nieuw bericht ontvang als de goederen in de store beschikbaar zijn. Na enekel dagen geen bericht, mail naar klantendiesnt - nooit antwoord ontvangen. Uiteindelijk opnieuw gebeld, bleek dat de goederen al enkele dagen in de store waren. Kon dus dezelfde dag nog alles afhalen, en in de store verliep dan alles vlot. Kortom: goederen zijn geleverd, maar je moet zelf bellen naar klantenservice en het automatisch verwerken van weborders kan ook nog verbeterd worden. Van de artikelen

Geweldige Service !

Kamera Express Turnhout , zeer vriendelijke bediening en correcte uitleg op al je vragen meermaals in de winkel geweest, nu ook besteld langs de Webwinkel , de website mooi opgebouwd en eenvoudig in gebruik. Zeer zeker geef ik deze winkel mijn vertrouwen en zal daar zeker in de toekomst nog kopen .

In orde

Ik ben zeer tevreden over de servies van Kamera Express Grt,G.Osten

Een prachtig toestel

Na een jaar de reviews te bekijken van de Eos R, heb ik er mij één aangeschaft. Met de bekende menu's van canon, is het niet zo moeilijk om er mee te fotograferen. Het is mijn eerste systeemcamera en ik ben heel tevreden.

perfect

perfecte koopervaring. Mensen die weten waarover ze praten. Er wordt geluisterd wat je wensen zijn en er worden mogelijkheden aangereikt. Zeker aan te bevelen.

Perfecte koopervaring

Na het vergelijken van de prijs besloot ik om mijn nieuwe fototoestel te kopen bij Kamera Express.be. De aankoop en betaling verliepen probleemloos, de aankoopbevestiging volgde vlot. Aankoop in het weekend ... dinsdagochtend werd het fototoestel door de pakjesdienst bezorgd ... TOP!!! Héél tevreden met mijn aankoop!!

Snelle service!

Snel geholpen en een helpende hand om het toestel in de wagen te krijgen.

Camer Express : un magasin génial avec beaucoup de choix a des prix attractifs. .

super bien accueilli et surtout très bien conseiller, pas mal de stock et un prix imbattable. vous êtes géniaux ne changer rien.

Heel tevreden

Ik heb mijn pakketje ontvangen en bestelling ging ook vlot. Het was ook zeer goed verpakt. Ik ben heel tevreden met mijn pakketje. Bedankt!

Ik heb onlangs de Fujifilm XF 55-200mm aangekocht bij Kamera Express en heb het dit weekend kunnen testen en ben er zeer tevreden over ....snel en scherp

Nooit problemen gehad.

In het verleden al vaak online van besteld en nooit problemen gehad. Ben gisteren in de winkel geweest in Turnhout en het personeel was heel vriendelijk had kennis van hun stuk en helpte mij volledig uit.

Vlotte samenwerking en afhandeling

Goede voorraad in tegenstelling met andere bedrijven

Ik kocht onlangs bij Kamera Express Turnhout een Tamron objectief 18-400 mm voor mijn Nikon camera. Het viel mij op ondanks de drukke december periode, dat men voor elke klant voldoende tijd nam, om de klant te informeren en te helpen bij zijn aankoop.

zeer bekwaam en vriendelijk personeel.(gent)

Op al mijn vragen kreeg ik een zeer duidelijk en professioneel antwoord. Is een aanrader om daar je toestel te kopen.

Altijd goeie Service !!!!

Ik krijgen altijd goeie antwoord op mijn vragen !!!

Tout s'est bien passé

Super vendeur qui explique bien et service très bien

Belle découverte de Kamera Expree

J'ai découvert le Superstore Kamera Express de Luxembourg, et je n'ai pas été déçu. J'ai été très bien accueilli et conseillé. Les prix sont ultra compétitif et il y a un beau choix d'articles et de services. Je recommande +++

Vriendelijke behulpzame bediening

Vriendelijke behulpzame bediening in Dilbeek

Très bonne expérience

Personnel multilingue compétent et connaissant très bien leurs produits, ce qui devient rare. Quand aux produits proposés, ils ont tout ce qu'ils vous faut, et même plus.

Goed advies, aantrekkelijke prijzen

Ik heb zonet mijn tweede camera gekocht in Kamera Express (Gent) en kreeg daar opnieuw goed advies. Het feit dat je oude camera ook wordt overgenomen is zeker meegenomen! Ook de prijzen zijn de beste van de markt, dus mij hoor je niet klagen!

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610