Super klantgerichte service

Heb meerdere fototoestellen gekocht over de jaren en heb altijds een efficiente en hulpzame service gekregen. Hoog aanbevolen!

SUPER SERVICE

Très content du service et des produits achetés chez Kamera express

Heel goede service !

Heb mijn systeemcamera (Panasonic Lumix S1r) laten overkomen naar een van de superstores van Kamera Express, daar hij niet op voorraad was. Na een dag reeds een mailtje ontvangen dat hij in de winkel beschikbaar was (zonder aankoopverplichting). Op dit moment (met de cashback-actie van Panasonic nergens goedkoper te vinden). Bereidwillige, vlotte en vriendelijke bediening !

Très bon service

Très bon service

Een uitstekende start bij een bedrijf dat onbekend voor mij was

Mijn Canon 70D was aan vervanging toe. Kamera Express leek mij het bedrijf dat mij kon helpen, daar zij ook camera's verhuren. Achtereenvolgens heb ik de RP en de R gehuurd. Voor mij de ideale manier om bewust te kiezen. En als de R gratis ter huur wordt aangeboden, is dat meegenomen, toch? Het werd uiteindelijk de R. Over Kamera Express Gent niets dan lof, heel vriendelijke mensen en zeer behulpzaam. Als de dienst na verkoop even goed is verdient dit bedrijf de 5 sterren!

Lullig

Kamera Express heeft een rijk aanbod aan artikelen en hun super-stores zijn gemakkelijk en zeer klantvriendelijk. De website is echter een zooitje. Hun leveringen blijven lang uit. Veel langer dan de beloofde 'vandaag besteld, morgen in huis' garantie. Ik wacht momenteel al bijna 6 weken op een bestelling die een maximale levertijd van 2 weken had. Ik begrijp dat zij afhankelijk zijn van een externe leverancier, maar ik krijg zeer weinig hulp van de klantenservice. Het hangt ook heel erg af van wie je aan de lijn hebt of je al dan niet geholpen wordt. Er worden geen alternatieven voorgesteld om het op te lossen, ik moet voortdurend vissen of er al schot in de zaak is, er worden valse beloftes gemaakt. Ik vind dit een extreem slechte service waar ik en mijn klanten de dupe van zijn. Ik had veel liever een fijne review geschreven want er zijn ook zeker voordelen aan jullie winkel. Zeer vervelend en zeer jammer dit. Ik hoop dat hier in de toekomst verbetering in komt en dat andere klanten beter behandeld zullen worden, want dit kan echt niet Kamera Express. Edit na antwoord van Kamera-express Kamera-express heeft gereageerd op mijn review dat ze zien dat er e-mail contact is en graag meedenken naar een oplossing. Maar niets is minder waar. Ze blijven valse beloften maken en alle hulp laten ze uit. We zijn nu meer dan 7 weken verder en mijn bestelling is nog steeds niet geleverd noch is er een realistisch alternatief voorgesteld noch zijn ze op mijn voorstellen ingegaan. Hun houding blijft onverschillig. Ze negeren e-mails. Pas na 6 weken kwam het in ze op om even de productmanager te vragen of die aan de leverancier kan vragen waar de bestelling blijft. Ze komen afspraken niet na en het kan hun niets schelen dat hun klant hier de dupe van is. Wat een egoïstisch en lullig bedrijf!

Snelle service, goed advies, uitgebreid gamman, competitieve prijzen

Fuji X-T3 systeemcamera met 18-55mm zoomlens en 50mm prime gekocht bij Kamera-express in de store van Antwerpen. Tweemaal binnen geweest voor advies, telkens uitgebreid en met kennis van zaken geholpen. Eén lens diende bijbesteld en werd twee dagen later in de winkel geleverd, er was ook mogelijkheid deze kosteloos aan huis te laten leveren. Uitgebreid assortiment aan lenzen en accessoires. Prijzen zijn zeker competitief.

Service impeccable !

Kamera-Express ont été disponibles et très réactifs. En plus des prix imbattables qu'ils proposent, leur service client nous a accompagné tout au long de notre achat ! Les conseillers clientèles sont compétents et savent orienter le client ! Nous recommandons sans hésitation !

Freundliche Bedienung, guter Preis

Ich habe eine Canon EOS R gekauft und wurde gut Beraten und freundlich bedient. Das Personal sucht immer nach einer angemessenen Lösung

Hyper décu

Boitier canon 77d d occasion commandé le 13.12.19 qui devait être livré le lendemain. Ne voyant rien arrivé j'envoie un premier mail en soirée...Pas de retour ! Je renvoie un mail le lundi matin (mon boitier est toujours signalé non expédié sur la page de mes commandes)...pas de retour, pas d'explications ! Troisième mail envoyé en soirée ...une réponse à 23H58 d'un certain martin qui en bref me dit qu'il fait le nécessaire pour que ma commande soit expédiée ce mardi soir. Je viens d'aller vérifier....elle n'est toujours pas expédiée. J'ai demandé l'aide "litige" de Paypal et demande à ce que le montant que j'ai payé pour rien ma soir remboursé et commande annulée puisqu'ils ne savent pas respecter leurs engagements. Affaire à suivre mais craint le pire...!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Top camera

Wat een verschil met mijn 70D Prijzig maar is het zeker waard niet twijfelen maar doen als je op zoek bent maar een nieuwe camera Zeer goed geholpen bij kamera express in Gent

Een kamera met veel mogelijkheden.

Een kamera met veel mogelijkheden, maar voor sportfilmen EN sportfoto's, is het in begin toch nog wat zoeken. En, vooral, omdat de bijgeleverde handleiding, u niet echt veel wijzer maakt! Tenzij dat misschien iemand mij een goede link/handleiding, kan bezorgen voor de Sony Cybershot DSC-HX350?!

De naam superstore waardig

Deze superstore is een aanwinst in de regio Gent waar de beginnende fotoliefhebber zowel als de gevorderde en de professional alles kan vinden wat hij nodig heeft tegen de beste prijzen. Tijdens mijn verschillende bezoeken aan de winkel in de maand november en december was het personeel zeer hulpvaardig en vriendelijk! Beslist een aanrader voor elke fotograaf!

Duidelijke info op de website

Goedr online winkel

tevreden met de aankoop

staff is heel vriendelijk en heeft mij goede advies gegeven.

Top !!!

Bestellen en ontvangen zonder probleem. Alles zeer goed verpakt en altijd een zeer goede behandeling.

Snelle levering.

Snelle levering en voordelige prijs.

Conseil d'experts et personnel très accueillant

Nous avons acheté un appareil photo pour notre fille chez Kamera Express Luxembourg et le vendeur nous a très bien conseillé. Le vendeur a pris le temps de nous expliquer tout en détail et de répondre à toutes nos questions. Vraiment trés satisfait du service et de l'acceuil dans ce magasin.

Sehr freundlicher Service und kompetente Beratung!

Ich habe eine Kamera im Kamera Express Shop in Luxemburg gekauft. Ich wurde sehr freundlich empfangen, und der Verkäufer nahm sich Zeit um auf alle meine Fragen einzugehen. Gerne wieder!

Een ramp!

Televisie besteld op 30 november. Ondertussen is het al 16 december. Nog steeds niets ontvangen. Al 5 verschillende redenen gehoord en al 5 keer gehoord dat ze een onderzoek gingen opstarten en daarna contact zullen opnemen. Daarna laten ze niets meer van zich horen. Ze zeggen nooit eens sorry of bieden geen andere oplossingen.

Top toeste!

Mensen met kennis en een luisterend oor naar de klant toe. Zonder druk voor aankoop en tijd voor de klant. Eerlijk in antwoord en mening. Top verkoper, Bedankt!

Reléax et professionnel

Ecoute du client et orientation vers le produit selon besoins client

De très bon conseils, personnel à l'écoute

J'ai acheté un objectif Nikon 24 70 F2.8 G au magasin de Luxembourg, le personnel est à l'écoute de ce que l'on a besoin. Les prix sont très compétitifs

Bons conseils et prix imbattable

Je cherchais un appareil Lumix avec puce 4/3. J'hésitais entre le Lumix Gx9 et le Lx100m2. Suite aux recommandations du vendeur et l'usage j'ai été guidé vers le Lx100, moins encombrant et plus léger. Le lendemain j'ai acheté cet appareil.

Uitstekende ervaring!

Nadat ik vanmorgen mijn fujinon 50-140 mm lens via de website had gereserveerd lag ze na een uurtje mooi op mij te wachten in de KameraExpress winkel te Gent. Eersteklas bediening en vakkundig advies tijdens het afhalen. Uitstekende ervaring!

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610