Uitstekende service

Voor de eerste maal iets besteld bij Kamera Express.be super leuke ervaring bedankt voor de super snelle levering Odette

Goede systeemcamera XT-3 , prachtige Foto's

Na een reflex Nikon D40x te hebben gehad , ben ik overgestapt naar Fujifilm XT-30. Prachtige foto's zowel in manuele als automatische stand. Door de goeie lichtsterke lens erbij 2.8, heb ik zoals wou ,Fotos binnen kunnen nemen zonder te flitsen. Heel tevreden over het toestel en de uitleg in de winkel. De naservice via telefoon of email =>er was geen service. Dit is in orde gekomen door m'n geduldigheid als klant. grts

1ère expérience et c'est 1 succès à tout point de vue

Après avoir comparé de nombreux sites, c'est chez Kamera Express.be que j'ai acheté mon Olympus OM-D E mark10iii ! Commandé jeudi et livré le lendemain en tout sécurité! Belle expérience, Site très sérieux que je recommande. grand MERCI

Beste prijs en garantie, perfect bestelproces en verzending.

Aankoop van een camcorder Panasonic HC-VXF1 verliep op wieltjes. Na zoeken en vergelijken sprong Kamera Express direct naar voren. Beste prijs en garantie (5 jaar!), soepel bestelproces, levering de volgende dag op het aangeduide tijdslot, Bovendien gratis cursussen Vloggen en Basis videografie. Top!

Dienst na verkoop neemt gewoon niet op.

Heb een statief Cullman Concept gekocht, goede prijs/ kwaliteit, maar na 2 maand komt een gedeelte van de kop los. Heb verschillende keren naar de klantendienst gebeld maar er wordt gewoon niet opgenomen. Met het gevolg dat ik 30km moet doen om naar de winkel te gaan; Sowieso zou een web-winkel een perfecte dienst na verkoop moeten hebben, maar dat is dus niet het geval bij Kamera Express, jammer.

Beste prijs, snelle levering! Super tevreden Eric

Une première réussie!

Premier achat au nouveau et premier magasin de KAMERA-EXPRESS au Luxembourg à Howald. Je suis satisfait de l'accueil sympathique et de la compétence du personnel. Grand choix et stock de matériel et articles de premier choix. Parking aisé et gratuit!

pleinement satisfait

pleinement satisfait par le professionnalisme des vendeurs qui m'ont parfaitement aiguiller et conseiller. Ils ont vraiment pris le temps de m'expliquer et conseiller. Ils sont parfaitement au courant de ce qu'ils vendent et on vois bien qu'ils aiment la photographie. Merci à l'équipe de Dilbeek.

Uitstekende service - met kennis van zaken - en vlugge bediening

Op zoek naar de beste keuze in Nikon Body voor het professioneel fotograferen van kunstschilderijen, landschappen en straatfotografie kreeg ik een zeer goede introductie, vraagstelling en vergelijking van de mogelijkheden van de verschillende modellen. Daarenboven had ik ook nood aan verlichtingsbronnen en kon ik deze in de winkel vergelijken en uittesten. Prima service en daarenboven 5 jaren garantie.

Licht toestel

Makkelijk te installeren. Ligt goed id hand

Overzichtelijke website, ruim aanbod en eerlijke prijzen.

Vooral de filtermogelijkheden leiden je snel naar het juiste product waar je naar op zoek bent.

Alle stappen om een bestelling te plaatsen zijn heel duidelijk uitgelegd van begin tot aan betaling. Artikels zijn ook overzichtelijk en ook snelle levering. Prettige feestdagen Mvg Anja

Vriendelijke bediening

Ik ben als proffesionele fotograaf mijn aankopen bij camera expres Gent, een vlotte service en goede prijzen !

Super service in de winkel.

Onlangs kocht ik een Sony RX10IV in Turnhout. Mijn bedoeling was eigenlijk een tweedehands professsioneel reflex toestel te kopen met enkele lenzen. Deze aankoop zou mij minstens 4500 euro of meer gekost hebben voor het toestel dat ik voor ogen had. Maar door erover te praten wat mijn intenties waren en wat ik ermee zou willen fotograferen stelde hij mij een toestel voor dat voor mij beter geschikt was en is mijn keuze uiteindelijk gevallen op bovenstaand toestel. Alsnog een forse aankoop maar de eerste bevindingen wijzen uit dat dit een uitermate goed toestel is dat zijn prijs meer dan waard is.

Professionele hulp

Duidelijke en snelle hulp bij kiezen van een tv. Veel kennis over de producten en geen gevoel dat je moet kopen.

Goede dienstverlening en veel keuze

Als leek in de fotografie stapte ik de winkel binnen. Ik werd meteen verder geholpen door een vriendelijke medewerker die me in begrijpbare taal alles uitlegde wat ik moest weten. Uiteindelijk vond ik het toestel dat het beste bij mijn doelstellingen aansloot. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad dat ik hier mijn toestel kocht.

Deskundige uitleg gekregen met het nodige advies en raad, prima service.

Super achat

J'ai acheté le panasonic G7 avec objectif 14-140mm. J'ai acheté cet appareil comme deuxième appareil, je suis surpris de la qualité des images et surtout de la réactivité de l'appareil. Cet appareil est petit et très discret mais il joue dans la classe des grands.

Goede winkel en vriendelijke medewerkers.

Aan de kassa verkoper heeft goed geholpen met kiezen.Ook met kiezen accesoires met uitleg erbij.Top winkel.

TOP ervaring !!!

Donderdag een Fuji XH1 met battery grip kit besteld. Vrijdag reeds de body geleverd - zaterdag de grip kit. Tevens netjes antwoord gekregen op een vraag (via mail) tav de klantendienst nav de seperate levering. Perfect tevreden.

Correcte en zeer vriendelijke dienstverlening

Steeds zeer goed met juiste kennis van zaken geholpen. Ze maken voor iedereen zoveel tijd vrij als nodig en laten je nooit met vragen weer vertrekken. Je voelt je nooit verplicht iets te kopen waardoor het aangenaam is om langs te komen in de winkel.

prettige aankoop van een camcorder sony fdr ax53

Na beoordeling in mijn videoclub ben ik gaan kijken voor een nieuwe camera sony fdr ax53. dit is mijjn tweede aankoop van een camera bij kamera express. Reservatie per internet. De dag daarop beschikbaar in dilbeek. Ondanks de eindejaars feesten is er gratis parking inderdaad beschikbaar. Het overhandigen van de nieuwe camera plus betaling vergde 25 minuten. I k had gevreesd dat de ring rond brussel volstopt zou zijn dat was het geval niet. De winkel in Dilbeek kan u ook in het frans helpen wat belangrijk is voor de mensen van het zuiden van het land. De prijs was lager dan die van sony luxemburg wat uitzonderlijk is door een cashback actievan sony ( alleen bij kameraexpress). Voor de faktuur na 8 dagen niet ontvangen maar in 10 minuten opgelost door klantendienst. bedankt

Vlot

Vlotte manier om te bestellen en betalen. Zeer vlotte levering: ik bestelde ’s avonds na 20u en had de zending de volgende morgen rond 9u30.

Snelle afhandeling bestelling na een deskundige uitleg

Goede praktische uitleg, vriendelijk, aanrader

Professionele info en tips

Voor aankoop van mijn nieuwe AF-S Nikkor 85 mm f/1.8G lens ging ik langs bij de Kamera Express winkel te Gent. Ik werd vriendelijk en kalm te woord gestaan door een professionele verkoper welke mij alle voor- en nadelen van deze lens uitlegde. Hij vergeleek ook meteen gelijkaardige lenzen van andere merken en deelde zijn eigen ervaring. Ook op mijn bijkomende vragen over studiomateriaal werd zeer deskundig ingegaan en er werden zelfs een aantal toestellen welke in de winkel opgesteld stonden, gedemonstreerd. Qua prijs zitten zij op niveau van gelijkaardige ketens, als je de moeite doet om tot in de winkel te gaan, krijg je de tips en kennis er dus gratis bij. Wat mij betreft een aanrader dus !

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610