Verkäufer kompetent und hilfsbereit.

Ich habe eine Sytemkamera Nikon Z7 gekauft. Preis war o.k. Verkäufer sympathisch und kompetent. Habe allerdings festgestellt, dass die Firmware inzwischen überholt war und das Update nicht erfolgt ist.

Zeer snelle levering en prachtig product

De bestelling was geplaatst op 31/12/2019 en op 03/01/2020 was deze al in mijn bezit! Alles was net zoals omschreven op de site en kwam netjes verpakt met voldoende bescherming tegen schokken etc.

Perfect.

Behulpzaam en bekwaam personeel. Vriendelijk en steeds bereid tot verstrekken van bijkomende informatie.

Uitstekende service

Nu eens online mijn aankopen gedaan, normaal ga ik steeds naar het filiaal in Maastricht. Online super makkelijk en overzichtelijke online shop. En zoals vermeld vandaag besteld en de dag nadien geleverd... was ook zo...Top Een aanrader en zal het zeker aanbevelen ..

Excellente expérience en magasin

Vendeur à l'écoute et de très bons conseils. Prends le temps de vous servir. Explications complètes et claire. Ne pousse pas à la vente. Prix concurrentiel et 3 ans de garantie en plus. Entièrement satisfait.

zeer vlot en correct aan hele scherpe prijs

Bestelling werd, zelfs tijdens de feestdagen heel snel geleverd. Heel tevreden van zowel service als toestel. Mooi pakket van kamera samen met accessoires aan heel scherpe prijs.

Vlotte & snelle levering

super, zelfs tijdens de drukke feestdagen !!

10 op 10

Heb in de maand december een videocamera camera Sony FDR-AX53 4K gekocht bij kamera –express in Gent, ben al 28 jaar video filmer is mijn 3de Sony toestel eerst DCR-VX2000E dan de FX 1, en nu FDR AX 53 4k, wat een verschil beeld kwaliteit ongelooflijk, kleur scherpte diepte, natuurlijk een aanpassing van cachetten, nu naar SSD kaart , en de zoom perfect met zijn steady Shot Was het een beetje moe van te gaan filmen, de camera die te zwaar was aan gezien mijn leeftijd 85 jaar, maar nu kan ik niet binnen blijven met mijn nieuw speelgoedje

Goede info,ervaren medewerkers

Bij mijn aankoop van de speaker Heos 7 , goede uitleg gekregen over het aansluiten van mijn eerste toestel.Het is belangrijk dat je het eerste toestel aansluit op modem via de ethernetkabel zodat de Heos 7 zijn updates kan uitvoeren,en verbinding kan maken met Uw wifi. Vergeet zeker ook niet de app te installeren. Bedankt de info en mijn mooie aankoop

toch even teleur gesteld

Niet alles wat ik bestelde heb ik ontvangen. Ik had een batterij-grip bij besteld en een bijhorende batterij, een LP-E17, wat heb ik gekregen een LP-E6N, waar ik niks mee kan doe. Al het ander was uitstekend, hoe kan ik die niet gevraagde batterij vervangen krijgen aub ? Dit met groeten van Rodjer Serlet

Perfect!!

Zoals beloofd, 's avonds voor 23.u besteld de volgende dag geleverd. Prima!!

Handige compacte full frame camera

Toestel zeer makkelijk in gebruik.

service ok

prix intéressant, rapidité d’envoi, garantie de 3 ans supplémentaire.

Zeer volledig assortiment,

De ervaring begint bij de website; zeer uitgebreid, goede informatie en reviews. Eens de verkenning gebeurd, kan je rekenen op uitgebreid advies in de shop, en belangrijk een uitgebreide stock zodat je niet blind koopt. Zeer vriendelijk personeel.

Tevreden

Heel tevreden over service, snel geholpen, vriendelijk personeel, aangename winkel!

Super service

Bij de aankoop van mijn nieuwe camera werd ik super geholpen met de nodige deskundige uitleg in de Kamera Express winkel in Turnhout. Hier kom ik zeker terug.

Perfecte service en snelle levering

De bestelling verliep vlot en de levering werd snel uitgevoerd. Echt makkelijk en top service.

Al van toen fotografie nog een raar begrip voor mij was, ging ik mijn materiaal hier halen. Ik ben altijd ontzettend goed voort geholpen en men nam de tijd om me ook de juiste info te geven. Ondertussen ken ik er zelf al wat meer van, maar iedere keer ik er kom ga ik toch weer naar huis met tips en tricks. Ik heb hier al 3 body's, 5 objectieven, massa's geheugenkaartjes, een trolley, fototas,... gekocht. Allemaal in uitstekende staat. Voor het reinigen van mijn camera's kan ik hier ook terecht. Alles wat ik nodig heb, is gewoon daar.

Goede service en prijs/kwaliteit

Mooie prijs voor mijn aangekochte Nikon Z50, ook een gratis tas bij gekregen. Er ontbrak nog een lens op datum aankoop maar deze werd een kleine twee weken later netjes afgeleverd in de winkel.

Een gelukkig man

Ik zocht een compact camera, gemakkelijk mee te nemen en toch van betere kwaliteit dan de foto's genomen met de smartphone. Er was ook een budget voorzien om hierbinnen zoveel als mogelijk te verkrijgen. Mijn vorige compact was ook Sony en nu kwam ik terug, na lang vergelijken, bij hetzelfde merk. Mijn voorkeur ging naar de SONY Cybershot DSC-RX100 mark III. Voordeel is dat ik de logica van de uitgebreide menu's al door en door ken. Het blijven natuurlijk breekbare spullen maar daarom nam ik nu ook een extra verzekering met het aangeboden Careplan bij KAMERAEXPRESS. (je weet immers nooit) De vorige werkt nog maar kreeg een vochtplek op de lens die zich op iedere foto laat zien.. In de zaak van KAMERAEXPRESS werd ik op een deskundige, directe en spontane manier geholpen. De laatste twijfel werd weggenomen. Natuurlijk heb ik dit toestel reeds aan een kritisch onderzoek onderworpen met allerlei testen en probeersels. En... ik ben tevreden met deze aankoop. De extra prijsverlaging en de vele extra's die in dit aanbod vervat waren zijn natuurlijk ook meegenomen. Dit was tevens de aanzet om er de CarePlan dekking meteen bij te nemen. (€23 + eenmalig €5 voor administratiekosten) Zoals ze hier zeggen "het is in de sacoche"

Net in december de canon powershot G5x gekocht. Tot zover zeer tevreden over de opties en fotokwaliteit. Zeer mooie foto’s deze kerst!

no problem super experience

J'ai commandé sur le site et j'ai reçu le matériel très rapidement malgré les difficultés de livraison durant le black friday. Des informations complètes pour obtenir le cash back sony et un petit cadeau batterie supplémentaire très apprécié. Un grand merci pour ce service.

Zeer goed, vakkundige mensen en mooie prijzen!

Facillité et rapidité

J'ai acheté un Nikon Z6 via le site www.kamera-express.be. Le choix du produit, le paiement et la validation n'on pris que 10 min. Mon produit m'a été livré le lendemain vers 14h. je suis très heureux de mon achat et du service rapide et facile de Kamera express.

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610