Zeer vriendelijk personeel met correcte kennis.

Voor mijn laatste aankoop twijfelde ik tussen twee objectieven. Aangezien ik al heel wat opzoekwerk hierover gedaan had, had ik echter al heel wat kennis vergaard rond de plus en minpunten van de specifieke objectieven. Extra informatie kon de verkoper me niet geven. Maar dat stoorde me niet. Je kan dan ook niet verwachten dat ze van elk product zo'n specifieke kennis hebben. Het ter plaatse testen van de twee producten was geen enkel probleem en daardoor kon ik mijn keuze wel maken.

Top kwaliteit

Ik ben heel goed geholpen geweest en duidelijke uitleg gekregen

Uitstekende professionele uitleg !

Ervaren vriendelijk personeel dat steeds de klant tevreden laat vertrekken, ook al wil men zich nog even bedenken. Bij de aankoop van lenzen kan men steeds even verschillende merken en/of soorten testen om de juiste keuze te bepalen.

Op 30/10 een compactcamera Sony besteld en de volgende dag werd hij reeds geleverd.

Klantvriendelijke bediening en met glimlach direct beholpen.

Bij Kamera Express koop ik al 5 jaar mijn camera en studiomateriaal zowel online als in-store (Maastricht). Ik probeer altijd tijd te maken om mijn materiaal in de winkel zelf te kopen omdat het personeel je altijd met een glimlach komt helpen en echt de tijd voor je neemt om al je vragen te beantwoorden. Ze geven geen druk om je iets aan te smeren en houden je ook altijd op de hoogte van alle acties die er zijn en nog komen. Top service!

Excellent apparatus.

My dreams have become true.

Kamera Express, dé plek voor vidéo en fotografie !

Bij kamera Express ben je altijd zeker van de laagste prijs. Ook goede service in de winkel en een duidelijke, handige website. Kwaliteit gegarandeerd!

Mooie compacte camera

Gekocht om te beginnen met vloggen. Fijn apparaat! Mooi design, makkelijk in te stellen.

Supersnelle levering van topkwaliteit!

Levering verloopt ongelooflijk snel, aanbod aan producten is meet dan aanvaardbaar en valt zeker aan te raden.

Heel goede camera

Heel mooie foto's en handige camera

weeral snelle en correcte afhandeling

2de aankoop bij KE, zéér snelle afhandeling en levering; gisteren 28 nov besteld rond 17h30, vandaag 29 nov geleverd om 13h45 :-)

Top klantenservice en laagste prijzen

Ik was in de superstore van Dilbeek en had een absoluut perfecte klantenservice. Ik werd geadviseerd door een echte gepassioneerde fotograaf. En de prijs was ook de laagste die ik gezien had.

Goede service en onthaal en duidelijke antwoorden op de gestelde vragen

Ben reeds vele jaren een tevreden gebruiker van een Sony video cameras en was dan ook snel overtuigd om de bijkomende kwaliteit en de nieuwe mogelijkheden van het model FDR-AX33 aan te schaffen Mijn verwachtingen hieromtrent worden volledig waargemaakt

Vriendelijke en correcte bediening

Het bezoek aan de winkel in Antwerpen beviel me zeer. Ik kreeg een gedegen uitleg over de producten waartussen ik twijfelde, zodat ik een wel gefundeerde beslissing kon nemen.

zeer behulpzaam en duidelijke info

zeer aangenaam er werd geluisterd naar onze wensen en verwachtingen meerdere opties werden aangeboden rekening houdend met prijs-kwaliteit.

Voortreffelijke service, alles zoals afgesproken

Onlangs bestelde ik een monitor met schaduwkap die gratis bijgeleverd werd. Dit was niet in stock maar na informeren beloofde men het artikel binnen de week te kunnen leveren wat zelfs iets vroeger bleek te zijn. Ik werd verwittgd via mail en alles stond klaar voor afhaling zoals afgesproken. De verkoper was uitermate vriendelijk en behulpzaam bij alle gewenste informatie. Ik kan alleen maar positieve zaken vermelden en is zeker een aanrader. Met meer dan 20 "superstores" in België en Nederland is dit zeker een voorbeeld van hoe men klanten service moet bieden!

Uitstekende website, uitstekende service

De website is zeer overzichtelijk. Kort na aankoop een mail ontvangen met factuur en de melding dat de TV binnen de 4 werkdagen geleverd zou worden. Een transportfirma heeft mij telefonisch gecontacteerd om een afleverdatum af te spreken. Met de winkels heb ik geen ervaring maar mocht de gelegenheid zich voordoen ga ik zeker een kijkje nemen!

Top Service

Ik had een vraag en kreeg binnen de 2 uur antwoord. En dit na 20:00h! Ook de levering was goed en snel. 's Avonds online besteld en de dagb erop om 14:00H geleverd. Super!

Ervaren en vriendelijk personeel

Zeer behulpzaam en steeds met de glimlach

excellente service

Ik wou mijn versleten Sony Alpha 58 vervangen door een nieuw toestel. De winkelier beantwoordde al mijn vragen, gaf me nog tips. Hij was vriendelijk en geduldig.

première visite et accueil impeccable

professionnalisme des vendeurs

Snelle bezorging en top prijs/kwaliteit verhouding

De tv werd de volgende dag bezorgd. Voor deze prijs is het echt een top tv!

Zeer professionele en vriendelijke service

De medewerkers weten waarover ze het hebben en zijn zeer behulpzaam. Dit is een winkel die ik zeker aanraad.

top

supersnel en correct geleverd. Top

Duidelijke webste en snele levering

Ik heb een tamron zoomlens besteld op Zaterdag en de maandag erop was deze al geleverd. Het was een refurbished exemplaar maar ziet er prima uit en werkt prima. Topservice en prijs!

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610