Heel tevreden van de service!

Wij werden gisteren enorm vriendelijk verder geholpen door de medewerkers van de winkel in Antwerpen, ondanks de drukte in de winkel door Black Friday. Correcte prijs, goede service, zeker 10/10!

Super service!

Wij werden ontzettend goed en vriendelijk geholpen door de medewerkers bij Kamera Express in Antwerpen. Ondanks de Black Friday drukte, werd geen moeite gespaard, enorm bedankt!

Perfecte verhandeling van mijn aankoop !!!

Er was een negatieve recensie en ik had er wat angst voor eerlijk gezegd. Maar ik moet het toegeven, een perfecte thuis-bezorging gehad van mijn bestelling. Hiermee raad ik iedereen aan om de diensten voor thuisbezorging van kamera express.be, niet in twijfel te trekken.

uitstekende service

Na contact kreeg ik onmiddellijk korting toen bleek dat de prijs van het toestel ergens anders goedkoper was. Heel vriendelijke en snelle response van de helpdesk

Zeer slechte communicatie en afhandeling herstelling

Juni 2019 een godox v1 gekocht. Er zat een productiefout in het glaasje vooraan op de flitser. Herstelling is pas op 22/11 retour. Ik heb minstens 5 maal telefonisch contact opgenomen. Telkens werd mij een statusupdate per mail beloofd. Niets gehoord. 5e keer bellen ben ik blijven volharden tot ik de info binne had. Toe is er eindelijk wat van gekomen. Ik heb betaald in juni 2019, en kan mijn product pas eind november 2019 gebruiken. Een compensatie kon men mij niet geven. Schandalig.

Vlot

Mijn bestelling werd vlot geleverd en is perfect in orde. Gemakkelijke betaling.

Zeer goede behandeling en correct afhandelen

Service personnel et qualifié

Dans le magasin de Luxembourg j'étais très bien accueilli par un personnel compétent. J'ai également été très surpris par le grand choix qu'offrait le magasin.

professionele service

Bij het zoeken naar het juiste materiaal kan je via de site snel chatten als je vragen hebt. De uitleg is steeds even duidelijk en correct.

Ik heb een hele goede uitleg gekregen bij men aankoop om zo de correcte keuze te maken.

Grand choix

Bon accueil au magasin de Luxembourg qui vient tout juste d’ouvrir. A visiter régulièrement. Beaucoup de disponibilité dans des accessoires souvent difficiles à trouver dans notre zone.

prima service

Ik ben mijn produkten zelf in de winkel in Gent gaan kopen. Zeer vriendelijk personeel en prima bediend.

GEWELDIG

gewoon perfecte service, besteld om 22.30 de dag erna geleverd om 11.00uur. sneller kan niet volgens mij.

Professioneel

Goed service bij de aankoop van mijn Fujifilm X-T3

een geweldige shop voor fotografen, alles onder één dak.

Mijn vrouw en ik zijn amateur natuur fotografen en wij werkte al jaren met Canon materiaal. Daar wij een dagje ouder worden werd het materiaal ons te zwaar en zochten naar een oplossing.Wij hebben Kamera Express gecontacteerd met de vraag om ons materiaal over te nemen zodat we konden overstappen naar Fujifilm. We werden heel goed geholpen en hebben eerlijke prijzen gekregen. Een woord, top winkel. Wij hebben ons dus Fujifilm X-H1 2maal, FUJINON XF100-400mmF4.5-5.6 R LM OIS WR 2maal, FUJINON XF18-135mmF3.5-5.6 R LM OIS WR, FUJINON XF10-24mmF4 R OIS 2 maal, FUJINON XF 80MM F2.8 LM OIS WR Macro. We zijn er reeds meerdere malen mee gaan fotograferen en zijn heel tevreden, scherp, snel stil en een stuk minder zwaar, wij zijn tevreden klanten.

Prima; fijn mens hielp goed; scherpe prijs

Goede service, fijne verkoper, hele goede deal. Would recommend.

Vriendelijke service

Ik kende Kamera Express uit mijn vroegere woonplaats en heb daar goede ervaringen. Nu mijn Canon camera kapot ging en ik op zoek moest naar een nieuwe camera, was ik heel blij te ontdekken, dat er een nieuwe winkel van Kamera Express vlakbij mij in de buurt geopend werd. Hoewel ik wist welke camera ik wilde kopen, wilde ik dat niet per internet doen, maar het apparaat eerst zelf in handen hebben en kunnen bekijken. Het personeel van de nieuwe winkel was vriendelijk en ervaren. Ze konden al mijn vragen beantwoorden. Omdat de winkel net drie dagen open was, werkte het computersysteem nog niet optimaal, maar dat leverde geen problemen op. De reden dat ik 4 sterren in plaats van 5 sterren geef, is dat ik het een beetje misleidend vind, dat er reclame gemaakt wordt met een verlengde garantie van 5 jaar, maar dat men daarvoor verplicht een review moet schrijven en de link toevoegen aan de aanvraag. Die verplichting van de review heb ik in de winkel of de reclame niet kunnen vinden.

Excellent service

Commande passée l'après-midi, et produit reçu le lendemain par PostNl ...parfait ! très bon emballage et produit dans sa boîte d'origine

tres bien

ok

Zeer tevreden van mijn Fuji X-T3 !

Ik ben overgestapt van Nikon D600 full frame naar Fuji X-T3. APC-S sensoren moeten tegenwoordig niet veel meer onderdoen voor full frame qua beeldkwaliteit. In ruil krijg je een kleiner en lichter toestel met extra technologische snufjes tegen een relatief betaalbare prijs: kantelbaar scherm, touchscreen, 30fps elektronische shutter, draadloze verbinding met gsm,... Ruis bij hoge ISO is zeker vergelijkbaar met mijn full frame, misschien zelfs beter. Idem voor scherptediepte (al zou je voor APC-S misschien een 1.4 nodig hebben voor dezelfde scherptediepte als een full frame 1.8). Als ik een nadeel moet geven zou het robuustheid zijn. De D600 is een tank die echt wel tegen een stootje kan. De Fuji lijkt me net iets fragieler.

Prachtige koop !

Ik heb een sony RX 10 gekocht en ben zeer enthousiast over de foto's. Ik heb net prachtige natuurfoto's gemaakt, met de zoom lukt het heel goed om vogels en eekhoorntjes duidelijk te fotograferen. Het toestel is handig en het gewicht valt mee, dus ik ben zeer tevreden.

Quality & perfect customers service !

I made a wrong order and I had a problem with the return box for an exchange, because of the Post Office (It was stuck in transit somewhere). K-E had to wait nearly 1 month before finally getting the box back. Wonderful service because : - They were always comprehensive when I sent them a mail about the problem with the Post Office ! They never went upset or unpleasant; - They directly took in charge the box once arrived - They sent the exchange immediately without any question or problem; - It must arrive tomorrow (so, less than 2 days to treat the exchange) So, a perfect customers service and also quality of products ! I'll buy my next video material again there ! @Kamera-Express : Carry on this way, it's wonderful !

Correct en goedkoop

Ik zag deze TV een LG 32LM630PLA aan een onklopbare prijsje. In enkele minuten was de bestelling rond en de de dag erna Werd hij perfect op het vooorgestelde uur afgeleverd. weter kan echt niet

heel tevreden

zeer vriendelijk ontvangen in de winkel te gent. ze nemen de tijd om alles uit te leggen. het was niet mijn eerste aankoop en ze zijn steeds heel vriendelijk.

Tout ce qu'il faut .... où il faut !!

Magasin très bien fourni permettant de comparer les produits concurrents avec un personnel compétent, agréable et qui ne pousse pas à la consommation ni à acheter le plus cher ! A retenir et revenir donc !!!

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610