Aanrader!

Goeie service en kwalitatieve producten

Best shop

After years of waiting, finally Kamera express exist in Luxembourg. The service is amazing, quality price + you can have 5 year garantie for your camera. I recommand you guys to buy your products in this shop.

super tevreden

Product zoals het moet voor dit prijs .

Uitstekende eerste indruk!

Dit was mijn eerste aankoop via Kamera Express. Vlot kunnen bestellen en betalen via hun website om nadien het product af te halen in de winkel in Dilbeek (België). Ook daar zeer vlot en goed geholpen door de medewerker. Deze gaf tips van mogelijke extra accessoires, zonder iets op te dringen. Ze zien me zeker nog terug!

Zeer correcte en snelle hulp bij bestellen, en afspraak voor levering.

Heel tevreden

Levering was zeer snel ter plaatse

Schitterend

De goederen waren niet op voorraad maar een goede klantenservice die dit ook op tijd liet weten

Hele goede en correcte service

Correcte en snelle service, klantgericht en scherp van prijs. Een aanrader !

Mooie deal!

Ik kocht de Canon 77D in pakket met lens, kaartje en handige rugzak. Gebruiksvriendelijk en intuïtief toestel met tal van functies, in mooi pakket met lens en rugzak, direct goed uitgerust! Vlotte afhandeling van de bestelling.

Heel snelle service en dat zelf tijdens black friday. 1 lens was die voorradig maar zelf die kreeg ik 3 dagen later toegestuurd.

Super service

Gisteren bezoek gebracht bij Kamera Express Dilbeek (B). Zeer behulpzame meedewerkers die hun tijd nemen voor uw vragen. Aangenaam!

De uitblinker in betaalbare fullframe!

Leuk apparaat om mee te werken. Ligt vlot in de hand en schiet mooie beelden.

Zeer tevreden, goedkoper

Ik heb een set fototoestel + zoom + tasje bijna 100€ minder dan de andere winkels gekocht. Als mijn bestel in de superstore aangekomen is, heb ik een email gekregen. En ook een vriendelijke service in de superstore zelf. Prima !

Fantastisch!!

Duidelijk tentoongesteld overzicht per merk in de winkel. Dankzij de medewerker weet men wat gekocht wordt zonder opdringerigheid.

Tres bien

Content du materiel et du prix :)

Accueil excellent et conseils précis

Le personnel de Kamera Express prend le temps de vous écouter, de vous présenter le matériel et de répondre à vos besoins.

Word altijd goed geholpen in winkel maar ook via telefoon

Excellente

Je suis très content. Très sérieux et professionnel. Top

Eerste keer en nooit meer

De site werkt het meeste van de tijd niet, zogezegd de dag erna in huis, maar na 3 dagen nog altijd niks ontvangen. Zelf achter mijn bevestigingsmail moeten vragen... Ik hoop dat de producten beter zijn dan het bedrijf zelf...

Bonne expérience

Clarté du site , facilité et bon service après-vente .

Très bon contact

J'ai pu recevoir de bons conseils techniques avant de choisir le matériel acheté. Pour compléter mon matériel, il manquait un objectif qui n'était pas de stock dans le magasin, je l'ai reçu par transporteur trois jours après à la maison. Je suis très satisfait

top service

klant vriendelijk ,heb je vragen over een product dan staan ze altijd klaar met de nodige info

Very professional !

Very responsive by phone, event if they were busy because of the Black Friday ! Shipment was in an absolute good condition. Very recommended !

Vlotte afhandeling

Ik heb een 65" tv gekocht bij Kamera-express. Het was een zeer scherpe prijs + een vlotte afhandeling.

Goed en vlot

Snel geleverd en correct product

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610