vriendelijk ontvangen, goede uitleg gekregen.

De medewerker nam tijd, besprak al de mogelijke opties en gaf voldoende technische uitleg. Ben zeer tevreden van de service

prachtige camera voor wat ik hem gebruik

voordien een grotere camera gehad maar deze veel handiger en maakt prima fotos

beter kan niet

aangenaam verast, veel goedkoper dan eender waar, zeer klantvriendelijk, geen forcing, 5 jaar garantie, wat ze niet hebben kan besteld worden, huren is ook een mogelijkheid als je twijfelt over je keuze, bij aankoop wordt de huurprijs in mindering gebracht, volgens mij kan het niet beter dan het al is. Gewoonweg top !

Zeer klantvriendelijk

Ik werd meteen aangesproken en goed geadviseerd en geholpen. Zeer vriendelijke mensen.

vriendelijk geholpen in de winkel, toplens gekocht!

vriendelijk geholpen in de winkel, toplens gekocht!

Top camera

Zeer goede uitleg gekregen in de winkel te Wilrijk, camera past perfect bij wat we willen doen.

Zeer klantvriendelijk in Turnhout

Canon EOS RP gekocht, toestel mogen testen. Bediening was uitstekend.

Niet te duur

Ze zijn vriendelijk bij de winkel en ze helpen ze.

Kamera express = klantvriendelijk en prima kennis materiaal

Ik werd snel, vriendelijk en zeer goed geholpen in de Superstore Antwerpen. De persoon die mij verder hielp had een gedegen kennis van het product dat ik zocht en kon mij dus de nodige interessante raad geven.

Top service, snelle levering !!!!

Geweldige site snelle levering !!

Superb customer service & great advice in Dilbeek

Went to check a super telephoto for a Nikon and ended up buying an Olympus OMD ! Long non-pressured discussion with Pierre over how to get what I wanted with wildlife pictures. Showed me all the possibilities including the Olympus, which I had never thought about... Went back a week later to Dilbeek and bought camera and 2 lenses. Traded in an old Panasonic for a fare price Cannot fault the service. Everything was available in stock Could I have saved some money by buying online ? Yes of course but then no service and no advice

Tevreden !!

Mooie winkel met binnenin moderne uitstraling. Veel volk doch snelle duidelijke afhandeling. Zeer duidelijk advies aan correcte prijzen.

18-400 mm: super-zoomobjectief als standaardlens!

Omdat ik het vervelend vond om te vaak van objectief te moeten wisselen koos ik voor een allround zoomobjectief met een indrukwekkend bereik van 18 tot 400 mm. Ik las er goede recensies en testen over en ik hoop dat dit bevestigd wordt bij het praktische gebruik.

Altijd met alles in orde. Snelle leveringen.

Al mijn fotomateriaal hier gekocht. Ze altijd even vriendelijk en behulpzaam. Nooit problemen gehad.

Vlot geholpen in Superstore Antwerpen

Ik werd goed geholpen en kon uitgebreid de verschillende toestellen bekijken. De medewerker gaf duidelijke uitleg en hielp mijn met het maken van een goede keuze. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop van een Sony RX100! Bedankt en tot ziens!

prachtig toestel, zowel qua prestaties als qua design!

het toestel is super compact met heel goede kwaliteit aan foto's

correcte informatie en service

Vriendelijke medewerkers. De juiste informatie gekregen over mijn geplande aankoop. Juiste prijs.

Top service en kwaliteit!

Had nog een dosis aan vragen, hier werd telkens heel concreet en vriendelijk op geantwoord! Niets op de service en toestellen aan te merken!

Heel goed geholpen!

Vriendelijk personeel, snel en goed geholpen in de winkel in Dilbeek!

Goede ervaring

Als opvolger van mijn Nikon D200 heb ik gekozen voor de Nikon D7500. Eerste ervaringen zijn echt top en zorgden reeds voor enkele mooie foto's. Geen spijt van mijn aankoop bij Kamera Express.

perfecte service!

Onlangs een Blackmagi Pocket 4K gekocht. was erg snel geleverd + top service gehad over het beslissen

Compacte camera met veel mogelijkheden.

Customer Sevice : vlot!

Ik ben zo blij dat ik eindelijk een winkel vond waar ik ook profesioneel advies kan krijgen. Prijzen zijn ook interessant.

Achat optique sony fe 30mm macro SEL30M35

Bien que commandé en soirée, l'objectif est arrivé le lendemain comme promis, soigneusement emballé, à ma plus grande satisfaction. Première expérience avec Kamera Express, à recommander !

ruime voorraad en vriendelijke service

Ik ben zeer tevreden van de aankoop van mijn Panasonic G80 fototoestel ; niet te groot of te zwaar ; wel veel mogelijkheden en instellingen die ik nog allemaal moet ontdekken . De service bij Kamera-Express was vriendelijk en met een goede uitleg .

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610